Yabancı Dil Öğrenmek İçin Babbel, Hello Talk Gibi En İyi 5 Uygulama

dil

Bu yazımız hepimizin yumuşak karnı olan bir konuya dair: Yabancı dil öğrenmek! Senelerce kurslara gittim ancak bir türlü istediğim seviyede dil öğrenemedim diyorsan belki de artık yabancı dil öğrenme yöntemini değiştirmen gerekiyor. Her konuda olduğu gibi yabancı dil öğrenme konusunda da birbirinden yetenekli uygulamalar mevcut. İşte bu yetenekli uygulamalardan en iyilerini senin için sıraladık. Bu uygulamalar ile sadece dil öğrenmekle kalmıyorsun, aynı zamanda öğrenmek istediğin dilin kullanıcılarıyla bire bir arkadaşlıklar kurman ve pratik yapman da mümkün. Eskisi gibi günlerce yabancı mektup arkadaşının yolunu gözlemene gerek yok 🙂 Umarız bu birbirinden yetenekli dil uygulamalarını sen de beğenirsin.

Eğer eklemek istediklerin olursa bize Yorumlar kısmından yazabileceğini unutma!

  1. Memrise - Learn Any Language

    Memrise – Learn Any Language

    Hemen söyleyelim Memrise tam tamına 200’den fazla dil öğrenme olanağı sunuyor. Evet 200’den fazla! Uygulamanın içinde her dil için sayısız seviye ve farklı konu başlıklarından oluşan öğreticiler var. Ayrıca kendi seviyene ve ihtiyacına göre öğrenme programı oluşturabileceğin uygulama ile dilediğin an ve yerden öğrenmeye devam edebiliyorsun. Tek kelimeyle; harika!

  2. Babbel – Learn Languages

    Babbel – Learn Languages

    Bir diğer ünlü uygulama da Babbel. Sayısız dil öğrenme desteği sunan uygulama içinde barındırdığı yazım, telaffuz, gramer gibi başlıklarıyla da dikkat çekiyor. Aynı zamanda uygulamada kullanıcılar birbirlerine öğrenme konusunda destek olduklarından hem kendine öğrenmek istediğin dilden arkadaş edinebilir hem de senin dilini öğrenmek isteyenlere yardım edebilirsin.

  3. Dilleri Öğrenin - busuu

    Dilleri Öğrenin – busuu

    Busuu uygulaması da sayısız dil öğrenme desteği sunan diğer bir ünlü uygulama. Uygulamanın en güzel yanlarından biri kendi günlük, haftalık ya da aylık öğrenme zamanını ayarlayabilmen. Ayrıca kullanıcılarla karşılıklı dil desteği sayesinde kendine öğretici arkadaşlar da bulabilirsin. Koşturmacayı sevmiyorsan ve kendi ritminde öğrenmekten hoşlanıyorsan bu uygulama tam sana göre!

  4. Dil çevirmeni

    Dil çevirmeni

    Dil çevirmeni 79 dilde hizmet sunan bir diğer göz kamaştırıcı uygulama. Yazdığın metinleri diğer dillere başarılı şekilde çevirebilen uygulama aynı zamanda ses ile de çeviri yapabiliyor. Söylediklerini yazabilen,yazdıklarını söyleyebilen bu uygulama sayesinde dil engellerini aşmak bir tık ötende olacak!

  5. HelloTalk Dil Değişimi

    HelloTalk Dil Değişimi

    İşte kullanır kullanmaz bayıldığımız bir dil öğrenme uygulaması daha: Hello Talk! Birbiriyle yardımlaşma üzerine kurulu uygulama sayesinde hem yazılı ve görsel olarak dil çalışabilir hem de kullanıcılarla sesli ya da yazılı olarak karşılıklı mesajlaşabilirsin. Hatta arkadaş edindikçe video görüşmeleri ile karşılıklı dil çalışma imkanı da sunan bu uygulama dil öğrenme konusunda kendini aşmış diyebiliriz!

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…