Photo Grid, InShot Gibi En İyi Instagram Hikaye Düzenleme Uygulamaları

image of photo grid inshot gibi en iyi instagram hikaye duzenleme uygulamalari

Instagram’da hikaye paylaşmayı seviyor musun? Hikayelerine daha çok bakılmasını ister misin? İşte en iyi Instagram hikaye düzenleme uygulamaları!

Hikaye özelliği pek çok uygulamada olduğu gibi Instagram’da da mevcut. Günlük hayata dair anlık paylaşımların yer aldığı hikayeler ile takipçilerin ile arandaki etkileşimi sürdürmeye devam edebilirsin.

Hikayelerine ekleyebileceğin fontlar, efektler, resimler, çerçeveler, çıkartmalar, videolar, fotoğraflar ve emojiler ile paylaşımlarını daha renkli hale getirebilirsin. Anketler ekleyebilir, takipçilerinin oylamasını isteyebilirsin. Burada yaratıcılığını kullanmak sana kalmış.

Yaratıcılık demişken bu konuda sana yardımcı olabilecek pek çok uygulama var. Bu uygulamalar ile hikayelerine sihirli dokunuşlar ekleyebilir ve daha çok izlenebilirsin. Beğeni ve takipçi sayını da bu sayede artırabilirsin.

Hikayelerinin bir profesyonelin elinden çıkmış gibi görünmesini sağlayacak, videolarına inanılmaz efektler ekleyebileceğin, düzenlemeler yapabileceğin uygulamalardan artık bahsedelim.

Bahsedeceğimiz uygulamaları sayfamızdan indirebilirsin. Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. Canva – Her yerde güzel tasarımlar oluşturun.

    Canva – Her yerde güzel tasarımlar oluşturun.

    Hızlı bir şekilde kolaj yapmak, harika fontlar eklemek ve hikayende paylaşmak istiyorsan Canva sana en kolay yolu sunuyor. 60.000’den fazla hikaye şablonuna sahip. 3 milyondan fazla görsel var. Fotoğraflarına çıkartmalar da ekleyebilirsin.

  2. Video Düzenleyici & Fotoğraf Müzik

    Video Düzenleyici & Fotoğraf Müzik

    InShot ile Instagram için fotoğraflarını ve videolarını en uygun hale getirebilirsin. Videolarını dilediğin gibi düzenleyebileceğin birçok araç var. Bulanık kenarlar gibi özel efektlerin yanı sıra çok sayıda renk filtresi ve tarzlar bulabilirsin.

  3. B612 - Selfie with the heart

    B612 – Selfie with the heart

    Özçekimlerini daha dikkat çekici yapmak için birbirinden ilginç efektler, filtreler sunan B612 hikayelerin için ideal bir düzenleyici. Videolarına ekleyeceğin özel efektler ile daha eğlenceli hale getirebilir, çıkartmalar ekleyebilirsin.

  4. Quik - Ücretsiz Video Editörü

    Quik – Ücretsiz Video Editörü

    Hikayelerini kendin düzenlemek istemiyor, birçok şeyin otomatik olarak yapılmasını istiyorsan Quik senin için ideal bir uygulama. Hikayene eklemek istediğin video ve resimleri seç senin yerine hızlı bir şekilde sihirli dokunuşlar eklesin.

  5. Photo Grid- Kolaj Uygulaması

    Photo Grid- Kolaj Uygulaması

    Photo Grid, favori fotoğraflarınla kolajlar oluşturabileceğin ve sosyal medya paylaşımına göre onları boyutlandırabilirsin. Çeşitli tasarım taslaklarıyla birlikte, çerçeveler, arka plan resimleri, filigran ve daha birçok özellik bulunuyor.

Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?
Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?

Başka platformlarda paylaşmak ya da Android cihazına kaydetmek için filigran olmadan TikTok’tan video mu indirmek istiyorsun? Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir merak edenler için farklı yöntemlerin yer aldığı bir rehber hazırladık. Detaylar için okumaya devam et! F…