En iyi yapay zeka yüz değiştirme uygulamaları ile komik fotoğraflar oluştur

yapay-zeka-yüz-değiştirme-uygulamaları

Fotoğraflardaki yüzleri değiştirip arkadaşlarına şakalar yapmak ister misin? Komik fotoğraflar yapabileceğin en iyi yapay zeka yüz değiştirme uygulamaları tam da bu iş için. Ünlülerle birlikte selfie çektirebilir, fit bir vücuda sahip olabilirsin. Hepsi için okumaya devam et!

Yapay zeka yüz değiştirme uygulamaları

Günümüzün yapay zeka teknolojisi birçok işi kolaylaştırmış durumda. Yapay zeka metin yazma uygulamaları ile içerik oluşturmak daha kolay. Fotoğrafçılık alanına sağladığı katkılar büyük. İstemler aracılığıyla rötuşlar yapmak ve görsel efektler kullanmak mümkün.

Özellikle biraz eğlenmek ve arkadaşlarına şaka yapmak isteyenler için harika bir yapay zeka teknolojisi daha var. Yapay zeka yüz değiştirme uygulamaları ile fotoğraflardaki insanları yüzlerini birbirlerine aktarabilir, başka yüzler ile değiştirebilir ve başka insanlara benzetebilirsin.

Yapay zeka destekli en iyi yüz değiştirme uygulamaları

Android cihazlarında sorunsuz bir şekilde kullanabileceğin en iyi yapay zeka yüz değiştirme uygulamalarını listeledik. Bu uygulamaları AndroidListe’den ücretsiz indirebilirsin. Şimdi kısaca listemize bakalım sonrasında detayları paylaşalım.

  • Reface, gelişmiş seçeneklere sahip yüz değiştirici.
  • FacePlay ile yüzlere özel efektler uygula.
  • FaceJoy ile şahane portrelere sahip ol.
  • FaceFancy ile eğlenceli özçekimler oluştur.
  • FaceTool, onlarca araç ile yüzleri değiştir.

👫 Yalnızlığa birebir olan en iyi sanal yapay zeka arkadaş uygulamaları listemizi de incele.

AndroidListe‘den ücretsiz, oyun, uygulama, tema ve APK indir, Android ile ilgili haberleri takip et. Bu yazıyı beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş onlar da yararlansın!

  1. REFACE: face swap videos

    REFACE: face swap videos

    Yapay zeka destekli REFACE, unutulmaz film sahnelerinde, ünlü tablolarda, viral olmuş mem ve GIF’lerde kendi yüzünü kullanabileceğin bir yüz değiştirme uygulaması. Resimlerdeki yüzleri hareketlendirebilir ve eğlenceli klipler çekebilirsin. Fotoğrafları rötuşlayabilir, komik montajlar yapabilirsin.

  2. FacePlay - AI Filter&Face Swap

    FacePlay – AI Filter&Face Swap

    FacePlay, geniş fotoğraf ve video koleksiyonunun yanı sıra gelişmiş yapay zeka desteğiyle yüz değiştirmene imkan tanıyor. Yüzleri otomatik algılar. Yaşlandırma, ünlülere benzetme, cinsiyet değiştirme, montaj gibi birçok özel efekte sahip. Yüzünü kısa videolara ekleyebilirsin.

  3. FaceJoy - Yüz değiştirme

    FaceJoy – Yüz değiştirme

    FaceJoy, yüz değiştirme dahil birçok düzenlemeyi yapabilen yapay zeka destekli gelişmiş bir uygulama. Kendi avatarını oluşturabilir, karizmatik portrelere sahip olabilirsin. Beğendiğin özçekimleri kendi yüzünü yerleştirebilirsin. Ünlü bir modele, çok beğenilen bir aktöre dönüşebilirsin.

  4. Face Fancy AI faceswap & photo

    Face Fancy AI faceswap & photo

    FaceFancy, sanatsal albümler, fotoğraflar ve özçekimler oluşturabileceğin harika bir yüz değiştirme uygulaması. Avatar oluşturabilir, cinsiyet değiştirebilir, animasyonlar ekleyebilir ve hem göz alıcı hem de eğlenceli filtreler uygulayabilirsin. Ayrıca farklı stiller deneyebilir ve kendini görebilirsin.

  5. FaceTool: Face Swap & Toon Me

    FaceTool: Face Swap & Toon Me

    Fotoğraflarını kolayca düzenlemen için birçok araç ve seçenek içeren FaceTool, yapay zeka destekli bir düzenleyici ve resim oluşturucu. Herhangi bir fotoğraf veya videodaki yüzü kendi yüzünle değiştirebilir, farklı efektler uygulayabilir, portreler, vesikalıklar ve kataloglar oluşturabilirsin.

Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?
Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?

Daha önce paylaşmış olduğun hikayelere yeniden bakmak mı istiyorsun? Paylaşmış olduğun Instagram eski hikayelere bakma şansın var ancak başkasının eski hikayelerini görmek pek de kolay değil. Bu rehberimizde geçmiş hikayelere nasıl bakacağını keşfetmek için okumaya devam et! …

Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?
Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?

Başka platformlarda paylaşmak ya da Android cihazına kaydetmek için filigran olmadan TikTok’tan video mu indirmek istiyorsun? Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir merak edenler için farklı yöntemlerin yer aldığı bir rehber hazırladık. Detaylar için okumaya devam et! F…

Instagram Keşfet sayfasına nasıl çıkılır?
Instagram Keşfet sayfasına nasıl çıkılır?

Daha fazla kişi tarafından takip edilmek ve beğenilmek istiyorsan bunun yolu Instagram Keşfet sayfasından geçiyor. Peki ama gönderilerinin Keşfet’e çıkması için ne yapmalısın? Bu rehberde işine yarayacak temel ipuçlarını paylaşacağız. Detayları öğrenmek için okumaya devam et!…