Telegram’da kanal bulma nasıl yapılır?

telegram-da-kanal-bulma

İlgi duyduğun konular veya hobilerin ile ilgili daha çok kaynağa ulaşmak ister misin? Bunun için bir mesajlaşma uygulamasından çok daha fazlasını sunan Telegram’da, kanal bulmayı deneyebilirsin. Nasıl yapacağını bilmiyorsan tüm detaylar burada. Keşfetmek için okumaya devam et!

Telegram kanal nedir?

Popüler mesajatar, insanların iletişimini kolaylaştırmak, içeriklerini ve mesajlarını paylaşmaları adına birçok seçenek sunuyor. Gruplar ve kanallar bunun önemli bir parçasını oluşturuyor.

Telegram kanal, mesajlarını daha geniş bir kitleyle paylaşmanı sağlayan bir araç. Bir konu hakkındaki bilgi ve tecrübeni sayısız insanla paylaşabilir veya diğer kanalların içeriklerine göz atabilirsin.

Gruplarda 200.000 kişi gibi bir sınırlama söz konusu iken kanallarda böyle bir sınır yok. Kanal yöneticisi mesaj ve içerik paylaşır, üyeler sadece takip eder. Kanala üye olmak için özel bir davet alman şart değil. Birçok yayıncının, kurum ve kuruluşun geniş kitlelere ulaşmasını sağlar.

📺 Sen de kendi kanalını açabilirsin. Bunun için Telegram kanal açma ve grup oluşturma ile ilgili yazımızı okuyabilirsin.

Telegram kanal bulma

Platformda, birçok farklı konu ve kategoride sayısız kanal mevcut. Bu kanallara katılmak için isimlerini bilmen yeterli olur. Kanal yöneticileri, kanallarını birçok mecrada paylaşılır veya katılman için davet gönderebilir.

İlgi duyduğun alanlarla ilgili birçok kanal bulabilirsin. Yeni kanalları keşfetmen için kurulmuş birçok web sitesi var. Bunlara telegramchannels.me veya telegram-group.com örnek verilebilir.

Telegram kanalları nasıl bulunur?

Kanalları bulmak için sadece online kaynaklara bakmak zorunda değilsin. Uygulamanın kendisinden de kanal araması yapabilirsin. Bu işlem aslından sandığından da kolay. Bunun için aşağıdaki adımları atman yeterli:

1. Uygulamayı aç. Ana ekranın üst kısmında yer alan büyüteç simgesine dokun.

telegram-da-kanal-bulma

2. Açılan arama çubuğuna ilgi duyduğun bir konuyu veya bir websitesi adı yaz. Örneğin AndroidListe.

telegram-da-kanal-bulma

3. Aramanla ilgili hem genel hem de sohbetlerinle ilgili sonuçlar listelenecek. Listede aradığın kanal varsa üstüne tıkla.

telegram-da-kanal-bulma

4. Kanal sayfası açılacak. Alt kısımda yer alan Katıl düğmesine dokun.

telegram-da-kanal-bulma

📜 Telegram kanal bulma bu kadar kolay. Telegram son görülme ve çevrimiçi durum kapatma ile ilgili yazımızı şimdi oku, uygulamayla ilgili yeni bilgiler edin.

APK sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, oyun, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. Telegram

    Telegram

    Telegram kullanımı kolay, gizliliğini ve kullanıcı verilerini koruyan bir mesajlaşma uygulaması. Sesli ve görüntülü arama yapabilir, kanal kurabilir, 200.000 kişilik gruplar oluşturabilir, 2 GB’a kadar dosya paylaşabilir, çoklu fotoğraf gönderebilir ve canlı yayın yapabilirsin.

Telegram gizli kanaldan video indirme nasıl yapılır?
Telegram gizli kanaldan video indirme nasıl yapılır?

Severek izlediğin bir videoyu diğer arkadaşlarının da görmesini istiyor ancak indiremiyor musun? Telegram gizli kanaldan video indirme aslında mümkün. Atacağın birkaç adım sayesinde bunu kolayca başarabilirsin. Nasıl yapacağını ve gerekenleri öğrenmek için okumaya devam et! T…

Telegram çalışmıyor mu? İşte düzeltmenin yolu
Telegram çalışmıyor mu? İşte düzeltmenin yolu

Severek kullandığın mesajlaşma uygulaması artık çalışmıyor mu? Hemen paniğe kapılmana gerek yok. Telegram çalışmıyor ise düzeltmek için deneyebileceğin yollar var. Bu rehberde bahsedilen adımları uygulayarak tekrar mesajlaşmaya başlayabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Instagram Destek ile nasıl iletişim kurulur?
Instagram Destek ile nasıl iletişim kurulur?

Uygulamayı kullanırken herhangi bir sorunla mı karşılaştın? Yardıma mı ihtiyacın var. Instagram Destek ile iletişime geçip sorunun çözülmesini talep edebilirsin. Her türlü yardım, şikayet ve bildirim için nasıl iletişime geçeceğine dair adımları öğrenmek için okumaya devam et…

Adım Adım Instagram dili nasıl değiştirilir?
Adım Adım Instagram dili nasıl değiştirilir?

Birden fazla dil biliyorsan uygulamalarını farklı dillerde de kolayca kullanabilirsin. Özellikle Instagram dili nasıl değiştirilir merak ediyorsan detaylarıyla bu rehberimizde bulabilirsin. Popüler uygulama bu konuda da birçok seçenek sunuyor. Ayrıntılar için okumaya devam et…