WhatsApp Son Güncelleme: Artık Bir Kişiyi veya Grubu Sonsuza Dek Sessize Alabilirsin

whatsapp-son-guncelleme

Popüler mesajlaşma uygulaması yeni özellikler duyurmaya devam ediyor. WhatsApp son güncelleme ile birlikte bir kişinin veya grubun sonsuza dek sessize alınmasına imkan tanıyor. WhatsApp’ta bildirimleri sessize alma özelliği yeni haliyle tüm kullanıcılarına sunuldu. Nasıl yapacağını öğrenmek için hemen okumaya başla!

WhatsApp Son Güncelleme

Birçok WhatsApp grubuna katıldığın için sürekli mesaj mı alıyorsun? Kimi hallerde bu durum gerçekten sinir bozucu olabilir. Ancak uygulama bu gibi durumlar için de çözümler sunuyor.

En temel çözümlerden bir tanesi fazlaca mesaj gönderen grup ve kişileri sessize almak.

WhatsApp’ta bildirimleri sessize alma bir yıl ile sınırlı idi. Ancak artık bireysel veya grup sohbetlerini sonsuza dek sessize alabileceğin bir özellik duyuruldu.

İlk başta Beta kullanıcılarına açık olan bu özellik artık tüm kullanıcılara açık. WhatsApp son güncelleme ile özellikle çok aktif olan gruplardan gelen bildirimlerin sessize alınmasını kolaylaştıracak.

Bu özellikten yararlanmak için WhatsApp’ın en son sürümünü kullandığından emin ol!

WhatsApp’ta Bildirimleri Sonsuza Dek Sessize Alma Nasıl Yapılır?

Bu yeni işlevi hem grupla hem de kişilerinle olan sohbetlerinde kullanabilirsin. WhatsApp’ta bildirimleri sessize almak için aşağıdaki adımları izle.

1- WhatsApp uygulamasını aç. Sessize almak istediğin kişiyi veya grup sohbetini aç. Yapman gerekenler her ikisi için de aynı.

2- Sohbet ekranının sağ üst köşesindeki üç noktaya dokun.

whatsapp-son-guncelleme

3- Bildirimleri Sessize Al seçeneğine tıkla.

whatsapp-son-guncelleme

4- Açılan pencereden Her Zaman’ı işaretle ve TAMAM de.

whatsapp-son-guncelleme

5- Bildirimleri Göster kutucuğunu işaretlersen bildirimleri görmeye devam edebilirsin.

WhatsApp sesli mesajlar ile ilgili en iyi ipuçlarına da bakmayı unutma!

Konuyla ilgili düşüncelerini, varsa sorularını Yorumlar kısmında paylaşabilirsin. AndroidListe‘den uygulama indir, Facebook sayfamızı takip et!

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Popüler uygulama WhatsApp Messenger ile dilediğince mesajlaşabilirsin. Hiçbir ekstra ücret ödemeden görüntülü arama yapabilir ve arkadaşlarınla sesli mesajlarvideolar, resimler ve belgeler paylaşabilirsin. Yüzlerce ifade, çıkartma ve GIF de kullanabilirsin.

Instagram profiline müzik ekleme nasıl yapılır?
Instagram profiline müzik ekleme nasıl yapılır?

Ruh halini yansıtacak veya çok beğendiğin bir şarkıyı profilinde paylaşmak ister misin? Cevabın evetse Instagram profiline müzik ekleme özelliğine kavuştu. Artık en sevdiğin şarkının 30 saniyelik kısmını profil sayfana ekleyebilirsin. Nasıl mı keşfetmek için okumaya devam et!…

Çocuklar için TikTok nasıl daha güvenli hale getirilir?
Çocuklar için TikTok nasıl daha güvenli hale getirilir?

Birçok ebeveyn gibi sen de çocuklarının internette geçirdikleri süre zarfında neler izledikleri konusunda endişeleniyor olabilirsin. Çocuklar için TikTok’u daha güvenli hale getirmek adına atabileceğin bazı adımları bu rehberimizde bulabilirsin. Detaylar için okumaya devam et…

Adım adım TikTok’ta jeton nasıl alınır?
Adım adım TikTok’ta jeton nasıl alınır?

Videolarını beğenerek izlediğin içerik üreticilere destek olmanın bir yolu da sanal hediyeler göndermek. TikTok’ta jeton nasıl alınır bilmiyorsan bu rehber sayesinde öğrenebilir ve içerik üretenlere sanal hediyeler gönderebilirsin. Detayları keşfetmek için okumaya devam et! T…