TikTok canlı yayın nasıl yapılır?

tiktok-canlı-yayın-nasıl-yapılır

Takipçilerinle sohbet etmek, yeni insanlara ulaşmak ve yeteneklerini herkese göstermek mi istiyorsun? TikTok canlı yayın ile çok daha fazlasını yapabilirsin. TikTok canlı yayın nasıl açılır, şartları nelerdir ve çok daha fazlası bu rehberimizde. Detaylar için okumaya devam et!

TikTok canlı yayın açmak

Popüler video paylaşım uygulaması, rakiplerine göre önce çıkan bazı özelliklere sahip. Bunlardan biri de canlı yayınlar. Platform özellikle içerik üreticilerin canlı yayınlar aracılığıyla para kazanmasına imkan tanıyor.

🛋️ Platformdan gelir elde etmek istiyorsan TikTok’ta nasıl para kazanılır yazımızı okuyabilirsin.

Canlı yayınlarda hediye alabilir, hediye gönderebilir, yorum bırakabilir ve konuk alabilirsin. Canlı yayın etkinliğini ne zaman yapacağını önceden paylaşabilirsin. Yayın esnasında ne yapacağın senin yaratıcılığına kalmış. Kapışmak, oyun oynamak, şarkı söylemek gibi birçok aktivite yapabilirsin.

TikTok canlı yayın açma şartları

Popüler uygulama, tüm kullanıcıların canlı yayın yapmasına imkan tanımıyor. Bazı şartlar koşuyor. Bu şartların neler olduğuna bakalım.

  • 18 yaşından büyük olmak
  • 1000 takipçiye sahip olmak
  • Topluluk kurallarını çiğnememiş olmak

Canlı yayın yapıp yapamayacağını anlamanın en iyi yolu aslında takipçi sayısı. Eğer 1000’den fazla takipçin yoksa canlı yayın düğmesi uygulamada gözükmüyor. Bu da yayın açamayacağın anlamına geliyor.

TikTok’ta canlı yayın nasıl yapılır?

Hesabın yukarıda bahsettiğimiz şartları taşıyorsa aşağıdaki adımları izleyerek sen de canlı yayın yapabilirsin. Yayın açmak için:

tiktok-canlı-yayın-nasıl-yapılır

  • Uygulamayı aç. Alt menüde yer alan + düğmesine dokun.
  • Alt menüden Canlı Yayın seçeneğine gir.
  • Yayına başlamadan önce Güzelleştir, Efektler gibi seçeneklerden istediğin düzenlemeleri yap.
  • Canlı Yayın Yap düğmesine dokunarak yayına başla.

Kameran yardımıyla yayının başlayacak. Sabit bir internet bağlantısı, iyi bir ışık kaynağı ve güçlü bir kamera, daha kaliteli bir yayın yapmanı sağlar. Yayına başlamadan önce cihazının şarjının yeterli olduğundan emin ol. Uygulama yayın esnasında sohbet etmene de imkan tanır.

🎥 Çok daha tanınmak istiyorsan Instagram’da TikTok videosu nasıl paylaşılır yazımızı şimdi incele.

Güvenilir APK sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, oyun, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. TikTok

    TikTok

    TikTok ile milyonlarca şarkı ve ses efektinin olduğu zengin bir kütüphaneye erişip ilginç videolar düzenleyebilir ve akışında izleyebilirsin. Videolarına inanılmaz filtreler uygulayabilir, eğlenceli çıkartmalar ve etiketler ekleyebilirsin. Videolarını diğer sosyal ağlarda paylaşabilirsin.

Telegram gizli kanaldan video indirme nasıl yapılır?
Telegram gizli kanaldan video indirme nasıl yapılır?

Severek izlediğin bir videoyu diğer arkadaşlarının da görmesini istiyor ancak indiremiyor musun? Telegram gizli kanaldan video indirme aslında mümkün. Atacağın birkaç adım sayesinde bunu kolayca başarabilirsin. Nasıl yapacağını ve gerekenleri öğrenmek için okumaya devam et! T…

Instagram Destek ile nasıl iletişim kurulur?
Instagram Destek ile nasıl iletişim kurulur?

Uygulamayı kullanırken herhangi bir sorunla mı karşılaştın? Yardıma mı ihtiyacın var. Instagram Destek ile iletişime geçip sorunun çözülmesini talep edebilirsin. Her türlü yardım, şikayet ve bildirim için nasıl iletişime geçeceğine dair adımları öğrenmek için okumaya devam et…

Adım Adım Instagram dili nasıl değiştirilir?
Adım Adım Instagram dili nasıl değiştirilir?

Birden fazla dil biliyorsan uygulamalarını farklı dillerde de kolayca kullanabilirsin. Özellikle Instagram dili nasıl değiştirilir merak ediyorsan detaylarıyla bu rehberimizde bulabilirsin. Popüler uygulama bu konuda da birçok seçenek sunuyor. Ayrıntılar için okumaya devam et…

Instagram’da seni takip etmeyenleri görme nasıl yapılır?
Instagram’da seni takip etmeyenleri görme nasıl yapılır?

Sosyal ağını giderek büyütüyor ama bazı kişilerin seni takip edip etmediğini merak mı ediyorsun? Üçüncü taraf uygulama olmadan Instagram’da seni takip etmeyenleri görme imkanın var. Geri takip yapmayanları kolayca bulabileceğin bu pratik yöntemi öğrenmek için okumaya devam et…