2015 Yılı Kasım Ayının Hapisten Kaçış ve Racing in Car Benzeri En İyi Oyunları

Bir ayın daha sonuna geldik ve sizler için harika bir liste hazırlamayı unutmadık! Bu ay da Android cihazlar için yepyeni oyunlar bizlerle buluştu.

Aksiyon, macera ve korku dolu dünyalardan araba yarışı ile hız yaparak adrenalin yaşamımızı sağlayacak oyunlara kadar birbirinden muhteşem beş oyunu bugünkü yazımızda sizlere tanıtacağız.

Takipçilerimiz tarafından en beğenilen ve en çok indirilen oyunları öğrenmek için okumaya devam et!

  1. Hapisten Kaçış - Break Prison

    Hapisten Kaçış – Break Prison

    Hepimizin dizilerden yakında tanıdığı korku ve aksiyon dolu hapisten kaçış oyunu artık Android cihazlarla avumuzun içinde! Bu gizem dolu dünyaya hemen girmelisin!

  2. Racing in Car

    Racing in Car

    Araba yarışı tutkunları için yepyeni bir oyun daha karşımızda! Muhteşem sürüş kontrolü ve çok sayıda araba çeşidi ile tam da araba oyunu sevenler için tasarlanmış!

  3. [adsense]
  4. Twist

    Twist

    Ketchapp tarafından geliştirilen bu oyun atari oyunları sıralamasına üst sıralardan giriş yapıyor! Kesinlikle denemelisin ancak dikkat! Bağımlılık yapabilir!

  5. Modifiyeli Şahin Drift ve Park

    Modifiyeli Şahin Drift ve Park

    Keşke benim de bir Şahinim olsaydı mı diyorsun? Hiç üzülmene gerek yok! Bu araç modifiye bile edilmiş senin için! Üstelik drift yapıyor!

  6. Last Empire-War Z

    Last Empire-War Z

    Zombilerle gerçek zamanlı olarak savaşmak mı istiyorsun? Geniş meydanlarla, şehirleri kurtarabileceğin, iyi yürekli insanları koruyabileceğin yepyeni bu oyunu kaçırmamalısın!

Android’de oynaman gereken en iyi kaçış oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi kaçış oyunları

Ne olursa olsun kesin bir çıkış yolu bulurum diyorsan kaçış oyunları tam senlik olabilir. Android’de oynaman gereken en iyi kaçış oyunlarını listeledik. Maceralara dalacağın, kötü ve korkutucu adamlarla mücadele edeceğin en iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et…

Android’de oynaman gereken en iyi av oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi av oyunları

Canlılara zarar vermeden av yapmak istiyorsan Android oyunlar ideal bir çözüm olabilir. Mobil cihazlarında oynayabileceğin en iyi av oyunlarını listeledik. Vahşi doğada farklı maceralar yaşayacağın ve çeşitli hayvanlar avlayacağın en güzel av oyunları için okumaya devam et! E…

Android’de oynaman gereken en iyi poker oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi poker oyunları

Kart oyunlarını seviyor, şansına ve yeteneklerine güveniyor musun? O zaman en iyi poker oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Hareket halindeyken de Android cihazlarında online veya çevrim dışı oynayabileceğin en güzel oyunları keşfetmek için okumaya devam et!…

Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları

Roblox, her yaştan oyun severin Android’de en çok oynadığı oyunların başında geliyor. Devasa dünyasında yüzlerce oyun seçeneği sunuyor. Roblox’taki en iyi oyunların yanı sıra Roblox benzeri oyunların yer aldığı bir liste hazırladık. Listemizi keşfetmek için okumaya devam et! …