Telegram oturum açma geçmişi nasıl kontrol edilir?

telegram-oturum-açma-geçmişi

Hesabına birilerinin girip sohbetlerini okumuş olabileceği dair şüphelerin mi var? Şüpheni gidermek için Telegram oturum açma geçmişini kontrol edebilirsin. Bu sayede hesabına yabancı biri girmiş mi kolaylıkla öğrenebilirsin. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et!

Telegram oturum açma geçmişi

Günümüzde birçok insan telefon etmek yerine mesajlaşmayı tercih ediyor. Bu yüzden mesajlaşma uygulamaları oldukça popüler ve bu uygulamalara farklı platformlardan ve cihazlardan ulaşmak mümkün.

Telegram da kullanıcı deneyimini geliştirmek adına çoklu platform ve cihaz desteği sunuyor. Hesabına uygulama, web veya masaüstü sürümünden ulaşabilirsin. Farklı platformlarda uygulamayı kullanıyorsan hesabına erişim daha kolay olabilir.

Sohbetlerinin başkaları tarafından okunduğuna dair bir hisse kapıldıysan bunu gidermenin yolu yine Telegram’dan geçiyor. Çünkü uygulama, oturum açılan cihazları, tarihini ve yaklaşık konumunu saklıyor. Oturum açma geçmişinden bu verilere ulaşman mümkün. Açık oturumları görüntüleyebilir ve sonlandırabilirsin.

Telegram oturum açma geçmişine nasıl bakılır?

Uygulama güvenliğini sağlamak adına oturum açma esnasında hesap açılan cihazı bağlamanı ister. Bunu QR kodu ile kolayca yapabildiğini zaten biliyorsun. Şimdi oturum açma geçmişine nasıl bakacağına gelelim.

  • Telegram’ı telefonundan aç. Sol üst köşedeki üç çizgili menüye tıkla.

telegram-oturum-açma-geçmişi

  • Açılan pencereden Ayarlara gir.

telegram-oturum-açma-geçmişi

  • Cihazlar seçeneğine dokun.

telegram-oturum-açma-geçmişi

  • Telegram’a bağlandığın ve oturum açtığın cihazlar listelenecek. Sana ait olmadığını düşündüğün bir cihaz varsa hemen oturumu sonlandır. Bunun için şüphe duyduğun cihaza dokun.

telegram-oturum-açma-geçmişi

  • Açılan menüden oturumu sonlandır düğmesine tıkla.

telegram-oturum-açma-geçmişi

Bu şekilde bir nebze olsun farklı cihazlardan Telegram hesabına giriş yapılmış mı öğrenebilir, varsa bilmediğin cihaz kolaylıkla oturumu kapatarak çıkış yapılmasını sağlayabilirsin. Çıkış yapılan cihazdan tekrar oturum açılmak istendiğinde telefonun ile QR kodunun okutulması gerekecek.

👨‍⚖️ Telegram kişi şikayet etme nasıl yapılır yazımızı okuyarak süreç hakkında bilgi alabilirsin.

APK sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, oyun, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. Telegram

    Telegram

    Telegram kullanımı kolay, gizliliğini ve kullanıcı verilerini koruyan bir anlık mesajlaşma uygulaması. Sesli ve görüntülü arama yapabilir, kanal kurabilir, 200.000 kişilik gruplar oluşturabilir, 2 GB’a kadar dosya paylaşabilir, çoklu fotoğraf gönderebilir ve canlı yayın yapabilirsin.

Instagram profiline müzik ekleme nasıl yapılır?
Instagram profiline müzik ekleme nasıl yapılır?

Ruh halini yansıtacak veya çok beğendiğin bir şarkıyı profilinde paylaşmak ister misin? Cevabın evetse Instagram profiline müzik ekleme özelliğine kavuştu. Artık en sevdiğin şarkının 30 saniyelik kısmını profil sayfana ekleyebilirsin. Nasıl mı keşfetmek için okumaya devam et!…

Çocuklar için TikTok nasıl daha güvenli hale getirilir?
Çocuklar için TikTok nasıl daha güvenli hale getirilir?

Birçok ebeveyn gibi sen de çocuklarının internette geçirdikleri süre zarfında neler izledikleri konusunda endişeleniyor olabilirsin. Çocuklar için TikTok’u daha güvenli hale getirmek adına atabileceğin bazı adımları bu rehberimizde bulabilirsin. Detaylar için okumaya devam et…

Adım adım TikTok’ta jeton nasıl alınır?
Adım adım TikTok’ta jeton nasıl alınır?

Videolarını beğenerek izlediğin içerik üreticilere destek olmanın bir yolu da sanal hediyeler göndermek. TikTok’ta jeton nasıl alınır bilmiyorsan bu rehber sayesinde öğrenebilir ve içerik üretenlere sanal hediyeler gönderebilirsin. Detayları keşfetmek için okumaya devam et! T…