Yazılımcılar Günü’ne Özel Kodlama Öğrenme Uygulamaları: SoloLearn, Programming Hub

kodlama-öğrenme-uygulamaları

Bir profesyonel gibi kodlama yapmak, program yazmak, uygulama geliştirmek ister misin? Android’in en iyi kodlama öğrenme uygulamaları ile muhteşem fırsat. Dünya Yazılımcılar Günü’ne özel en iyi 5 Android uygulaması ile yazılımcılığa adım at. Kendi uygulamanı geliştirmek için hemen okumaya başla.

Kodlama Öğrenme Uygulamaları ile Tam Bir Profesyonel Ol!

Yılın 256. günü Yazılımcılar Günü olarak kabul ediyor. Genellikle 13 Eylül’e denk geliyor. Artık yıllarda 12 Eylül’de kutlanıyor. Programcıları desteklemek ve onurlandırmak adına 2007 yılından itibaren çeşitli ülkelerde kutlanmaya başlandı.

Yazılım dünyasına girmek, kodlama yapmak, program geliştirmek isteyenler için Android’den büyük destek var. Programlama ve yazılım alanında eğitim almak isteyenler için birçok uygulama var.

Kodlama Öğrenme Uygulamaları: En İyi 5 Çözüm

Her yerde kodlamayı öğrenmeni sağlayacak uygulamalardan bir liste hazırladık. Bu uygulamalardan verimli bir şekilde faydalanmak için en azından temel İngilizceye hakim olmalısın.

Listemize baktığımızda SoloLearn ile hem içerikleri hem de diğer yazılımcıları takip edebilirsin. Programming Hub ile ilgi duyduğun kurslara katılabilirsin. Enki belirli bir müfredata göre çeşitli yazılım dillerini öğrenmeni sağlayacak. Kendi kendine kodlamayı öğrenmek için Encode’u kullanabilirsin. Mimo ile kendi oyun veya uygulamanı tasarlamaya başlayacaksın.

Kodlama öğrenme uygulamaları ile kendi uygulamanı yapmaya başla. Filmler ve şarkılar ile İngilizce öğrenmek ister misin? Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. Sayfamızdan uygulama indir veya Facebook sayfamızdan bizi takip et!

  1. SoloLearn: Coding Community

    SoloLearn: Coding Community

    SoloLearn, birçok programlama dilini kolaydan zora doğru öğreten derslere sahip. Kodlama yeteneklerini geliştirmen için çeşitli zorlu görev seni bekliyor. Diğer yazılımcılarla iletişime geçebilir, destek alabilir, çözüm önerileri bulabilirsin.

  2. Programming Hub, Learn to code

    Programming Hub, Learn to code

    Temel programlama dilleri ile ilgili birçok eğitim sunan Programming Hub seni geliştirecek. Temel ve standart programlama örnekleri içeriyor. İndirip çevrimdışı çalışabileceğin birçok örnek sayesinde kodlama yaparken hızlanacaksın.

  3. Enki

    Enki

    Kullanımı kolay ve sade arayüzü ile acemileri memnun edecek Enki, teknoloji dünyasındaki en son gelişmeleri öğrenmeni sağlıyor. İleri düzey geliştiricileri de ihmal edilmemiş. Bir müfredat dahilinde adım adım öğreten ders içeriklerine sahip.

  4. Encode: Learn To Code

    Encode: Learn To Code

    Encode, giriş seviyesinden başlayarak programlamayı kendi kendine öğrenmeni sağlayacak dersler sunuyor. Phyton, JS, HTML ve CSS dillerinde ustalaşmanı sağlayacak içeriklere sahip. Çeşitli kodlama sorularına çözüm yolu arayarak pratik yapabilirsin.

  5. Mimo: Learn to Code

    Mimo: Learn to Code

    İhtiyaçlarına cevap verebilecek sanal kurslar aracılığıyla Mimo sana programlamayı öğretecek. Python, Kotlin, HTML, SQL, PHP, Java gibi pek çok farklı programlama dilini kullanarak uygulama, oyun ve web sitesi oluşturmayı öğreneceksin.

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları

Kendi müziklerini mi yapmak istiyorsun? O zaman kendi müzik ve altyapılarını hazırlayabileceğin en iyi beat yapma uygulamaları listemize göz at. Android cihazını bir enstrümana ve kayıt stüdyosuna dönüştürebileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!…