TikTok tekrar paylaşılanları silme nasıl yapılır?

tiktok-tekrar-paylaşılanları-silme

Beğenmediğin bir videoyu yanlışlıkla tekrar mı paylaştın ya da artık tekrar paylaşılanlar arasında görmek istemiyor musun? TikTok tekrar paylaşılanları silme seçeneğine sahip. Böyle bir durumda kendin bunu kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için okumaya devam et!

TikTok repost silme

TikTok kullanıcı deneyimini geliştirmek adına uygulamaya düzenli olarak yeni özellikler ekliyor. Popüler olan özelliklerden biri de sevdiğin videoları tekrar paylaşma (repost). Uygulamaya gelen bu seçenek sayesinde keşfettiğin bir videoyu kendi arkadaşlarınla hesabın üzerinden kolayca tekrar paylaşabilirsin.

Yeni özelliklerin eklenmesi haliyle menü seçeneklerin kalabalıklaştırıyor. Bu durum Paylaş menüsü içinde geçerli. Fazlaca seçenek yan yana diziliyor. Yanlışlıkla bir videoyu hesabında tekrar paylaşma olasılığını artırıyor.

Neyse ki TikTok böyle durumlar için de pratik bir çözüm sunuyor. Yanlışlıkla paylaştığın veya artık profilinde görülmesini istemediğin repostları kolaylıkla kaldırabilirsin.

TikTok tekrar paylaşılanlar nasıl silinir?

Beğendiğin bir videoyu tekrar paylaşmak çok kolay olduğu kadar bunu geri almak, tekrar paylaşımı silmek de o kadar kolay. TikTok’ta tekrar paylaştığın bir videoyu, gönderiyi, kaldırmak için şu adımları izle:

  • Uygulamayı aç. Sağ alt köşedeki Profil simgesine dokunarak kendi hesap sayfana git.

tiktok-tekrar-paylaşılanları-silme

  • Orta menüde yer alan Tekrar Paylaşım simgesine (birbirine doğru hareket eden iki ok) dokun.

tiktok-tekrar-paylaşılanları-silme

  • Burada tekrar paylaştığın gönderileri görebilirsin. Silmek istediğin gönderiye tıkla.

tiktok-tekrar-paylaşılanları-silme

  • Ekranın sağ tarafında yer alan Paylaş simgesine dokun.

tiktok-tekrar-paylaşılanları-silme

  • Açılan menüden Tekrar Paylaşımı Kaldır seçeneğine bas.

tiktok-tekrar-paylaşılanları-silme

Artık video tekrar paylaştıkların arasında yer almayacak. Ayrıca tekrar paylaşılanlar sayfasını yenilemeyi unutma! Bunu yapmak için sayfayı aşağıya doğru çekmen yeterli.

🎵 Android’de TikTok AI Song özelliği nasıl kullanılır keşfetmek için hemen yazımızı incele.

AndroidListe‘den ücretsiz oyun, uygulama, tema ve APK indir, Android ile ilgili haberleri takip et. Bu yazıyı beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş onlar da yararlansın!

  1. TikTok

    TikTok

    TikTok ile şarkılar ve ses efektleri içeren zengin bir kütüphaneyi kullanarak ilginç videolar düzenleyebilir ve paylaşabilirsin. Akışında diğer kullanıcıların videolarını izleyebilirsin. Videolarına inanılmaz filtreler uygulayabilir, eğlenceli çıkartmalar ve etiketler ekleyebilir hatta videolarını diğer sosyal ağlarda paylaşabilirsin.

Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?
Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?

Daha önce paylaşmış olduğun hikayelere yeniden bakmak mı istiyorsun? Paylaşmış olduğun Instagram eski hikayelere bakma şansın var ancak başkasının eski hikayelerini görmek pek de kolay değil. Bu rehberimizde geçmiş hikayelere nasıl bakacağını keşfetmek için okumaya devam et! …

Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?
Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?

Başka platformlarda paylaşmak ya da Android cihazına kaydetmek için filigran olmadan TikTok’tan video mu indirmek istiyorsun? Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir merak edenler için farklı yöntemlerin yer aldığı bir rehber hazırladık. Detaylar için okumaya devam et! F…