Kayıtlı Wi-Fi Şifresini Öğrenme Android Cihazlarda Nasıl Yapılır?

kayıtlı-wifi-şifresini-öğrenme-android

Telefondaki kayıtlı Wi-Fi şifresini öğrenmek mi istiyorsun? Peki, kayıtlı Wi-Fi şifresini öğrenme Android cihazlarda nasıl yapılır, biliyor musun? Bugün Android cihazlarda Wi-Fi şifresi öğrenme yollarına değineceğiz. Telefonda kayıtlı Wi-Fi şifresini öğrenme rootsuz yapılabiliyor mu, yanıtlarını bulmak için hemen okumaya başla.

Kayıtlı Wi-Fi Şifresini Öğrenme Android Çözüm Yolu

Kayıtlı Wi-Fi şifresini öğrenme, rootlu cihazlarda kolaylıkla yapılabiliyor. Telefonda kayıtlı Wi-Fi şifresini öğrenme rootsuz bir cihazda bir hayli karışık. İmkansız değil ancak ileri düzey bir kullanıcı olmalısın.

Android, güvenlik nedeniyle kök dizinlere ve dosyalara erişimi engelliyor. Wi-Fi şifresinin yazılı olduğu conf dosyalarını da gizliyor ve doğrudan erişime izin vermiyor. Bu tür dosyalara erişmek için cihazının rootlu yani köklenmiş olması gerekiyor. Rootlanmış bir cihazda güvenlik sorunları yaşayabileceğini unutma.

Android’de Kayıtlı Wi-Fi Şifresini Öğrenme Adımları

Android’de kayıtlı Wi-Fi şifresini öğrenme konusunda bir dosya yöneticisinden veya uygulamalardan destek alacağız. Bu araçlar köklenmiş cihazlarda çalışıyor.

1.Adım: Cihazını Kökle

Wi-Fi erişim kodları, Android dosya sistemi içerisinde yer alıyor. Bunlara erişmek için root şart.

Android cihazlarda rootlama nasıl yapıldığına dair yazımıza göz atabilirsin.

2. Adım: Kök Dizinleri Keşfet

Rootlu cihazda kök dizinlere, conf dosyasına, erişelim. Bunun için Amaze File Manager gibi bir dosya yöneticisine ihtiyacımız var.

kayıtlı-wifi-şifresini-öğrenme-android

Uygulamayı sayfamızdan indirip kurduktan sonra arayüzünün altındaki Ayarlar’dan kök dizinlere erişimi onayla. Dizin ağacına git ve şu yolu izle: data > misc >wifi. Bu klasör içinde wpa_supplicant.conf isimli dosyayı bul. Metin dosyasında psk satırında tüm kayıtlı Wi-Fi şifrelerini görebilirsin.

3. Alternatif Adım: Uygulama Kullanmak

Kayıtlı Wi-Fi şifresini öğrenmeni sağlayacak başarılı uygulamalar var. Bu uygulamaları aşağıda bulabilirsin. İndirdiğin uygulamayı çalıştırarak kayıtlı Wi-Fi şifresini öğrenme sorun olmaktan çıkıyor.

Halka açık Wi-Fi kullanırken güvenliğine dikkat ediyor musun? Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. Sayfamızdan uygulama indir veya Facebook sayfamızdan bizi takip et!

  1. Wifi Password Show Pro

    Wifi Password Show Pro

    Wifi Password Show Pro, kablosuz ağlarını profesyonelce yönetmeni sağlayan bir araç. Wi-Fi bağlantılarını analiz eder, en iyi sinyal kaynağını tespit eder. Ağ bağlantı araçları sunar. Kayıtlı Wi-Fi şifresini öğrenmeni sağlar.

  2. Wifi Password Show

    Wifi Password Show

    Wifi Password Show ile Wi-Fi ağının şifrelerini yönetebilir ve görüntüleyebilirsin. Unuttuğun veya sildiğin kablosuz ağ şifrelerini kurtarabilir, geri yükleyebilirsin. Cihazın rootlu olmalı. Telefonunda  kayıtlı tüm Wi-Fi şifrelerini kolayca öğrenebilirsin.

  3. Wifi Password Show

    Wifi Password Show

    Kablosuz ağ şifreni unuttuğunda veya sildiğinde Wifi Password Show yanıbaşında. Rootlu cihazındaki kök dizinlere ulaşarak sana kolayca şifreleri gösterir. Dilersen kopyalayıp arkadaşlarınla SMS veya e-posta ile paylaşmanı sağlar.

  4. Amaze File Manager

    Amaze File Manager

    Amaze File Manager, açık kaynak kodlu, kullanımı kolay ve hafif bir dosya yöneticisi. Kopyalama, silme gibi temel dosya gezinme özelliklerinin yanı sıra rootlu cihazlarda kök dizinlere erişimi sağlıyor. Bulut hizmetlerini destekliyor.

Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?
Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?

Daha önce paylaşmış olduğun hikayelere yeniden bakmak mı istiyorsun? Paylaşmış olduğun Instagram eski hikayelere bakma şansın var ancak başkasının eski hikayelerini görmek pek de kolay değil. Bu rehberimizde geçmiş hikayelere nasıl bakacağını keşfetmek için okumaya devam et! …

Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?
Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?

Başka platformlarda paylaşmak ya da Android cihazına kaydetmek için filigran olmadan TikTok’tan video mu indirmek istiyorsun? Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir merak edenler için farklı yöntemlerin yer aldığı bir rehber hazırladık. Detaylar için okumaya devam et! F…