Clash of Clans Alternatifi En İyi 5 Oyun

Uzun zamandır akıllı telefon ve tablet dünyasının en çok bağımlılık yapan savaş stratejisi oyunlarından biriyle başbaşayız ve eminim artık sen de benim gibi yeni bir alternatif arıyorsun!

Öyleyse tam olarak doğru adrese geldin! Her gün yepyeni savaş stratejisi oyunları bizlerle buluşuyor. Peki hangileri Clash of Clans oyununa daha çok benziyor? Hangilerini tercih etmek daha mantıklı olur? Ya da hangileri en fazla bağımlılık yapıyor? Tercih tamamen senin. Bugünkü yazımızda Clash of Clans benzeri en iyi oyunları senin için derledik. Artık seçim yapmak da sana kalıyor.

  1. Armor Blade - epic adventure

    Armor Blade – epic adventure

    Gerçek zamanlı harika bir strateji ve rol yapma oyunu! Kayıp topraklarda destansı bir maceraya atılmaya hazır mısın? Müthiş manzaralar, kocaman haritalar ve azılı düşmanlar seni bekliyor!

  2. Clash Royale

    Clash Royale

    İşte Clash of Clans’ın yaratıcılarından muhteşem bir oyun daha! Arenaya Gir! Royale’ler, en sevdiğin Clash karakterleri ve kat kat fazlasının başrolde olduğu gerçek zamanlı çok oyunculu bir oyun! Mutlaka bir göz atmalısın!

  3. [adsense]
  4. Cartoon Wars 3

    Cartoon Wars 3

    Roket Atar’ını kullan ve kaleni düşman birimlerine karşı koru! Ekiplerini güçlendir, seviyeni artır, yepyeni savaş modlarını aç ve kazanan sen ol! Bu oyunda sıkılmak yok! Üstelik arkadaşlarını da ekleyebilirsin!

  5. Star Battleships

    Star Battleships

    Nadir mineralleri paylaşmak, uzayın derinliklerinde tehlikeli maceralara atılmak ister misin? Güçlü savaş gemileri, eşsiz mürettebat ve yüksek çözünürlüklü 2D karakterler seni bekliyor!

  6. Spartania: The Spartan War

    Spartania: The Spartan War

    Sparta’nun komutanı ol ve birliklerini eğitirken aynı zamanda düşmanla savaş vakti geldiğinde sana güç kazandıracak çeşitli yapıları inşa et! Kazanmak ve ödülleri toplamak için kamp yapılarını geliştir ve birliklerin için savaşta muhtemel en iyi stratejiyi oluştur!

Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları

Roblox, her yaştan oyun severin Android’de en çok oynadığı oyunların başında geliyor. Devasa dünyasında yüzlerce oyun seçeneği sunuyor. Roblox’taki en iyi oyunların yanı sıra Roblox benzeri oyunların yer aldığı bir liste hazırladık. Listemizi keşfetmek için okumaya devam et! …

Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları

Eşleştirme oyunlarını seviyor ama daha klasik oyunlar mı arıyorsun? O zaman klasik masa oyunu Mahjong tam senlik. Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları senin için listeledik. Keyifli zaman geçirmeni sağlayacak en iyi Android oyunları görmek için okumaya devam et.…