İçeriklerine Sınıf Atlatacak Layout, Boomerang Gibi En İyi Instagram Uygulamaları

imaga 2 of en iyi instagram uygulamalari

Instagram 500 milyonun üzerinde aktif kullanıcısıyla dünya çapında üne kavuşmuş fotoğraf ve video paylaşım uygulaması. Bu kadar kalabalık bir platformda dikkatleri üzerine çekmek hiç de kolay olmasa gerek. Takipçi sayını artırmak, paylaşımlarınla fark yaratmak istiyorsan Instagram’da işine yarayacak 5 uygulamayı anlatacağız.

Instagram’da paylaşacağın fotoğrafları nasıl daha çekici hale getireceğinden bahsedeceğiz. Videolarını ve resimlerini düzenlemek senin için daha kolay hale gelecek. Bu paylaşımlarını belirli zamanlarda yapmak istiyorsan işte sana yardımcı uygulama burada. Hani Twitter’dan alışık olduğun retweet gibi yeniden paylaşma özelliği neden Instagram’da yok diye üzülüyorsan, sana çözüm olacak uygulamadan da bahsedeceğiz.

Tek yapman gereken yazımızın devamında inceleyeceğimiz uygulamaları telefonuna indirip kurman. Takipçi sayını artırmak, Instagram’da söz sahibi olmak istiyorsan bizden sana yardımcı uygulamaları bulmak, gerisi ise senin yaratıcılığın.

Bu konuyla ilgili paylaşmak istediklerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. Layout from Instagram

    Layout from Instagram

    Layout from Instagram kullanarak fotoğraflarınla eğlenceli, özel kolajlar oluştur ve arkadaşlarınla paylaş. En sevdiğin düzeni seç ve 9 taneye kadar fotoğrafını bir araya getir ve en yaratıcı haliyle kullan.

  2. Instagram'dan Boomerang

    Instagram’dan Boomerang

    Bir başka uygulama Instagram’dan Boomerang ise ileri-geri döngüler yapan ilgi çekici videolar oluşturmanı sağlar. Tek bir tuşla çektiği 10 fotoğrafını 2-4 saniyelik keyifli küçük bir videoya dönüştürür.

  3. Hootsuite: Schedule Posts for Twitter & Instagram

    Hootsuite: Schedule Posts for Twitter & Instagram

    Sıradaki uygulama Hootsuite ile zamanlama yapabilir, bu sayede paylaşımlarının günün en uygun zamanında yayınlanmasını planlayabilirsin. Birden fazla hesabını aynı anda yönetebilir, paylaşımlarına karar verebilirsin. Doğru zamanda doğru paylaşım. Takipçilerini artır.

  4. Repost for Instagram

    Repost for Instagram

    Çok seveceğin bir uygulama daha. Çok beğendiğin, sevdiğin fotoğrafları veya videoları Instagram yeniden paylaşmana izin vermez. Üzülme bunun çözümü bu uygulama ile artık kolay. Beğendiğin paylaşımları repost yapabilirsin.

  5. PicLab - Photo Editor

    PicLab – Photo Editor

    Son olarak, PicLab Photo Editor ile fotoğrafa hem yazı yazabiliyor, hem de çeşitli filtreler ve maskeler ekleyebiliyorsun. PicLab’da fotoğrafı yayınlamadan önce ihtiyaç duyabileceğin renk, ışık, kontrast düzenlemesi gibi birçok düzenlemeyi yapabiliyorsun. Yaratıcılığını kullan.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…