Android Telefonunda Kullanabileceğin 5 Nintendo Uygulaması

nint

Sonunda yılların oyun firması Nintedo‘da daha fazla direnemedi ve Android platformlar için uygulamalar geliştirmeye başladı. Beklentimiz yüksek! Çünkü Nintendo özellikle oyun alanında deyim yerindeyse resmen bir dünya devi. Super Mario’yu hatırlamayanınız yoktur sanırım!

Yazımızı keyifle okuyarak Android telefonun ve tabletin için hazırlanmış bu uygulamalar arasında kendine uygun bir şeyler bulacağından eminiz.

Eklemek istediklerin olursa bize Yorumlar kısmından yazarsan seviniriz!

  1. Nintendo Switch Parental Cont…

    Nintendo Switch Parental Cont…

    Çocuklarımız şu dünyadaki en kıymetli varlıklarımız. Ancak ellerinden telefon ve tabletlerini düşürmeyip bir de bunu senden gizlemeye mi çalışıyor? Nintendo Switch Parental Control sayesinde artık hangi uygulama ve oyunlara girdiğini ve ne kadar zaman harcadığını görmek çok kolay!

  2. Fire Emblem Heroes

    Fire Emblem Heroes

    RPG tarzı oyunların düşkünüysen Fire Emblem Heroes tam senlik demektir. Kahramanlarını topladığın, yeteneklerini geliştirdiğin oyunda amacın savaşların sonunda krallığını kurtarmak. Nintendo’nun hazırladığı bu RPG oyununu mutlaka dene deriz.

  3. Miitomo

    Miitomo

    Miitomo kısa zamanda büyük başarı elde eden bir başka Nintendo oyunu. Neredeyse sonsuz sayıdaki olasılık arasından kendi karakterini yarattığın bu oyunda diğer kullanıcılarla da iletişim içinde olabiliyorsun. Neden bu kadar popüler olduğunu oynayınca anlayacaksın.

  4. Super Mario Run

    Super Mario Run

    İşte geldik belki de en ünlü Nintendo oyununa: Super Mario Run. Tamamen telefon ve tabletin için geliştirilmiş bu oyun klasik versiyonuna sadık olarak tasarlanmış. Koş, düşmanları ez, altınları topla, canavarları yen ve prensesi kurtar. Dikkat bağımlılık yapıyor 🙂

  5. FINAL FANTASY V

    FINAL FANTASY V

    Final Fantasy takipçilerindensen Final Fantasy V mutlaka oynaman gereken oyunlardan biri demektir. Destansı bir ortamda geçen oyunda güçlerini kullanarak seviyeleri geçmen gerekiyor. Bu RPG tarzı oyunu kaçırmanı istemedik ve senin için listemize eklemeye karar verdik.

Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?
Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?

Daha önce paylaşmış olduğun hikayelere yeniden bakmak mı istiyorsun? Paylaşmış olduğun Instagram eski hikayelere bakma şansın var ancak başkasının eski hikayelerini görmek pek de kolay değil. Bu rehberimizde geçmiş hikayelere nasıl bakacağını keşfetmek için okumaya devam et! …

Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?
Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?

Başka platformlarda paylaşmak ya da Android cihazına kaydetmek için filigran olmadan TikTok’tan video mu indirmek istiyorsun? Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir merak edenler için farklı yöntemlerin yer aldığı bir rehber hazırladık. Detaylar için okumaya devam et! F…