Game of Thrones ve Dead Trigger 2 gibi HD Android Oyunları

Android’inde kaliteli oyunları seçenlerden isen bu listeyi senin için hazırladık.

Ben oyun oynarsam öyle kuş fırlatmalı, bir şeyler çarpıştırmalı piksel piksel olmasın diyorsan, sana Game of Thrones ve Dead Trigger 2 gibi Android’inde oynayabileceğin HD oyunların listesini yaptık. Eğer aklında başka oyun varsa çekinme, yorumlarda paylaş!

  1. Real Racing 3

    Real Racing 3

    Bu yarış oyunu büyük boyutuyla ve uygulama içi satın almalarıyla çok büyük eleştirilere maruz kaldı. Ama Real Racing 3, Android’de oynayabileceğin, görüntüsü en kaliteli olan yarış oyunlardan!

  2. DEAD TRIGGER 2

    DEAD TRIGGER 2

    Dead Trigger‘ın ikinci oyunu olan bu oyunu oynaman için telefonunun performansının çok yüksek olması gerekiyor ama inan bana buna değer. Zombileri katletmek hiç bu kadar detaylı ve kaliteli olmamıştı!

  3. [adsense]
  4. Asphalt 8: Airborne

    Asphalt 8: Airborne

    Birçok yeni ve yüksek performanslı arabayı detaylı ve kaliteli bir oyunla birleştirmişler. En iyi yarış oyunlarından biri olan Asphalt 8, telefonunda olmazsa olmaz HD oyunlardan biri olmalı!

  5. Game of Thrones

    Game of Thrones

    6 bölümden oluşan bu hikayede adım adım komplolara dikkat etmeli, herkesi takip etmelisin. Ve bu detaylı ve kaliteli grafiklerle desteklenince mükemmel bir oyun olmuş. GOT hayranı isen oyun senlik!

  6. Leo's Fortune

    Leo’s Fortune

    Her ne kadar basit bir oyun gibi gözükse de macerası boyunca Leo’ya yardım ederken kendini kaptıracaksın! O kadar güzel grafik ve tasarıma sahip ki oyunun sürükleyiciliği ile birleşince elden düşmüyor!

Android’de oynaman gereken en iyi kaçış oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi kaçış oyunları

Ne olursa olsun kesin bir çıkış yolu bulurum diyorsan kaçış oyunları tam senlik olabilir. Android’de oynaman gereken en iyi kaçış oyunlarını listeledik. Maceralara dalacağın, kötü ve korkutucu adamlarla mücadele edeceğin en iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et…

Android’de oynaman gereken en iyi av oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi av oyunları

Canlılara zarar vermeden av yapmak istiyorsan Android oyunlar ideal bir çözüm olabilir. Mobil cihazlarında oynayabileceğin en iyi av oyunlarını listeledik. Vahşi doğada farklı maceralar yaşayacağın ve çeşitli hayvanlar avlayacağın en güzel av oyunları için okumaya devam et! E…

Android’de oynaman gereken en iyi poker oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi poker oyunları

Kart oyunlarını seviyor, şansına ve yeteneklerine güveniyor musun? O zaman en iyi poker oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Hareket halindeyken de Android cihazlarında online veya çevrim dışı oynayabileceğin en güzel oyunları keşfetmek için okumaya devam et!…

Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları

Roblox, her yaştan oyun severin Android’de en çok oynadığı oyunların başında geliyor. Devasa dünyasında yüzlerce oyun seçeneği sunuyor. Roblox’taki en iyi oyunların yanı sıra Roblox benzeri oyunların yer aldığı bir liste hazırladık. Listemizi keşfetmek için okumaya devam et! …