TomTom, Karla GPS Gibi En Iyi 5 Trafik Uygulaması

Image 1 TomTom, Karla GPS Gibi En Iyi 5 Trafik Uygulaması

Araba kullanırken artık en büyük yardımcımız trafik uygulamaları. Nerede trafik sıkışık, hangi yollar açık… Kısacası ne zaman direksiyonun başına geçsek en büyük yardımcımız artık trafik uygulamaları. Sizlerden gelen talep üzerine bu yazımızı trafik uygulamalarına ayırdık.

Senin için seçtiğimiz uygulamalar trafik durumunu göstermekten yol tarif etmeye kadar bir çok özelliğe sahip. Bizler bu uygulamalar olmadan artık trafiğe çıkmıyoruz. Umarız senin için de faydalı olur.

Eğer senin de aklına farklı uygulamalar gelirse ya da farklı bir konuda bilgi lazımsa lütfen bize Yorumlar kısmından yazmayı unutma.

  1. TomTom GO Mobile - GPS Trafik

    TomTom GO Mobile – GPS Trafik

    Listemizin ilk sırasında TomTom GO Mobile – GPS Trafik var. Trafik ve yol durumu denilince zaten akla ilk gelen uygulama şüphesiz TomTom. Yol ve mesafe bilgilerini veren uygulama sayesinde hem yol bilgilerini hem de kalan süreyi görmek mümkün. TomTom olmadan yola çıkma deriz.

  2. Glob - Radar, GPS, trafik

    Glob – Radar, GPS, trafik

    İşte oldukça kullanışlı bir diğer uygulama: Glob – Radar, GPS, trafik. Aslında bir sosyal uygulama. Yani kullanıcılar trafik ve denetleme bilgilerini uygulamalaya girerek diğer kullanıcıları bilgilendiriyor. Eğer çevirmeler hakkında bilgi almak istiyorsan bu uygulamayı mutlaka indirmelisin.

  3. KGM Türkiye Trafik

    KGM Türkiye Trafik

    Sırada resmi bir uygulama var: KGM Türkiye Trafik. Tüm resmi trafik verilerine ulaşmak mümkün. Tüm Türkiye trafik bilgilerine ulaşabileceğin uygulama sayesinde en küçük ilçe trafik bilgilerine bile erişmen  mümkün. İndirsen iyi olur sanki 🙂

  4. GPS Navigasyon ve Harita Sygic

    GPS Navigasyon ve Harita Sygic

    GPS Navigasyon ve Harita Sygic uygulamasını diğerlerinden ayıran en önemli özellik sahip olduğu gerçekçi grafikler. Gerçekten de uygulama ekranı sanki trafiğin içinden gerçekçi bir kesit sunuyor.

  5. Karta GPS: offline navigasyon

    Karta GPS: offline navigasyon

    En farklı uygulamayı listemizin sonuna bıraktık: Karta GPS: offline navigation. Adından da anlaşılacağı gibi bu uygulama çevrimdışı olarak da çalışabiliyor. İnternet bağlantısı bile olmadan bir trafik yardımcısı istiyorsan bu uygulamaya kesinlikle sahip olmalısın.

Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?
Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?

Daha önce paylaşmış olduğun hikayelere yeniden bakmak mı istiyorsun? Paylaşmış olduğun Instagram eski hikayelere bakma şansın var ancak başkasının eski hikayelerini görmek pek de kolay değil. Bu rehberimizde geçmiş hikayelere nasıl bakacağını keşfetmek için okumaya devam et! …

Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?
Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?

Başka platformlarda paylaşmak ya da Android cihazına kaydetmek için filigran olmadan TikTok’tan video mu indirmek istiyorsun? Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir merak edenler için farklı yöntemlerin yer aldığı bir rehber hazırladık. Detaylar için okumaya devam et! F…