Facebook Messenger Aktif Durum Nasıl Gizlenir?

facebook messenger çevrimdışı olma

Facebook Messenger’da aktif olduğun görülmesin istiyorsun. Facebook Messenger çevrimdışı olma nasıl yapılır öğrenmek istiyorsan yazımızı hemen oku!

Facebook, sadece sosyal medya sitesi değil, Messenger uygulaması ile de bir iletişim platformu. Artık günümüzde pek çok kullanıcı SMS atmak yerine anlık mesajlaşma uygulamalarını tercih ediyor. Facebook Messenger da en çok tercih edilenlerden biri.

Her ne sebeple kullanıyor olursan ol Facebook Messenger’da aktif olduğunda uygulamayı kullanan tüm arkadaşların bundan haberdar olur. Elbette bu kişiler içinde an itibariyle konuşmak istemediklerin de olabilir. Bunu çözmenin bir yolu var, nasıl mı, okumaya devam et!

Facebook Messenger Aktif Durumu Kapatma Nasıl Yapılır?

Aktif durumunu kapatabilir bu sayede çevrimdışı görülebilirsin. Adım adım nasıl yapıldığına bakalım.

1-Facebook Messenger’ı başlat.

2-Kamera düğmesinin solundaki Kişiler simgesine dokun.

3- Aktif sekmesine tıkla.

4-İsminin sağındaki aktif durumunu kapat.

facebook messenger aktif durum gizleme

Şu andan itibaren Facebook Messenger’da aktif gözükmezsin ancak sen de kimin Facebook Messengar’da çevirimiçi, aktif, olduğunu göremeyeceksin.

Messenger.com’da Çevrimdışı Olma Nasıl Yapılır?

Yukarıdaki anlattığımız işlemlere benziyor. Adım adım görelim.

1-Messenger.com’a giriş yap.

2-Sol üst köşedeki çark simgesine Ayarlar’a tıkla.

facebook messenger aktif durum gizleme

3- Aktif Kişiler sekmesine dokun.

facebook messenger çevrimdışı olma

4-Kendi ismini yanında olan barı sola çekerek Aktif durumunu kapat.

Artık Facebook Messenger’da aktif durum nasıl kapatılır öğrendin. Facebook Messenger kullanırken hafıza sorunları yaşıyorsan bu yazımızı okuyarak Facebook Messeger Lite‘a geçiş yapabilirsin. Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. Facebook Messenger

    Facebook Messenger

    Facebook Messenger, SMS ve Facebook mesajlarını tek bir yerde toplayabileceğin ücretsiz bir iletişim uygulaması. Sesli ve görüntülü kişisel ve grup mesajları gönderebilir, resimlerkonum bilgisi ve daha fazlasını paylaşabilirsin.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…