Android’de canlı TV izlemek için en iyi ücretsiz IPTV uygulaması

en-iyi-ücretsiz-iptv-uygulaması

Hareket halindeyken veya Android cihazlarından sevdiğin dizileri ve şovları izlemek ister misin? Tam bir televizyon tutkunuysan en iyi ücretsiz IPTV uygulaması listemizi çok beğeneceksin. En iyi Android uygulamalardan hazırladığımız listemizi keşfetmek için okumaya devam et!

Ücretsiz IPTV uygulamaları

İnternet pek çok şeyi olduğu gibi televizyon izleme alışkanlıklarını da değiştiriyor. Kablosuz ağlar veya mobil veri sayesinde her yerde televizyon izlemek artık mümkün. Özellikle IPTV uygulamaları televizyon tutkunları için vazgeçilmez araçlar.

Genel itibarıyla aslında IPTV uygulamaları birer oynatıcı. Çalışabilmeleri için televizyon listelerinin yer aldığı M3U dosyasına ihtiyaç duyar. IPTV’nin kendisi ücretsiz olsa bile TV listesi için bir IPTV hizmet sağlayıcısına ihtiyaç duyabilir ve paket satın alman gerekebilir.

En iyi ücretsiz 5 IPTV uygulaması

Android cihazında kullanabileceğin en iyi ücretsiz IPTV uygulamaları için bir liste hazırladık. Listemizdeki uygulamaları AndroidListe’den ücretsiz indirebilirsin. Listemizde neler var kısaca bakalım ardından detayları paylaşalım.

  • Televizo, farklı Android cihazların için ideal.
  • Smart IPTV Xtream Player, minimalist tasarımlı hızlı bir oynatıcı.
  • IPTV Smart Player, kullanışlı özellikler sunan pratik bir uygulama.
  • IPTV Smarter Pro Dev Player, ebeveyn denetimi dahi sunuyor.
  • Tubi TV ile ücretsiz film ve diziler izleyebilirsin.

📱 Kişiselleştirilmiş bir Android deneyimi için en iyi 4K ve QHD duvar kağıdı uygulamaları listemizi de incele.

AndroidListe‘den ücretsiz, oyun, uygulama, tema ve APK indir, Android ile ilgili haberleri takip et. Bu yazıyı beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş onlar da yararlansın!

  1. Televizo - IPTV player

    Televizo – IPTV player

    En iyi IPTV uygulamalarından biri olan Televizo’yu TV Box, telefon, tablet, televizyon gibi farklı Android cihazlarında kolaylıkla kullanabilirsin. Tek yapman gereken kendi M3U kanal listesini eklemen veya URL adresini girmen. Kanallar için EPG, hızlı geçiş, favoriler gibi özelliklerin yanı sıra alt yazı desteği sunar.

  2. Smart IPTV Xtream Player

    Smart IPTV Xtream Player

    Minimalist tasarımıyla Smart IPTV  Xtream Player, en sevdiğin TV kanallarını ve programlarını kesintisiz olarak izlemeni sağlıyor. M3U IPTV listelerini kolayca oynatabilirsin. Chromecast desteği sunar. Ebeveyn kontrolü, çoklu kullanıcı, EPG, favoriler, kategorilere göre kanallar gibi birçok seçenekleri sunar.

  3. IPTV Smart Player

    IPTV Smart Player

    IPTV Smart Player, SD, HD ve 4K kalitesinde sayısız TV kanalını canlı olarak izlemeni sağlayan kullanımı kolay bir IPTV oynatıcı. M3U, M3U8 gibi birçok IPTV liste formatını destekler. Resim içinde resim, içeriği farklı cihaza aktarma, kanal listelerini özelleştirme, favoriler gibi birçok özellik sunar.

  4. IPTV Smarter Pro Dev Player

    IPTV Smarter Pro Dev Player

    IPTV Smarter Pro Dev Player, HD kalitesinde sayısız TV kanalına tek elden ulaşmanı sağlayan bir IPTV player. Birçok Android cihazla uyumlu çalışır. Uygulama, m3u listeleri, Chromecast, çoklu hesap, ebeveyn kontrolü, EPG, gelişmiş arama sistemi, VPN hizmeti gibi birçok özellik sunar.

  5. Tubi TV - Free TV & Movies

    Tubi TV – Free TV & Movies

    Tubi, diğer uygulamaların aksine binlerce seç-izle film, dizi ve şov içeren bir IPTV uygulaması. Yeni çıkan film ve dizileri, hemen yayımlamasa da dünya çapında ilgi uyandıran yapımları kolayca bulup izleyebilirsin. Ünlü Hollywood filmlerini, sinemanın efsanelerini ücretsiz izleyebilirsin.

Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?
Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?

Artık videoların daha fazla ilgi uyandırıyor ama Instagram’da uzun video paylaşma imkanın var mı merak ediyorsan işte tam senlik bir rehber. Videolar için bir süre kısıtlaması söz konusu mu, daha uzun video paylaşmak için neler deneyebilirsin keşfetmek için okumaya devam et! …

TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?
TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?

Videolarının daha anlaşılır olması için alt yazı eklemek isteyebilirsin. Herhangi bir ek uygulamaya gerek kalmadan TikTok alt yazı ekleme otomatik yapılabiliyor. Hem içerik üreticiler hem de kullanıcılar açısından bu özellik nasıl kullanılır öğrenmek için okumaya devam et! Vi…

Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları

Kısa videoların popülerliği her geçen gün artıyor. Android’de videolarını düzenleyip paylaşım yapabileceğin en iyi kısa video uygulamalarını listeledik. Bu mobil platformlar ile sayısız insana ulaşabilir ve eğlenceli içeriklere göz atabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

TikTok hesap gizleme nasıl yapılır?
TikTok hesap gizleme nasıl yapılır?

Video izlemek istiyor ama kim olduğunun pek de bilinmesini istemiyor musun? TikTok hesap gizleme özelliğinden yararlanman mümkün. Böylelikle biyografin diğer kullanıcılara gösterilmez sen de daha gizli kalabilirsin. Hesabını nasıl gizleyeceğini öğrenmek için okumaya devam et!…