Bilgisayarı Telefondan Kontrol Etmek İçin Ücretsiz En İyi 5 Android Uygulama: Splashtop, TeamViewer

bilgisayarı-telefondan-kontrol-etme

Bilgisayarındaki önemli dosyalara her yerden erişmek ister misin? Uzaktan PC kontrol, Android ile mümkün. Bilgisayarı telefondan kontrol etme konusunda pek çok uygulama var ancak işine çok yarayacak en iyi 5 Android uygulamayı listeledik. Telefondan bilgisayarı kontrol etmek için hemen oku!

Bilgisayarı Telefondan Kontrol Etmeni Sağlayacak En İyi Android Uygulamaları

Bilgisayarında yaptığın çalışmaları her yere taşıyamıyorsan ya da koltuktan kalkıp bilgisayarın sesini kısmaya, çalan parçayı değiştirmeye üşeniyorsan Android, uzaktan bilgisayarı kontrol etmene olanak sağlıyor.

Bilgisayarı telefondan kontrol etme fırsatı veren bu uygulamaları kullanmak için bilgisayarını uzaktan erişime açmalı veya bu uygulamaların masaüstü versiyonlarını bilgisayarına yüklemelisin.

Bilgisayarı Telefondan Kontrol Etmede En İyi 5 Android Uygulama

Telefondan PC kontrolü için geliştirilmiş pek çok uygulama mevcut. Bu uygulamalardan en iyi 5 tanesini seçtik.

Listemizde güvenli erişim sağlayan Splashtop, pek çok cihaza erişim imkanı veren TeamViewer, birçok uygulamayı destekleyen Unified Remote, Windows için Microsoft Remote Desktop, Google’ın çözümü Chrome Uzaktan Masaüstü yer alıyor.

Telefondan bilgisayar kontrol etme ile ilgili uygulamaları aşağıda bulabilirsin. Android’de kodlama öğrenmek ister misin? Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. Sayfamızdan uygulama indir veya Facebook sayfamızdan bizi takip et!

  1. Splashtop 2 Remote Desktop

    Splashtop 2 Remote Desktop

    Güvenli uzaktan kontrol uygulaması Splashtop, bilgisayarındaki uygulamalara, dosyalara, multimedya içeriklere tam erişim sunuyor. Yerel ağ kullanımı ücretsiz iken İnternet veya server aracılığıyla her yerden PC’ye erişim için abonelik gerekiyor.

  2. TeamViewer for Remote Control

    TeamViewer for Remote Control

    Mobil cihazlarını ve bilgisayarını uzaktan kontrol etmek istiyorsan TeamViewer tek elden yönetim çözümü sunuyor. Kullanım kolaylığı ile öne çıkıyor. Çoklu cihazı destekliyor. Gerçek zamanlı HD kalitesinde ses ve görüntü aktarımı yapabiliyor.

  3. Unified Remote

    Unified Remote

    Unified Remote, Wi-Fi veya Bluetooth ile telefondan PC kontrol etmeni sağlıyor. Pek çok eylemi uzaktan gerçekleştirebilirsin. Android’in ekranını fare olarak kullanabilir, klavyeye dönüştürebilirsin. 90’dan fazla uygulamayı kontrol edebilirsin.

  4. Microsoft Remote Desktop

    Microsoft Remote Desktop

    Windows sistemli cihazlarını uzaktan kontrol için ideal çözüm sunan Microsoft Remote Desktop’u kullanmak için bilgisayarına herhangi bir şey yüklemene gerek yok. Yüksek kaliteli ses ve görüntü aktarımı, el hareketleri ile kolay kullanım sunuyor.

  5. Chrome Uzaktan Masaüstü

    Chrome Uzaktan Masaüstü

    Google’ın sunduğu Chrome Uzaktan Masaüstü, Android telefondan bilgisayarını kontrol etmeni sağlıyor. PC’yi parmak uçlarınla yönetebilirsin. Kullanım kolay, sade arayüze sahip. Bağlanma hızı oldukça tatmin edici.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…