Sonic The Hedgehog 2 Classic, Happy Craft Gibi Kasım Ayının En iyi 5 Oyunu

image of sonic the hedgehog 2 classic, happy craft gibi kasım ayinin en iyi 5 oyunu

Kasım ayının en iyi 5 oyununu senin için bu yazıda listeledik. Biliyoruz, tam bir oyun tutkunusun. Kasım ayı bitse de bu tutkun hiç azalmıyor. Sen de bu ay en çok indirilen ve beğenilen 5 oyunun ne olduğunu merak ediyorsan bu yazımızı oku.

Oyun dünyasına Kasım ayında da yeni oyunlar girdi. Google Play’de Android cihazlar için geliştirilen bu oyunlardan kimisi kolay oynanabilirliği kimisi senaryosu kimisi ise grafikleri ile diğerlerine fark atıyor. Kasım ayında popüler olan oyunlardan 5 tanesini inceledik ama biliyoruz ki sıralanacak daha bir sürü oyun var.

Kasım ayının popüler oyunlarından henüz denemediklerin varsa aşağıda bulabilirsin. Bu oyunları keşfederek bu eğlence tufanına sen de katıl.

Bu listeyle ilgili söyleyeceklerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. Sonic The Hedgehog 2 Classic

    Sonic The Hedgehog 2 Classic

    Sega’nın efsane oyunu hızlı kirpi Sonic şimdi Android cihazlar için. Sega’nın bu konsol oyunu mobil cihazlar için uyarlanan Sonic The Hedgehog 2 Classic versiyonunda su altından ışıklı eğlence mekanlarına kadar farklı 12 alanda oynayabilirsin. Hızına ve refleksine güveniyorsan bu klasik oyunu denemelisin.

  2. Happy Craft: Big World Of Survival

    Happy Craft: Big World Of Survival

    Bu oyunumuz yaratıcılık yönünü göstermeyi sevenler için. Happy Craft seni yaratıcılığının sınırları zorlaman için gizemli bir dünyada maceraya davet ediyor. Hayatta kalma ve yaratıcılık moduyla sana farklı keyifler sunuyor. Silahlar yaparak hayatta kalabilir, yeni mekanlar inşa ederek yaratıcılığını gösterebilirsin.

  3. Shadow Fight 3

    Shadow Fight 3

    Sıradaki oyunumuz amansız bir RPG oyunu olan Shadow Fight 3. Bu oyunda bir kahramana can vereceksin, onu geliştirecek, dövüş yeteneklerini artıracak, silahları bulacaksın. Özel grafikleri sayesinde dövüş oyunları arasında ayrı bir yer ediniyor. Karanlığı kılıcınla dağıtmak için karakterini yarat.

  4. AdVenture Communist

    AdVenture Communist

    AdVenture Communist ile devlet yönetmek nasılmış anlayacaksın. Kendi devletini kur, kaynaklarını inşa et, üretime başla. Devletinin efsanevi lideri ol. Ülke yönetiminde artık söz sende. Hoşça vakit geçirebileceğin bu oyunda, ara versen bile ülken gelişmeye devam edecek ve seni bekleyecek.

  5. Survivor Royale

    Survivor Royale

    Son oyunumuz Survivor Royale geniş haritası ve 100 oyuncuya kadar desteklediği çoklu oyuncu özelliğiyle öne çıkıyor. Ölümüne yapılan mücadelelerde hayatta kalan sen olmalısın. Gelişmiş coğrafi bölgeleri, ateşli silahları ve zırhlı araçları keşfet. Ayakta kalan son kişi ben olacağım diyorsan oyna.

Android’de oynaman gereken en iyi kaçış oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi kaçış oyunları

Ne olursa olsun kesin bir çıkış yolu bulurum diyorsan kaçış oyunları tam senlik olabilir. Android’de oynaman gereken en iyi kaçış oyunlarını listeledik. Maceralara dalacağın, kötü ve korkutucu adamlarla mücadele edeceğin en iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et…

Android’de oynaman gereken en iyi av oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi av oyunları

Canlılara zarar vermeden av yapmak istiyorsan Android oyunlar ideal bir çözüm olabilir. Mobil cihazlarında oynayabileceğin en iyi av oyunlarını listeledik. Vahşi doğada farklı maceralar yaşayacağın ve çeşitli hayvanlar avlayacağın en güzel av oyunları için okumaya devam et! E…

Android’de oynaman gereken en iyi poker oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi poker oyunları

Kart oyunlarını seviyor, şansına ve yeteneklerine güveniyor musun? O zaman en iyi poker oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Hareket halindeyken de Android cihazlarında online veya çevrim dışı oynayabileceğin en güzel oyunları keşfetmek için okumaya devam et!…

Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları

Roblox, her yaştan oyun severin Android’de en çok oynadığı oyunların başında geliyor. Devasa dünyasında yüzlerce oyun seçeneği sunuyor. Roblox’taki en iyi oyunların yanı sıra Roblox benzeri oyunların yer aldığı bir liste hazırladık. Listemizi keşfetmek için okumaya devam et! …