Instagram son izlenen Reels nasıl görülür?

instagram-son-izlenen-reels

Büyük keyifle izlediğin Reels videosunu çok beğendin ve arkadaşlarınla paylaşmak istiyorsun. Ama Instagram son izlenen Reels videosunu nasıl bulacağını bilmiyorsan bu rehberimizdeki yöntemleri deneyebilirsin. İşini kolaylaştıracak bu yöntemleri keşfetmek için okumaya devam et!

Instagram son izlenen Reels görme yöntemleri

Instagram son izlenen Reels videolarını tekrar görmen için doğrudan bir seçenek sunmaz. Ancak yapmış olabileceğin etkileşimlerden, aktivitelerinden izlediğin bir Reels’ı sonradan görmen mümkün.

Eğer bir videoyu izlediğinde beğenmek, yorum yapmak, paylaşmak, kaydetmek gibi eylemlerde bulunduysan bulman daha kolay. Aksi takdirde bahsedeceğimiz yöntemlerle kesin sonuç alamayabilirsin. Şimdilik Reels geçmişine görmeye imkan veren seçenek Instagram tarafından sunulmuş değil.

1. Reels akışını kontrol et

Instagram, uygulamadan çıkış yapana veya uygulamayı kapatana dek Reels videolarını genellikle yenilemez. Eğer Instagram’ı Reels sekmesi açık bir şekilde bıraktıysan uygulamaya girdiğinde ekranı yukarıdan aşağıya kaydırdığında son izlediğin Reels videolarını görmen mümkün.

2. Etkileşimlerine göz at

Eğer izlediğin bir Reels videosuyla herhangi bir etkileşimde bulunduysan tekrar görmen oldukça kolay. Bunun için:

  • Profil sayfana gir.
  • Sağ üst köşedeki üç çizgili menüye dokun.
  • Hareketlerin seçeneğine gir.
  • Etkileşimler kısmındaki seçeneklere (beğenmeler, yorumlar vb.) girerek son izlediğin Reels videosu görebilirsin.

instagram-son-izlenen-reels

3. Arama yap

Eğer izlediğin Reels videosunun kime ait olduğunu, neyle ilgili olduğunu hatırlıyorsan hesap ve etiket araması yapabilirsin. Hatta ses ve konum bilgileri dahi bulmanı kolaylaştırabilir. Arama yapmak için Instagram ana ekranındaki büyüteç simgesine dokunman yeterli. Üstteki arama çubuğuna ilgili anahtar kelimeleri (hesap adı, konu etiketi, konum, müzik vb.) yaz.

4. Bilgilerini indir

Instagram sana daha iyi içerikler sunabilmek için izlediğin videolar dahil olmak üzere hesabınla ilgili detayları saklar. Bu bilgileri talep etmen üzerine sana gönderir. Biraz meşakkatli olsa da son izlediğin Reels videolarını bulman mümkün. Bunun için şu adımları izle:

  • Profil sayfana gir.
  • Sağ üst köşedeki üç çizgili menüye dokun.
  • Hareketlerin seçeneğine gir.
  • Sayfanın sonunda yer alan Bilgilerini indir seçeneğine dokun.

instagram-son-izlenen-reels

  • Açılan pencerelerden Tüm mevcut bilgileri seçerek ilerle.

instagram-son-izlenen-reels

  • Cihaza İndir seçeneğinin ardından Tarih aralığını seç. Aralığı kısa tutman yararına olacaktır.

instagram-son-izlenen-reels

  • Dosyaların bir süre sonra indirilebilir hale gelecek.
  • Buraya kadar olan adımları izle. Mevcut bilgileri indirme kısmında İndir düğmesine dokun.

instagram-son-izlenen-reels

  • Dosya yöneticisi yardımıyla sıkıştırılmış bu klasörü aç.
  • İndirdiğin klasörde önce “ad_information” ardından “ads_and_topics” isimli alt klasörü bul.

instagram-son-izlenen-reels

  • Burada “videos_watched.html” uzantılı dosyayı aç. İzlediğin videoların kime ait olduğunu (hesap adı) ve ne zaman izlendiğine dair bilgileri görebilirsin.

instagram-son-izlenen-reels

  • Author bilgileri kullanarak Instagram’da arama yaparak son izlediğin Reels videolarını bulmaya çalışabilirsin.

🔗 Faydalı ipuçları keşfetmek için Instagram bağlantı geçmişi nasıl kapatılır yazımızı şimdi incele.

AndroidListe‘den ücretsiz APK indir, oyun, uygulama ve tema keşfet, Android ile ilgili haberleri takip et. Bu yazıyı beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş onlar da yararlansın!

  1. Instagram

    Instagram

    Instagram, video ve fotoğraf paylaşmanın yanı sıra diğer insanları da takip edebileceğin bir sosyal ağ. Arkadaşlarının gönderihikaye ve Reels paylaşımlarına bakabilir, beğenebilir ve yorum yapabilirsin. Filtre, çerçeve ve özel efektler kullanabilir, direkt mesajlar ile sohbet edebilir, canlı yayınlar yapabilir ve yeni hesaplar keşfedebilirsin.

Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?
Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?

Daha önce paylaşmış olduğun hikayelere yeniden bakmak mı istiyorsun? Paylaşmış olduğun Instagram eski hikayelere bakma şansın var ancak başkasının eski hikayelerini görmek pek de kolay değil. Bu rehberimizde geçmiş hikayelere nasıl bakacağını keşfetmek için okumaya devam et! …

Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?
Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?

Başka platformlarda paylaşmak ya da Android cihazına kaydetmek için filigran olmadan TikTok’tan video mu indirmek istiyorsun? Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir merak edenler için farklı yöntemlerin yer aldığı bir rehber hazırladık. Detaylar için okumaya devam et! F…