WhatsApp etkinlik oluşturma ve yönetme nasıl yapılır?

whatsapp-etkinlik-oluşturma

Planladığın bir etkinliği paylaşmak ve arkadaşlarını haberdar etmek mi istiyorsun? Belirli gruplar için WhatsApp etkinlik oluşturma imkanı sunuyor. Tek tek haber vermekten kurtulmanı sağlayan bu yeni özelliği nasıl kullanacağını ve yöneteceğini öğrenmek için okumaya devam et!

WhatsApp etkinlik oluşturma

Toplulukları daha işlevsel hale getirmek isteyen WhatsApp yeni bir özellik daha duyurdu. Bu özellik topluluk gruplarında bir etkinlik oluşturmaya ve paylaşmaya imkan tanıyor. Şimdilik bu özellik sadece topluluk gruplarında kullanılabiliyor. Bireysel sohbetler ve kanallar için kullanmak mümkün değil.

Etkinlik özelliği sayesinde WhatsApp’tan çıkmadan yaklaşan programları öğrenebilirsin. Çünkü bir etkinlik yaklaştığında WhatsApp bildirim gönderecek.

Çok sık etkinliklere katılıyor ve bunlardan arkadaşlarını haberdar etmek ve onları da davet etmek istiyorsan bir WhatsApp topluluğu kurman gerekebilir.

WhatsApp etkinlik oluşturma adımları

Eğer bir topluluğun var ve etkinlik oluşturmak istiyorsan şu adımları izle:

  • Uygulamayı aç, Topluluklar sekmesine tıkla ve etkinlik oluşturmak istediğin sohbetine gir.

whatsapp-etkinlik-oluşturma

  • Mesaj çubuğunda yer alan ataç simgesine dokun.

whatsapp-etkinlik-oluşturma

  • Etkinlik simgesine tıkla.

whatsapp-etkinlik-oluşturma

  • Etkinlik adı, açıklama, tarih, saat, konum, WhatsApp arama bağlantısı seçeneklerini istediğin gibi düzenle ve sağ alt köşedeki gönder simgesine dokun.

whatsapp-etkinlik-oluşturma

Etkinliğin daha fazla dikkat çekmesi için başa tutturabilirsin. Bunun için etkinlik mesajının üzerine parmağını basılı tut ve açılan menüden raptiye simgesine dokun.

whatsapp-etkinlik-oluşturma

Etkinliği istediğin an yeniden düzenleyebilirsin. Bunun için Etkinliği Düzenle’ye tıkla. Gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra gönder simgesine tıkla.

whatsapp-etkinlik-oluşturma

Etkinliği kaçırmamak için cihazının takvimine veya kullandığın diğer takvim uygulamalarına ekleyebilirsin. Bunun için etkinlik mesajına bir kere tıkla ve açılan menüden Takvime ekle düğmesine dokun. Eklemek istediğin takvimi seçerek ilerle ve talimatları uygula.

whatsapp-etkinlik-oluşturma

Bir etkinliği iptal etmek için Etkinliği Düzenle’ye ardından da Etkinliği iptal et seçeneğine bas.

whatsapp-etkinlik-oluşturma🔒 Güvenliğin için WhatsApp sohbet kilitleme ve gizleme nasıl yapılır yazımızı şimdi oku!

AndroidListe‘den ücretsiz, oyun, uygulama, tema ve APK indirAndroid ile ilgili haberleri takip et. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger ile hiçbir ekstra ücret ödemeden özgürce mesajlaşabilir, sesli ve görüntülü arama yapabilirsin. Kanal açabilir, arkadaşlarınla grup veya topluluk kurabilirsin. Durum, sesli/görüntülü mesaj, video, resim, belge ve konum paylaşabilirsin. Sohbetlerinde yüzlerce ifade, çıkartma ve GIF de kullanabilirsin.

Adım adım TikTok’ta jeton nasıl alınır?
Adım adım TikTok’ta jeton nasıl alınır?

Videolarını beğenerek izlediğin içerik üreticilere destek olmanın bir yolu da sanal hediyeler göndermek. TikTok’ta jeton nasıl alınır bilmiyorsan bu rehber sayesinde öğrenebilir ve içerik üretenlere sanal hediyeler gönderebilirsin. Detayları keşfetmek için okumaya devam et! T…

Telegram’da mesajın ne zaman okunduğunu nasıl anlarım?
Telegram’da mesajın ne zaman okunduğunu nasıl anlarım?

Mesajını gönderdin ama karşı taraf okudu mu okumadı mı çok mu merak ediyorsun? Telegram’da mesajın ne zaman okunduğunu nasıl anlarım diye sormaya artık paydos. Uygulamanın yeni özelliği sayesinde bu soruna kolayca cevap bulabilirsin. Nasıl mı, detaylar için okumaya devam et! …

Telegram gizli kanaldan video indirme nasıl yapılır?
Telegram gizli kanaldan video indirme nasıl yapılır?

Severek izlediğin bir videoyu diğer arkadaşlarının da görmesini istiyor ancak indiremiyor musun? Telegram gizli kanaldan video indirme aslında mümkün. Atacağın birkaç adım sayesinde bunu kolayca başarabilirsin. Nasıl yapacağını ve gerekenleri öğrenmek için okumaya devam et! T…