İnternetsiz Müzik Dinleme En İyi Android Uygulamaları: Spotify, SoundCloud

internetsiz müzik dinleme

Çevrimdışı, İnternetsiz müzik dinlemek mi istiyorsun? Kota dostu, şarkı indirip dinleyebileceğin uygulamalar var. İşte en iyi İnternetsiz müzik dinleme uygulamaları!

Online müzik yayınlarını dinleyebileceğin gibi İnternetsiz müzik dinlemeni sağlayan uygulamalar, veri tüketmiyor ya da kablosuz ağa bağlanmadan çevrimdışı müzik dinleyebiliyorsun. Bu uygulamalara göz atacağız.

İnternetsiz Müzik Dinleme Yöntemi

İnternet ya da kablosuz ağ yok diye müzikten uzak mı kalacaksın?! Pikniğe ya da balığa gittiğinde, güzel bir ormanda kamp yaparken müziksiz kalmak hiç de hoş olmasa gerek. Bu gibi durumların çaresi var.

İnternetsiz müzik dinleme elbette mümkün. Pek çok online yayın yapan platform, şarkıları telefonuna veya tabletine indirerek çevrimdışı müzik dinleme imkanı sunuyor.

Her ne kadar kendine bir liste oluşturmak ya da müzik arşivi yapmak için İnternet’e bağlanmak zorunda olsan da her seferinden bağlanmaktansa bir kere indirmen yeterli olacak. Bilgisayarındaki müzikleri de mobil cihazına aktararak çevrimdışı müzik dinleyebilirsin.

Android uygulamalar sayesinde pek çok ücretli ve ücretsiz müzik bulabilirsin. İnternetsiz müzik dinlemek için en iyi Android uygulamalarına bakalım.

İnternetsiz Müzik Dinleme Uygulamaları

İnternetsiz müzik dinleme uygulamalarından en iyi 5 tanesini listeledik. Bu uygulamalar sayesinde kesintisiz bir müzik keyfi yaşayacaksın.

Müzik deyince ilk akla gelen Spotify, çevrimdışı müzik dinleme fırsatı da sunuyor. Pek çok mobil cihazda yüklü olarak gelen Google Play Müzik iyi bir alternatif. Sevdiğin şarkılardan listeler oluşturup offline dinlemeni sağlayan SoundCloud bir başka çözüm. Çevrimdışı dinlemek için şarkı indirebileceğin Deezer ve Türkçe müzik tutkunlarına geniş bir arşiv sunan Fizy de listemizde.

İnternetsiz müzik dinlemek için en iyi Android uygulamalarını sayfamızdan indirebilirsin. En iyi müzik indirme uygulamalarına da bakabilirsin. Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. Google Play Müzik

    Google Play Müzik

    Google Play Müzik ile cihazındaki müzikleri dinlemenin yanı sıra geniş müzik arşivine ulaşabilirsin. Tam abonelik ile çevrimdışı müzik dinleyebilir, yeni şarkılar satın alabilirsin. Radyo ve podcastleri de takip edebilirsin.

  2. Deezer

    Deezer

    Deezer ile devasa bir müzik arşivine bedava ulaşabilirsin. Dilediğin müziği ya da kanalları dinleyebilirsin. Abonelik ile birlikte şarkı indirebilir ve çevrimdışı dinleyebilir, listeler oluşturabilirsin. Var olan müziklerini oynatabilirsin.

  3. Spotify Music

    Spotify Music

    Spotify ile cihazından binlerce müziği hem ücretsiz online hem de çevrimdışı olarak da dinleyebilirsin. Cüzi ücretle Premium abonelik ile şarkıları İnternetsiz, reklamsız dinleme ve indirme fırsatı bulacaksın. İyi ses kalitesi de cabası.

  4. SoundCloud: müzik & audio

    SoundCloud: müzik & audio

    SoundCloud nerede olursan ol müzik dinleyebileceğin ücretsiz bir uygulama. Şarkıları beğendikten sonra beğendiğin şarkılardan oluşturduğun listeyi çevrimdışı dinleyebilirsin. Listelerini ve favori şarkılarını da sosyal ağlarda paylaşabilirsin.

  5. Turkcell Müzik

    Turkcell Müzik

    Turkcell’in sunduğu Fizy, hem Türkçe hem de yabancı müzik arşivine sahip. İçinde milyonlarca şarkı, binlerce albüm ve sanatçı barındırıyor. Radyo kanalları mevcut. İnternetsiz müzik dinleme imkanı da sunuyor.

Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?
Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?

Daha önce paylaşmış olduğun hikayelere yeniden bakmak mı istiyorsun? Paylaşmış olduğun Instagram eski hikayelere bakma şansın var ancak başkasının eski hikayelerini görmek pek de kolay değil. Bu rehberimizde geçmiş hikayelere nasıl bakacağını keşfetmek için okumaya devam et! …

Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?
Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?

Başka platformlarda paylaşmak ya da Android cihazına kaydetmek için filigran olmadan TikTok’tan video mu indirmek istiyorsun? Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir merak edenler için farklı yöntemlerin yer aldığı bir rehber hazırladık. Detaylar için okumaya devam et! F…