Sevgililer Gününe Özel 5 Android Uygulaması

Sevgilisi olanların hediye telaşına düştüğü, olmayanların ise sevgili telaşına düştüğü o büyük gün, Sevgililer Günü geldi de çattı!

Peki, sen hazır mısın? Çiftlere bakıp üzülmene gerek yok, senin için harika bir liste hazırladık. Dilersen evinde dilersen de arkadaşlarınla muhteşem bir gün geçirebilirsin.

Sevgilin mi var? O zaman daha güzel. Listemiz senin için de muhteşem seçenekler sunuyor. Alışveriş uygulamalarından en güzel yiyecek restoranlarını seçmeni sağlayacak uygulamalara geniş bir yelpazede fırsatlar seni bekliyor!
  1. Çiçek Sepeti

    Çiçek Sepeti

    Sevgililer gününün vazgeçilmezi tabii ki de çiçeklerdir. Çiçek göndermenin en kolay yolu ise tek bir uygulamadan geçiyor. Eşsiz hizmeti ile sevenleri büyüleyen uygulamadan faydalanmaya başlamak için hemen tıkla!

  2. Romantic Wallpapers

    Romantic Wallpapers

    Duvar kâğıdınızı bu özel güne ayarlayarak sevdiğini mutlu edebilir, eğer bir sevdiğin yoksa kendini şımartabilirsin!

  3. [adsense]
  4. Frozen Frenzy Valentine Hearts

    Frozen Frenzy Valentine Hearts

    Yepyeni, harika bir oyun ile tanışmaya hazır mısın? Lezzetli dondurmaları topla, donmuş fanteziye ortak ol! Daha fazla ipucu vermeyelim, oynadığında göreceksin!

  5. Hotel Tonight

    Hotel Tonight

    12 farklı ülkede otelleri bulunan, fırsatlar sunan, 24 saat boyunca erişilebilen bu uygulama aracılığıyla bu muhteşem günü harika bir tatile dönüştürebilirsin!

  6. Groupon

    Groupon

    Dünyanın en popüler indirim sağlayıcısı ile tanışmaya hazır mısın? Herkesin en az bir kere kullanması gereken bu site sevgilin olsa da olmasa da mutlaka işine yarayacaktır. Şiddetle tavsiye edilir!

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…