Android Telefonun için En İyi Kilit Ekranları

Android kilit ekranları yıllar içerisinde ve bugünlerde ciddi bir gelişme kaydetti. Google Play Store sahip olduğu devasa miktarda çeşitli kilit ekranı uygulamaları ve duvar kağıtlarıyla özel ve eşsiz cihaz arzunuzu gidermeyi amaçlıyor.

Bu uygulamalar sayesinde, sadece favori fotoğraflarınızla hava atmanın ötesinde bir kilit ekranı çok daha fazlasını yapabiliyor. Aynı zamanda Android’inin en önemli kısımlarına erişim sağlayarak önemli bir gezinim aracı görevi görüyor. Aşağıda marketteki en iyi bazı kilit ekranları bulunuyor, bir göz atın ve yaratıcı tarafınızı keşfedin!

  1. DIY Locker - Tattoo Locker

    DIY Locker – Tattoo Locker

    DYI Locker kendi fotoğraf veya resimlerini kullanarak yine kendi kilit ekranını tasarlamana olanak sağlayan eğlenceli bir seçenek. Aynı zamanda renkleri, boyutları değiştirebilir ve hatta kendi kilit açma modelini oluşturabilirsin.

  2. Unlock Your Brain (beta)

    Unlock Your Brain (beta)

    Daha önceden Unlock Your Brain olarak bilinen bu uygulama, ekran kilidini her açtığında basit matematik ve kelime egzersizleri sunarak telefonunu bir zihin açıcıya çeviriyor. Ama merak etmeyin, eğer problemi çözemez ya da canınız çözmek istemezse soruyu geçebilir ve bir kodla kilidi açabilirsiniz.

  3. [adsense]
  4. GO Locker - Most Installed

    GO Locker – Most Installed

    Google Play’de en çok indirilen 1 numaralı uygulama olan GO Locker, ücretli ve ücretsiz diğer birçok uygulamadan muhtemelen daha fazla ve çeşitli tema seçenekleri sunmakta. Aynı zamanda hızlı erişmek istediğin uygulamaları ve ekran kilidini açma yöntemini seçebilirsin.

  5. AcDisplay (Deprecated)

    AcDisplay (Deprecated)

    Sırada, bu çok havalı ve sade arayüzüne rağmen oldukça kullanışlı olan minimalist kilit ekranı bulunuyor. Bir mesaj ya da herhangi bir bildirim aldığızda ufak ikonlar belirerek size tek bakışla tüm bildirimlerinizi yönetmenizi sağlar. Aynı zamanda cebe koyulduğunda otomatik kapatma gibi durumlar için cihaz sensörlerini kullanabilirsiniz.

  6. SlideLock Locker

    SlideLock Locker

    SideLock, ekranı iPhone’a çok benzediği için, iPhone’dan Android’e yeni geçenler için muhteşem bir seçim. Tüm bildirimlerinizi, dokunarak ya da kaydırarak açılabilen kilit ekranında görüntüleyebilirsiniz.

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları

Kendi müziklerini mi yapmak istiyorsun? O zaman kendi müzik ve altyapılarını hazırlayabileceğin en iyi beat yapma uygulamaları listemize göz at. Android cihazını bir enstrümana ve kayıt stüdyosuna dönüştürebileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!…