Formda Kalmanızı Sağlayacak En İyi Android Uygulamaları

2016 yılında hiç şüphesiz hepimizin aklında çok önemli bir soru var: Nasıl kilo vereceğim? Yanıt aslında çok basit. Tüm yapman gerek motive olmak, ihtiyacın olan uygulamaları indirmek, Android cihazına yüklemek ve gelişimini sürekli olarak takip etmek!

Kilo vermek yalnızca iyi bir görünüm kazanmana değil aynı zamanda daha sağlıklı bir birey olarak yaşamana imkân sunar. Kalori saymaktan, diyetlere, koşu çalışmalarına pek çok yöntemle kilo vermek mümkün. Peki tüm bunları nasıl yapacağını mı merak ediyorsun? Öyleyse okumaya devam…

Giriş bölümünden de anlayabileceğin gibi Bugünkü yazımızda formda kalabilmene yardımcı olacak Android uygulamalarından bahsedeceğiz. Önyargılarını bir kenara bırakıp, göz atmanı şiddetle tavsiye ederiz çünkü her yıl binlerce insan sadece bu uygulamalar sayesinde fazla kilolarından kurtulmayı başarıyor! Öyleyse hadi bir göz atalım bu harika uygulamalara!

  1. BodySpace - Social Fitness App

    BodySpace – Social Fitness App

    Kendine uygun çalışma programını seçebilir, çevrimiçi spor platformuna katılabilir ve yenilikçi egzersiz araçlarına bir göz atabilirsin! Sosyal olması bu uygulamayı diğerlerinden ayıran en önemli özellik!

  2. 7 Minute Workout - Weight Loss

    7 Minute Workout – Weight Loss

    7 dakika gibi kısa bir sürede egzersizini tamamlayabileceğini biliyor muydun? Yoğunlaştırılmış program sayesinde, bilimsel olarak ispatlanmış egzersiz rutinlerine hazır mısın?

  3. [adsense]
  4. FitNotes - Gym Workout Log

    FitNotes – Gym Workout Log

    Spor salonuna gitmek artık daha zevkli! Ağırlıklarınızı, tekrarlarınızı, aldığınız mesafeyi kayıt altına alabilir, egzersiz günlükleri sayesinde çalışmanızı daha etkin hâle getirebilirsin!

  5. Google Fit

    Google Fit

    Aktivite hedefleri için performansınıza dayalı öneriler alabilir, yürüyüş, koşu ve bisiklet aktivitelerini tek bir uygulama toplayabilirsin. Süreye veya adıma sayısına bağlı hedefler koy ve gün içerisindeki aktiviteni takip et!

  6. Progression - Fitness tracker

    Progression – Fitness tracker

    300’den fazla sayıda egzersiz, dinlenme zamanlayıcısı ve çok daha fazlası bu uygulamada! Dropbox ile uyumlu çalışan uygulama sayesinde bütün aktivitelerini yedekleyebilirsin!

Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?
Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?

Başka platformlarda paylaşmak ya da Android cihazına kaydetmek için filigran olmadan TikTok’tan video mu indirmek istiyorsun? Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir merak edenler için farklı yöntemlerin yer aldığı bir rehber hazırladık. Detaylar için okumaya devam et! F…