Android İçin En İyi 5 Wi-Fi WPS WPA Tester ile Kablosuz Ağını Koru

wifi-wps-wpa-tester

Kablosuz ağın güvende mi? Yoksa çoktan Wi-Fi hacklendi mi? Android’de ağının zayıf noktalarını belirleyebilen Wi-Fi WPS WPA tester uygulamaları var. Korsanlar bu zayıf noktaları kullanarak ağına sızıyorlar. Kablosuz ağını korumanı sağlayacak en iyi 5 Android uygulaması için hemen okumaya başla!

Android’in En İyi 5 Wi-Fi WPS WPA Tester Uygulaması

İster evinde ister iş yerinde olsun güvenli bir kablosuz ağa bağlanmalısın. Android Wi-Fi ağ güvenliğini test edebilen oldukça başarılı Wi-Fi WPS WPA tester uygulamalarına sahip.

Bu uygulamalar kolayca kablosuz ağının açıklarını tespit edebiliyor. Bu açıkları kapatarak ağını daha güvenli hale getirebilir, kendini hackerlardan bir nebze olsun koruyabilir, ağına iznin dışında erişilmesini engelleyebilirsin.

En İyi 5 Wi-Fi WPS WPA Tester Uygulaması Listesi

Aşağıda en iyi WPS WPA tester uygulamalarından 5 tanesini bulacaksın. Wi-Fi router yani yönlendiricinin açıklarını bulmak için akıllı telefonuna bu uygulamalardan birini yüklemen yeterli.

En iyi Wi-Fi WPS WPA uygulamalarına yakından bakalım. Bluetooth ile Wi-Fi paylaşma nasıl yapılır biliyor musun? Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. Sayfamızdan uygulama indir veya Facebook sayfamızdan bizi takip et!

  1. WIFI WPS WPA TESTER (ROOT)

    WIFI WPS WPA TESTER (ROOT)

    Küçük boyutlu Wi-Fi WPS WPA Tester, renkli kodlarla kullanımı kolay bir arayüze sahip. Ağları tarıyor, açık durumuna göre sıralıyor ve en güvenli ağları kırmızı ile gösteriyor. Kayıtlı Wi-Fi şifresini öğrenmek istersen root gerektirebilir.

  2. WPS WPA Connect Dumpper

    WPS WPA Connect Dumpper

    Sade bir arayüze sahip WPS WPA Conncet Dumpper tüm Wi-Fi ağlarını listeliyor. Kolayca sızılabilecek güvenlik açığı olan kablosuz ağları tespit etmesinin yanı sıra cihazının rootlu olması durumunda daha fazla özellik sunuyor. Yönlendiricinin güvenliğini test ediyor.

  3. WPSApp

    WPSApp

    Yönlendiricinin, ağının, zayıf noktalarını bulabilen WPSApp güvenli bir ağ oluşturmana yardım ediyor. WPS etkin ağlarda sızma girişimi için savunmasız noktaları deniyor. Renkler ve simgeler ile sonuçları gösteriyor. Ağın SSID ve BSSID’inden PIN oluşturabiliyor.

  4. Wifi WPS Plus (Türkçe)

    Wifi WPS Plus (Türkçe)

    Farklı yönlendiriciler için farklı PIN’ler üretebilen Wi-Fi WPS Plus’ın arayüzüne alışman biraz zaman alabilir. Yönlendiricinin savunmasız noktalarını test eder. Çevredeki ağları tarar, güvenli ağları tespit eder. Türkçe dil desteği de var.

  5. WiFi WPS Tester –Detect WiFi Risks

    WiFi WPS Tester –Detect WiFi Risks

    Wi-Fi WPS Tester, rootlu ve rootsuz olarak Android 5.0 Lollipop’tan önceki sürümlerinde de çalışabiliyor. Devasa arşivi ile PIN kaynaklı WPS’teki ve ağ şifresindeki potansiyel riskleri belirlemeni sağlıyor. Ağ güvenlik durumu renklerle gösteriyor.

Telegram indirilenler nasıl bulunur?
Telegram indirilenler nasıl bulunur?

Mesajlaşırken bazı fotoğraf ve videolar hoşuna gidiyor, cihazına indirmek mi istiyorsun? Cihazına kaydettiğin halde Telegram indirilenler nerede bir türlü bulamıyorsan bu rehber sana oldukça yardımcı olacak. İndirilen dosyaları nasıl bulacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Instagram çapraz paylaşım nedir ve nasıl kullanılır?
Instagram çapraz paylaşım nedir ve nasıl kullanılır?

Özenle hazırlayıp paylaştığın bir gönderinin Facebook sayfanda da görünmesini ister misin? Bunu yapmak Instagram çapraz paylaşım özelliği sayesinde mümkün. Instagram çapraz paylaşım nedir, nasıl kullanılır, bilmen gerekenler bu rehberimizde. Keşfetmek için okumaya devam et! I…

Instagram koleksiyon oluşturma ve kullanma nasıl yapılır?
Instagram koleksiyon oluşturma ve kullanma nasıl yapılır?

Çok hoşuna giden gönderilere kolayca ulaşmak ve yeniden görmek ister misin? Instagram koleksiyon oluşturma imkanı tanıyor. Bu sayede koleksiyona ekleyeceğin gönderilere anında ulaşabilirsin. Kaydettiklerini düzenlemeni sağlayacak bu özelliği keşfetmek için okumaya devam et! I…