Android İçin Sonic The Hedgehog, Kid Chamelon Gibi En İyi 5 Sega Oyunu

sega

Piyasaya sürekli mükemmel grafiklere sahip neredeyse gerçek gibi görünen oyunların çıktığı şüphesiz. Ancak bir de kalbimizi kazanmış oyun türleri var. Bunlardan biri de Sega. Daha sade grafik ve müziklerle bezenmiş bu oyunlarla oynamak insana gerşekten de geçmişle bağı olduğu hissi veriyor.

Bu nedenle bu yazımızı Sega tarzında hazırlanmış oyunlara ayırdık.Birbirinden farklı oyunlara yer verdiğimiz yazımız umarız hoşuna gider. Bizler çocukluk günlerimize dönüp çoktan bağımlısı olduk bile. Şimdiden sana iyi eğlenceler diliyoruz!

Eklemek istediğin başka oyunlar olursa bize Yorumlar kısmından yazmayı unutma!

  1. Sonic the Hedgehog™

    Sonic the Hedgehog™

    Listemizdeki ilk oyunumuz Sonic the Hedgehong. Çılgın bir kediyle maceraya çıkacağın bu oyunda tuzaklara takılıp canlarını kaybetmemeye dikkat etmelisin. Oyunu oynamaya başladığın ilk andan başlayarak bağımlısı olacağının da garantisini veriyoruz.

  2. Comix Zone

    Comix Zone

    Bir diğer Sega oyunumuzsa Comix Zone. Vurdulu kırdılı acayip eğlenceli bir oyun. Farklı arka planlarda düşmanlarınla kavgaya tutuştuğun bu oyun stres atmak için bire bir! Dikkat et de dayak yeme 🙂

  3. Altered Beast

    Altered Beast

    Altered Beast de listemize giren bir başka Sega oyunu. Birbirinden farklı arka planlara sahip ve sade olarak tasarlanmış oyunda tek amaç karşına çıkan canavarlara haddini bildirmek. Belirtelim müzikler de oldukça güzel.

  4. Kid Chameleon

    Kid Chameleon

    Bir diğer Sega oyunu olan Kid Chamelon sana tam bir macera yaşama fırsatı sunuyor. Bir çok seviyeden oluşan oyunda amacın mümkün olduğunca düşmanı alt ederek seviyeleri tamamlamak. Tam bir zaman geçirme oyunu olduğunu düşünüyoruz.

  5. Phantasy Star II

    Phantasy Star II

    Listemizde son olarak tanıtacağımız oyun Phantasy Star II. Diğerlerine oranla daha fazla mistik öğe taşıyor. Elbette müzikleri de buna göre tasarlanmış. Farklı canavarları yenmen gereken oyun kelimenin tam anlamıyla eğlenceyi ve adrenalini garantiliyor.

Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları

Eşleştirme oyunlarını seviyor ama daha klasik oyunlar mı arıyorsun? O zaman klasik masa oyunu Mahjong tam senlik. Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları senin için listeledik. Keyifli zaman geçirmeni sağlayacak en iyi Android oyunları görmek için okumaya devam et.…

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…