Seyir keyfini kolaylaştıracak en iyi 5 TV uzaktan kumanda uygulaması

seyir-keyfini-kolaylastiracak-en-iyi-5-tv-uzaktan-kumanda-uygulaması

Evde kumanda kavgasına artık son! Herkesin kendi TV kumandası olabilir. Tek yapman gereken en iyi 5 TV uzaktan kumada uygulaması listemizden dilediğini seçip yüklemek. Akıllı televizyonunu uzaktan kontrol etmeni sağlayacak bu harika araçları keşfetmek için okumaya devam et!

En iyi TV kumandan uygulaması Android seçenekleri

Android telefonların en iyi özelliklerinden biri de birçok fiziki cihazı sanal olarak barındırabilmesi. Bunlardan biri de TV uzaktan kumandası. Fiziki kumanda nerede diye arayıp durmak yerine telefonunu kullanabilir, pil derdinden kurtulabilir ve evdeki kumanda kimde tartışmalarını sonlandırabilirsin.

TV uzaktan kumanda uygulamaları, fiziki kumandaları sunduğu tüm işlevlere sahip. Kızılötesi ve Wi-Fi ile çalışabilen bu araçlar oldukça pratik çözümler sunuyor.

En iyi 5 TV uzaktan kumanda uygulaması listesi

Telefonunu gerçek bir TV kumandasına dönüştürebileceğin en iyi 5 Android uygulamayı senin için listeledik. Bu uygulamaları AndroidListe’den ücretsiz indirebilirsin. Önce listemizi kısaca tanıyalım sonra detayları paylaşalım.

  • Mi Remote Controller – for TV ile kumanda arama derdinden kurtul.
  • Uzaktan kumanda TV Evrensel ile akıllı televizyonunu yönet.
  • TV Kumandası – Her TV İçin, cebindeki yeni kumandan olacak.
  • Evrensel TV Uzaktan Kumandası ile yerli ve yabancı televizyon modellerini kumanda et.
  • Evrensel TV Uzaktan Kumanda, seç-içle içeriklere sahip platformları dahi kumanda et.

🛜 Telefonunla bilgisayarına her yerden erişmek istiyorsan en iyi uzak masaüstü uygulamaları listemize şimdi göz at!

AndroidListe‘den ücretsiz, oyun, uygulama, tema ve APK indir, Android ile ilgili haberleri takip et. Bu yazıyı beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş onlar da yararlansın!

  1. Mi Remote

    Mi Remote

    Xiaomi tarafından sunulan Mi Remote Controller çok fonksiyonlu bir uzaktan kumanda uygulaması. Sadece televizyonları uzaktan kumanda etmekle kalmıyor birçok elektrikli ev aletlerini ve akıllı ev ünitelerini telefonundan kontrol etmeni de sağlıyor. Birçok ünlü TV markasını ve modelini destekliyor.

  2. Universal TV Remote Control

    Universal TV Remote Control

    Codematics tarafından geliştirilen Uzaktan Kumanda TV Evrensel, adından da anlaşılacağı üzere tüm marka ve model televizyonlarla uyumlu çalışabilen universal kumanda. Araç kızılötesi çalışabilir aksi takdirde Wi-Fi ile bağlanma imkanı sunar. Akıllı televizyonundaki Netflix gibi diğer uygulamaları da kumanda edebilirsin.

  3. TV Kumandası - Her TV için

    TV Kumandası – Her TV için

    TV Kumandası – Her TV için uygulamasıyla 1000’den fazla televizyon modelini Android telefonun ile uzaktan kumanda edebilirsin. Açma-kapama, kanal değiştirme, ses açma-kısma gibi bir kumandada olması gereken tüm fonksiyonlara sahip. Kızılötesi destekli cihazlarda sorunsuz çalışır.

  4. televizyon kumandası - Bedava tv kumanda

    televizyon kumandası – Bedava tv kumanda

    TV Master tarafından tasarlanan Evrensel TV Uzaktan Kumandası, Vestel, Beko, Samsung gibi yerli ve yabancı birçok popüler markaya ait 2000’den fazla modeli destekler. Kızılötesi ve Wi-Fi ile çalışır. Roku TV desteği sunar. Telefon ve tablet uyumlu. Kullanıcı dostu şık bir arayüze sahip.

  5. Universal TV Remote Control

    Universal TV Remote Control

    Evrensel TV Uzaktan Kumanda, ünlü TV üreticilerinin çeşitli modelleriyle uyumlu çalışan bir araç. Televizyonu kumanda etmekle kalmaz aynı zamanda Disney+, Prime Video gibi yayın platformlarını da fiziki kumandaya gerek kalmadan kontrol edebilirsin. Kumandadaki dokunmatik yüzeyi de kullanabilirsin.

Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?
Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?

Başka platformlarda paylaşmak ya da Android cihazına kaydetmek için filigran olmadan TikTok’tan video mu indirmek istiyorsun? Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir merak edenler için farklı yöntemlerin yer aldığı bir rehber hazırladık. Detaylar için okumaya devam et! F…

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…