Football Manager Mobile 2017, Şişe Kırmaca Gibi Kasım Ayının Birbirinden Eğlenceli En İyi 5 Oyunu

kasim

Aralık geldi dostlar! Hangi ilimize kar yağdığı haberlerini izlerken hepimizin içi üşüyor. Ancak hemen mutsuzlığa kapılmayalım, hem kış aylarını sevenlere de haksızlık yapmayalım. Soğuklar ne kadar bastırırsa bastırsın, avcumuzun içinde Android telefonlarımız ve onlarla oynayabileceğimiz sayısız oyunumuz var. Bu yazımızda sizin için Kasım ayının en iyi oyunlarını sıraladık. Her türden oyun seçmeye özen gösterdiğimiz bu yazı sayesinde Aralık ayına daha motive girmeni temenni ediyoruz.

Unutma! Eğer senin Kasım ayı favori oyunun farklı ise lütfen bize Yorumlar kısmından yaz. Bu sayede biz de tavsiye ettiğin oyuna bir göz atma şansını yakalayalım!

  1. Archery King

    Archery King

    Ata sporlarımızdan biri de okçuluk. Ancak hiç de kolay olmayan bir spor. Bir de at üstünde bu sporu nasıl yapıyorlarmış doğrusu hayret ettik. Anchery King, farklı seviyelerde ok atışları yapabileceğin oldukça eğlenceli bir oyun. Turnayı gözünden vurdukça oyunda daha zor seviyelere ilerlemen mümkün. Biz çok havalı bulduk!

  2. Dead Town - Zombie survival

    Dead Town – Zombie survival

    Beynimiz çok kıymetli! Ancak zombiler için de bir o kadar tatlı. Dead Town Zombie Survival zombilerden kaçman gereken bir oyun. Ancak güzel yanı sayısız silah seçeneğiyle zombileri öldürebilmen. Şehrin sokaklarında zombi avına çıkmak istiyorsan mutlaka denemen gerektiğini düşündük.

  3. Football Manager Mobile 2017

    Football Manager Mobile 2017

    Maçları izlerken; ben olsam şöyle yapardım, ben olsan böyle yapardım diye heyecan duyanlardansan bu oyun tam senlik. Football Manager Mobile 2017 sana hayallerini kurduğun fırsatı sunuyor. Bir futbol takımını yönetmek için gereken tüm kararları vereceğin bu oyunda yaptığın maçlar da başarını ölçüyor. Teknik direktör olmayı hayal etmiş herkese tavsiye ediyoruz.

  4. Şişe Kırmaca

    Şişe Kırmaca

    Şişe Kırmaca işe ya da okula giderken zaman geçirmek için harika bir oyun. Ne durumda olduğunun da önemi yok çünkü komutlar ve oynaması çok kolay. Ayakta, yolda, evde nerede olursan ol eğlenceli bir vakit geçirme seçeneği. Bu nedenle Kasım ayının en’leri arasına aldık. Ancak oyun seviyesi ilerledikçe şişeleri kırmanın da zorlaştığını belirtelim.

  5. Thinkrolls: Kings & Queens

    Thinkrolls: Kings & Queens

    Son olarak harika grafiklere sahip Thinkrolls: Kings & Queens oyununu listemize aldık. Oyun başarılı grafik ve renk seçenekleriyle ön plana çıkıyor. Kral ve Kraliçeyi kurtarman için çözmen gereken bulmacalar barındıran oyun zihin cimnastiği ve eğlenceyi birarada sunuyor. Biz elimizden düşüremedik! Sıra sende.

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…

Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları
Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları

Efsane masa oyunu bilardoyu sevenlerden misin? Oynaması kolay ama bir o kadar da keyifli olan, çok oyunculu ve çevrim dışı en iyi bilardo oyunlarını listeledik. Fiziği, oynanışı, görünümü ile oyun salonlarını aratmayan en iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et! …