WhatsApp Zamanlı Mesaj Nasıl Gönderilir?

whatsapp zamanlı mesaj

WhatsApp’ta ileri tarihli, otomatik, zaman ayarlı mesaj göndermek mi istiyorsun. WhatsApp zamanlı mesaj nasıl gönderilir, öğrenmek için hemen oku!

WhatsApp neredeyse herkesin kullandığı bir mesajlaşma uygulaması. Anında mesaj gönderebiliyorsun. Ancak kimi durumlarda mesajın hemen değil de daha sonra, ileri tarihli olarak gitmesini isteyebilirsin. WhatsApp zamanlı mesaj düzenleyebilir ve daha sonra otomatik olarak atılmasını sağlayabilirsin, detaylar için okumaya devam et.

WhatsApp Zamanlı Mesaj

WhatsApp mesajlarını daha sonra gönderilmek üzere zamanlayabilirsin. Bu sayede uygun olduğun bir zamanda mesajını yazıp ileri tarihli mesaj atabilirsin. WhatsApp zamanlı mesaj için ihtiyacımız olan bir Android uygulaması.

SKEDit ile WhatsApp Zamanlı Mesaj Gönderme

Öncelikle zaman ayarlı mesaj göndermek için SKEDit uygulamasını indirip telefonuna kurman gerekiyor. Uygulamayı sayfamızdan indirebilirsin. Uygulama şimdilik İngilizce ama oldukça kullanışlı. Dil konusunda zorluk yaşamayacaksın.

1-Uygulamayı kullanabilmek için bir hesap oluşturman gerekiyor ya da Facebook hesabın ile bağlanabilirsin.

whatsapp zamanlı mesaj

2-Hesabını oluşturduktan ve uygulamaya gerekli izinleri verdikten sonra kullanmak istediğin servisleri seç. WhatsApp’ı seç.

whatsapp zamanlı mesaj

3-İlk defa zamanlı mesaj gönderme için uygulama bazı özel izinler vermeni de istiyor. Mesajların otomatik olarak atılabilmesi için ekran kilidini kaldırmalı ve SKEDit için pil optimizasyonunu kapatmalısın. Ekran kilidi ve pil optimizasyonu uygulamanın düzgün çalışmasını engelleyebilir. İlk mesaj atılırken bu düzenlemeler istenir, bunları yapmayı unutma!

whatsapp zamanlı mesaj

4- Uygulamanın ana ekranından WhatsApp’ı seç.

whatsapp zamanlı mesaj

5- Zaman ayarlı mesaj göndermek için uygulamanın ara yüzünü tanıyalım. Normal bir mesaj uygulamasındaki gibi mesajı düzenleyip gönderiyorsun.

whatsapp zamanlı mesaj

A: To: buraya dokunarak mesaj göndereceğin kişiyi seçebilirsin.

B: GROUPS simgesine tıklayıp bir gruba da mesaj atabilirsin.

C: Bu alana göndereceğin mesajı yaz.

D: Dosya, resim veya video eklemek istersen bu ataç simgesini kullan.

E: Shedule bölümünden göndereceğin tarihi ve saati seç.

F: Repeat sekmesinden mesajı tekrar gönderip göndermeyeceğini, tekrar göndereceksen sıklığını seçebilirsin.

G: Mesajların otomatik olarak değil de sana bildirilerek gönderilmesini istersen bu seçeneği aç. Kapalı olması durumunda WhatsApp otomatik mesaj atacak.

H: Tik simgesine tıkladığında (mesajı yazdıktan sonra beliriyor) mesajın belirlemiş olduğun tarih de otomatik olarak gönderilecektir.

WhatsApp zamanlı mesaj kolaylıkla atılabildiğini izah etmiş olduk. Yeni bir telefon aldıysan eski WhatsApp sohbetlerini yeni telefonuna aktarmak da bir o kadar kolay. Nasıl yapılıyor hemen öğren. Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. SQEDit Scheduling App: Schedule Whatsapp SMS Calls

    SQEDit Scheduling App: Schedule Whatsapp SMS Calls

    SKEDit, zamanlı mesaj gönderme, otomatik mesaj atma için kullanabileceğin ücretsiz bir uygulama. SMS, WhatsApp mesajı, e-posta, Facebook paylaşımı hatta bir aramayı dahi önceden zamanlayıp otomatik olarak gönderebilirsin.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…