2015 Yılının Android Cihazlara Uygun En İyi RPG Oyunları

Acısıyla tatlısıyla oyun dolu bir yılın daha sonuna yaklaştık. Peki bu yıl içerisinde en çok hangi oyunları oynadık, en fazla hangilerine bağlandık? Zevkler ve renkler tartışılmaz ama listemizdeki  Rol Yapma Oyunlarını (RPG) hepinizin zevkle oynadığına eminiz!

Birbirinden eğlenceli, harika grafiklerle donatılmış ve oldukça farklı tecrübeler yaşatan Rol Yapma Oyunları arasından derlediğimiz oyunlar ile karşındayız! Dilersen ejderhalar ile savaşabilir, dilersen rock yıldızı olabilir dilersen de gizemli bir dünyanın içine girebilirsin! Hepsi ve daha fazlası için okumaya devam etmelisin!

  1. DRAGON QUEST VI

    DRAGON QUEST VI

    Kısa sürede büyük kitleleri kendisine hayran bırakan bu oyunda genç bir adamın küçük kız kardeşi ile başından geçen olaylara tanıklık ediyoruz!

  2. Müzik İdolü: Coco Rock Yıldızı

    Müzik İdolü: Coco Rock Yıldızı

    Karaoke özelliği sayesinde hem müzik hem de RPG kategorilerine girmeyi başaran bu oyun muhteşem efektleriyle 2015 yılının öne çıkan uygulamalarından biri olmayı başardı!

  3. [adsense]
  4. EvoCreo

    EvoCreo

    Tipik bir RPG olma özelliği taşıyan bu oyunda yaratıkların dünyasında katliam yapmaya doyamayacaksın!

  5. Equestria Girls

    Equestria Girls

    Küçük büyük her kadının ilgisini çeken bu karakterlerle oyun zevkini mutlaka yaşamalısınız!

  6. A Study in Steampunk

    A Study in Steampunk

    Yalnızca yazılardan oluşan, grafiklere ve sese önem verilmeyen bir oyun nasıl olur da bu listeye girer diyorsun değil mi? Gizemli dünyada yolculuk yapmaya başladıktan sonra neden olduğunu anlayacaksın!

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…

Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları
Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları

Efsane masa oyunu bilardoyu sevenlerden misin? Oynaması kolay ama bir o kadar da keyifli olan, çok oyunculu ve çevrim dışı en iyi bilardo oyunlarını listeledik. Fiziği, oynanışı, görünümü ile oyun salonlarını aratmayan en iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et! …