Android’de Arkadaşlarını ve Aileni Nasıl Takip Edebilirsin?

image of androidde arkadaşlarini ve aileni nasil takip edebilirsin

Şimdi çocukların nerede? Arkadaşın hala gelmedi mi? Bu ve buna benzer sorular zaman zaman aklına geliyor değil mi? Ailenin ya da arkadaşlarının nerede olduklarını öğrenmek ister misin? Herkese bir GPS takip cihazı veremeyeceğine göre çözüm sana Android’den geliyor. Arkadaşlarını ve aileni nasıl takip edebileceğini bizimle öğren.

Günümüzde neredeyse telefonu olmayan yok gibi. Akıllı telefonlar bize sevdiklerimizin nerede olduklarını öğrenme, güvende olduklarını bilme fırsatı veriyor. Bu konuda bize yardımcı olabilecek uygulamalar Google Play’de yer almakta. Bu uygulamalardan memnun olabileceğin 5 tanesini seçtik.

Android için hazırlanan bu uygulamalar konum paylaşma özelliğini aktif hale getiriyor. Bununla birlikte mesajlaşma gibi ek özellikler sunanlar da var. Arkadaşlarının paylaştıkları konumları bir harita üzerinde görebilmeni sağlıyor.

Artık için rahat olabilir. Hem aileni hem de arkadaşlarını takip edebilirsin. Bu uygulamaları indirip kullanabilirsin.

Bu konuyla ilgili farklı bir yöntemin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. Glympse - Share GPS location

    Glympse – Share GPS location

    İlk uygulamamız Glympse, arkadaş grupları için ideal bir uygulama. İş arkadaşlarının ya da çalışanlarının konumlarını gerçek zamanlı olarak belli bir süre boyunca takip edebilirsin. Ailen için oluşturacağın grupla çocuklarına konumlarını güncel tutmaları söylerek nerede olduklarını rahatlıkla takip edebilirsin. İnternet bağlantısı uygulama için yeterli. Grubu oluştur konumlarını öğren.

  2. Life360 Aile Konum Belirleyici

    Life360 Aile Konum Belirleyici

    Life360 Aile Konum Belirleyici ile aile üyelerinin konumlarını oluşturacağın grupla takip edebilirsin. Belirlediğin bir konuma gruptakilerden birisi geldiği zaman uyarılacaksın. Ailen için güvenli ve güvensiz bölgeler oluşturabilirsin. Konumları sadece grup üyelerine açık bırakarak gizliliğini de korursun. Sohbet ve kayıp telefon bulma özelliği de var. Haritada konumları görebilirsin ve aileni kaybetmezsin.

  3. GeoZilla Aile ve Arkadaşlar için Konum Belirleyici

    GeoZilla Aile ve Arkadaşlar için Konum Belirleyici

    Sırada GeoZilla var. Geozilla konumları diğer konum paylaşma özelliği olan Facebook gibi sosyal ağlarla da kontrol ederek yanılma payını en aza indirir. Konum geçmişini de görüntüleyebilirsin. Takip ettiğin kişinin bir yere ne zaman gelindiğini ve ayrıldığını öğrenebilirsin. Konumlara yorum bırakarak güvende olduğunu tüm ailene duyur.

  4. Aile Konumu & Mesajlaşma

    Aile Konumu & Mesajlaşma

    Familonet‘e telefon numaranla giriş yapman yeterli, kayıt işlemleriyle uğraşmana gerek yok. Grubunu kur ve davet et. Gruba üye olanlar konum göstermeyi açtıkları an takip edilebilir hale geliyor. Grup üyelerinden birisi belirlediğin konuma geldiğinde bildirimler alırsın. Grup üyeleriyle sohbet edebilirsin. Panik butonu ile acil durumlarda konum gönderir. Çocuğunun güvenliğini önemseyenler için ideal.

  5. Arkadaşlarımı bul

    Arkadaşlarımı bul

    Son uygulamamız Arkadaşlarımı Bul ile arkadaşlarını rahatça bulabilirsin. Arkadaşların bir müzede mi yoksa alışveriş mi yapıyorlar, hangi mekanlardalar rahatlıkla takip edebilirsin. Arkadaşlarının güvende olduklarını öğrenebilirsin. Acil durumlarda, hastane, itfaiye gibi gidebileceğin yerler gelişmiş haritasında işaretlenmiştir. Arkadaşlarınla güvende kalmanın ve konum paylaşmanın keyifli hali.

Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?
Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?

Daha önce paylaşmış olduğun hikayelere yeniden bakmak mı istiyorsun? Paylaşmış olduğun Instagram eski hikayelere bakma şansın var ancak başkasının eski hikayelerini görmek pek de kolay değil. Bu rehberimizde geçmiş hikayelere nasıl bakacağını keşfetmek için okumaya devam et! …

Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?
Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?

Başka platformlarda paylaşmak ya da Android cihazına kaydetmek için filigran olmadan TikTok’tan video mu indirmek istiyorsun? Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir merak edenler için farklı yöntemlerin yer aldığı bir rehber hazırladık. Detaylar için okumaya devam et! F…