İşte Karşınızda 2015 Yılının En İyi 5 Müzik Uygulaması!

Android telefon ve tablet kullanıcılarının 2015 yılında en çok beğendiği müzik uygulamaları belli oldu!Ücretsiz müzik keyfinden kesintisiz ve reklamsız müzik keyfine birbirinden güzel uygulamaların yer aldığı listeye istersen hiç vakit kaybetmeden bir göz atalım:
  1. Spotify Music

    Spotify Music

    Spotify Music ile dilediğin zaman, her an her yerde, dilersen çevrimiçi dilersen de çevrimdışı olarak yüksek kalitede ve reklamsız müzik dinle! Ülke ve müzik tarzına göre farklı ve güncel top listeleri çalarken arkadaşların ile de etkileş!

  2. MB3: müzik oynatıcısı

    MB3: müzik oynatıcısı

    Youtube’da yer alan parçaları kesintisiz olarak mı dinlemek istiyorsun? İşte o zaman aradığın uygulama tam olarak MB3: müzik oynatıcısı! Milyonlarca müzik videosuna ulaşabilirsin!

  3. [adsense]
  4. Müzik Çalar

    Müzik Çalar

    Müzikleri telefonuma yükleyip, çevrimdışı olarak dinlemek istiyorum diyorsan Müzik Çalar adeta senin için tasarlanmış! Kolayca çalma listeleri oluşturabilir, anında dinlemeye başlayabilirsin!

  5. TTNET Müzik

    TTNET Müzik

    En güncel şarkıları ücretsiz olarak dinlemek istiyorsan TTNET Müzik hemen yanı başında! Günde 30 şarkıya kadar ücretsiz olarak dinleyebilirsin!

  6. RADYO

    RADYO

    Ne dinlesem karar veremiyorum mu diyorsun? Yüzlerce radyo kanalı arasında hızla geçiş yapabileceğin ücretsiz RADYO uygulamasını bir an önce denemelisin!

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…