Android’de Videolar Nasıl Zil Sesi Yapılır?

image of android de videolar nasil zil sesi yapilir

Her zamanki zil seslerinden sıkıldın mı? Android’de videolar nasıl zil sesi yapılır öğrenmek istiyorsan bu yazıyı mutlaka okumalısın.

Telefonumuz üretici tarafından yüklenmiş zil sesleri ile birlikte geliyor. Android’in sunmuş olduğu özgürlükle beraber yeni zil sesleri ekleyebiliyoruz. Kimi zaman sevdiğimiz bir melodiyi kimi zaman ise sevdiğimiz bir şarkıyı zil sesi olarak ayarlıyoruz. Bu yazımızda ise çok daha farklı bir türe yani videoları zil sesi yapmayı sağlayan en iyi uygulamalara bakacağız.

Burada bahsedeceğimiz uygulamalar ile telefonuna bir arama geldiğinde sevdiğin bir video ekranını kaplayacak. Hem tarzını ortaya koyacaksın hem de sıradanlığın önüne geçeceksin. Bu uygulamalar ile pek çok türden klibi, kendi videolarını veya popüler olmuş videoları seçebileceksin.

Eğer Vyng Video Ringtone kullanmak istersen:

Screenshot_20180312-211729_ab

1-İstediğin kanala dokunarak seçili hale getirmelisin.

2- Custom düğmesine tıklayarak kişiye özel düzenlemeler yapabilirsin.

3- Bir videoyu beğendiğinde zil sesi yapmak istersen Set Video düğmesine basman yeterli.

4- Arama seçeneğini kullanarak daha farklı videolar da bulabilirsin.

Eğer Full Screen Caller ID tercih edersen:

Screenshot_20180312-211216_cd

5- Tüm kişi listene video atayabilir ya da kişiye özel video seçebilirsin.

6- Çağrı gelmesi durumunda seçtiğin videoyu izleyeceksin.

Video Caller ID kullanmak istersen:

Screenshot_20180312-214141_e

7- Kişi listene videolar eklenecektir. Ancak istediğin kişiye tıkladıktan sonra açılan pencereden Pick Video File seçeneğini ile kişiye özel video atayabilirsin.

Son olarak bakacağımız uygulama Video Ringtone:

Screenshot_20180312-214725_f

8-Daha sınırlı seçenekler sunsa da Video Screen Default seçeneğine dokunduğunda açılan pencereden Pick Video File’ı tıklayarak gösterilen videoyu değiştirebilirsin.

Adı geçen uygulamaları sayfamızdan indirebilirsin. Bu konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. Vyng Video Ringtones

    Vyng Video Ringtones

    Her çağrının bir eğlenceye dönüşmesini istiyorsan Vybgn Video Ringtone tam sana göre. Arkadaşlarına farklı videolar ayarlayabilirsin. Video kanallarından dilediğini seçebilirsin. Kendi videolarını da yükleyerek kullanabilir, özelleştirebilirsin. Sıkılınca video da izleyebilirsin.

  2. Full Screen Caller ID

    Full Screen Caller ID

    Çağrı ekranını değiştirme zamanı gelmedi mi? Full Screen Caller ID ile arkadaşlarına videolar atayarak arama geldiğinde ister sevdiğin bir klibi ister kendi hazırlayacağın videoyu izleyebilirsin. Telefonunun tüm bildirimlerini dahi kişiselleştirebilir, havanı değiştirebilirsin.

  3. Video Caller Id (Free)

    Video Caller Id (Free)

    Telefonuna bir arama geldiğinde ekranı güzel bir videonun kaplamasını sağlayan Video Caller ID ile kişiye özel video atayabilirsin. Arayanı söylettirebilir, videonun süresini, başlama ve bitiş noktalarını belirleyebilirsin. Arama ekranın için temalara da sahip.

  4. Video Ringtone – Incoming Video Call Pro

    Video Ringtone – Incoming Video Call Pro

    Arama ekranını baştan yenileyecek olan Video Ringtone ile çağrı geldiğinde favori videonu ekrana getirecek. Video kütüphanesinden beğendiğin videoyu seçebilirsin. Kendi videonu veya İnternetten indireceğin bir videoyu atayabilirsin.

Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?
Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?

Daha önce paylaşmış olduğun hikayelere yeniden bakmak mı istiyorsun? Paylaşmış olduğun Instagram eski hikayelere bakma şansın var ancak başkasının eski hikayelerini görmek pek de kolay değil. Bu rehberimizde geçmiş hikayelere nasıl bakacağını keşfetmek için okumaya devam et! …

Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?
Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?

Başka platformlarda paylaşmak ya da Android cihazına kaydetmek için filigran olmadan TikTok’tan video mu indirmek istiyorsun? Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir merak edenler için farklı yöntemlerin yer aldığı bir rehber hazırladık. Detaylar için okumaya devam et! F…