Facebook Messenger Aktif Durum Nasıl Gizlenir?

facebook messenger çevrimdışı olma

Facebook Messenger’da aktif olduğun görülmesin istiyorsun. Facebook Messenger çevrimdışı olma nasıl yapılır öğrenmek istiyorsan yazımızı hemen oku!

Facebook, sadece sosyal medya sitesi değil, Messenger uygulaması ile de bir iletişim platformu. Artık günümüzde pek çok kullanıcı SMS atmak yerine anlık mesajlaşma uygulamalarını tercih ediyor. Facebook Messenger da en çok tercih edilenlerden biri.

Her ne sebeple kullanıyor olursan ol Facebook Messenger’da aktif olduğunda uygulamayı kullanan tüm arkadaşların bundan haberdar olur. Elbette bu kişiler içinde an itibariyle konuşmak istemediklerin de olabilir. Bunu çözmenin bir yolu var, nasıl mı, okumaya devam et!

Facebook Messenger Aktif Durumu Kapatma Nasıl Yapılır?

Aktif durumunu kapatabilir bu sayede çevrimdışı görülebilirsin. Adım adım nasıl yapıldığına bakalım.

1-Facebook Messenger’ı başlat.

2-Kamera düğmesinin solundaki Kişiler simgesine dokun.

3- Aktif sekmesine tıkla.

4-İsminin sağındaki aktif durumunu kapat.

facebook messenger aktif durum gizleme

Şu andan itibaren Facebook Messenger’da aktif gözükmezsin ancak sen de kimin Facebook Messengar’da çevirimiçi, aktif, olduğunu göremeyeceksin.

Messenger.com’da Çevrimdışı Olma Nasıl Yapılır?

Yukarıdaki anlattığımız işlemlere benziyor. Adım adım görelim.

1-Messenger.com’a giriş yap.

2-Sol üst köşedeki çark simgesine Ayarlar’a tıkla.

facebook messenger aktif durum gizleme

3- Aktif Kişiler sekmesine dokun.

facebook messenger çevrimdışı olma

4-Kendi ismini yanında olan barı sola çekerek Aktif durumunu kapat.

Artık Facebook Messenger’da aktif durum nasıl kapatılır öğrendin. Facebook Messenger kullanırken hafıza sorunları yaşıyorsan bu yazımızı okuyarak Facebook Messeger Lite‘a geçiş yapabilirsin. Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. Facebook Messenger

    Facebook Messenger

    Facebook Messenger, SMS ve Facebook mesajlarını tek bir yerde toplayabileceğin ücretsiz bir iletişim uygulaması. Sesli ve görüntülü kişisel ve grup mesajları gönderebilir, resimlerkonum bilgisi ve daha fazlasını paylaşabilirsin.

Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?
Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?

Daha önce paylaşmış olduğun hikayelere yeniden bakmak mı istiyorsun? Paylaşmış olduğun Instagram eski hikayelere bakma şansın var ancak başkasının eski hikayelerini görmek pek de kolay değil. Bu rehberimizde geçmiş hikayelere nasıl bakacağını keşfetmek için okumaya devam et! …

Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?
Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?

Başka platformlarda paylaşmak ya da Android cihazına kaydetmek için filigran olmadan TikTok’tan video mu indirmek istiyorsun? Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir merak edenler için farklı yöntemlerin yer aldığı bir rehber hazırladık. Detaylar için okumaya devam et! F…

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…