Dünya Çince Günü, En iyi 5 Android Çince Öğrenme Uygulaması: Hello Chinese, Çince Öğren

çince-öğrenme-uygulaması

Çince öğrenmek istiyorum diyor ama nereden başlayacağını bilmiyorsan işte sana en iyi 5 Android Çince öğrenme uygulaması. Bu uygulamalarla Çince öğren ve konuş!

20 Nisan Dünya Çince Günü. Çince öğrenmek isteyenler için bu güne özel en iyi 5 Android Çince öğrenme uygulaması burada. Yeni bir dil öğrenmek veya Çincesini geliştirmek isteyenlerin mutlaka okuması gereken bir yazı.

En İyi 5 Android Çince Öğrenme Uygulaması ile Çinceyi Kap!

Birleşmiş Milletlerce 2010’da kutlanılmaya başlanılan Dünya Çince Günü, 2011’de 20 Nisan olarak değiştirildi. Miladi takvime göre 20 Nisan’a gelen Guyu gününü Çinliler Cangjie’nin anısına kutluyor, buna atıf yapılmış.

Çince, dünyanın en çok konuşulan ana dili. Günümüzde Mandarin lehçesi esas alınmış, resmi olarak kullanılan, yazılan ve öğretilen dildir.

Çince öğrenmek istiyorum diyorsan Çince uygulamalar gerekiyor. Android kullanıcıları için en iyi 5 Çince öğrenme uygulaması nedir diye araştırdık.

En İyi 5 Android Çince Uygulaması Listesinde Neler Var?

Çince öğrenme uygulaması, mobil cihazlarında dil öğrenmeni kolaylaştırıyor. Bahsedeceğimiz uygulamaları sayfamızdan indirebilirsin. Şimdi uygulamalarımızdan bahsedelim.

Çince öğreniminde HelloChinese ve ChineseSkill dünyada oldukça popüler uygulamalar ancak bunlardan faydalanabilmen için İngilizce bilmelisin.

Çince Kelimeleri Öğrenin, sana kelimelerin Türkçe anlamlarını öğretecek bir nevi sözlük. LuvLigua’nın ve MetaLanguage’in Çince Öğren uygulamaları Türkçe olarak Çince öğrenmeni sağlayacak.

Çince öğrenme uygulaması dili öğrenmeni çok kolaylaştıracak. Ayrıca Arapça öğrenmek için de uygulamalar var. Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. Sitemizden uygulama indir veya Facebook sayfamızdan bizi takip et!

  1. Learn Chinese - HelloChinese

    Learn Chinese – HelloChinese

    HelloChineese, yeni başlayanlara Mandarin Çincesi öğreten bir uygulama. Ses ve el yazısı tanıma teknolojisine sahip. Çince yazım, dil bilgisi, telaffuz ve kelime öğretimi sunuyor. Kolay ve hızlı yoldan Çince konuşma için alıştırmalar da sunuyor.

  2. Learn Chinese - ChineseSkill

    Learn Chinese – ChineseSkill

    ChineseSkill, günlük gramer notları, eğlenceli kelime oyunları ile Mandarin Çincesini öğrenmeye yeni başlayanlar için. 500’den fazla mini ders içeriyor. Ana dilini konuşanlardan telaffuzları, imla kurallarını ve harfleri öğrenebilirsin.

  3. Çince Kelimeleri Öğrenin

    Çince Kelimeleri Öğrenin

    Language Course’un sunduğu Çince Kelimeleri Öğrenin, sana 10000’den fazla kelimeyi öğretecek. Çince Türkçe sözlük olarak kullanabilir, kelime kartlarını takip edebilirsin. En sık kullanılan günlük ifadeleri öğrenerek hızlıca konuşabilirsin.

  4. Çince öğren

    Çince öğren

    MetaLanguage’in sunduğu Çince Öğren, Çinceyi hızlıca öğrenmek isteyenler için ideal. Çin’e seyahat etmeyi düşünüyorsan bu uygulamayı mutlaka denemelisin. Günlük hayatta kullanacağın ifadeleri kolayca öğrenmeni sağlıyor.

  5. Çince Öğren: Konuşma, Okuma

    Çince Öğren: Konuşma, Okuma

    LuvLingua’nın sunduğu Çince Öğren, başlangıç-orta düzeyde konuşma ve yazma becerilerini geliştirmek isteyenler için ideal. Kolaydan zora doğru giden dersler, görsel, işitsel ve bedensel duyulara hitap ediyor.

Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?
Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?

Daha önce paylaşmış olduğun hikayelere yeniden bakmak mı istiyorsun? Paylaşmış olduğun Instagram eski hikayelere bakma şansın var ancak başkasının eski hikayelerini görmek pek de kolay değil. Bu rehberimizde geçmiş hikayelere nasıl bakacağını keşfetmek için okumaya devam et! …

Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?
Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?

Başka platformlarda paylaşmak ya da Android cihazına kaydetmek için filigran olmadan TikTok’tan video mu indirmek istiyorsun? Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir merak edenler için farklı yöntemlerin yer aldığı bir rehber hazırladık. Detaylar için okumaya devam et! F…