WhatsApp doğrulama kodu e-postayla nasıl alınır?

whatsapp-doğrulama-kodu-e-posta

Ünlü anlık mesajlaşma uygulaması hesabını daha güvende tutmak ve daha kolay bağlanabilmen için yeni alternatif yöntemler deniyor. WhatsApp doğrulama kodu artık e-posta ile de alınabilecek. Henüz test aşamasında olan bu özellik nasıl kullanılır keşfetmek için okumaya devam et!

WhatsApp doğrulama kodu için e-posta ekleme

WhatsApp geçiş anahtarı özelliğiyle kullanıcı güvenliğini bir adım daha öteye taşımıştı. Şimdi e-posta adresiyle doğrulama kodunun alınabilmesi üzerinde çalışıyor. Hatta öyle ki Beta kullanıcılarına bu özellik açılmış durumda ve yakın bir gelecekte herkes kullanabilecek.

Malum olduğu üzere WhatsApp’ı kullanabilmek ve hesap oluşturabilmek için bir telefon numarası gerekiyor. Bu durum hala devam ediyor ancak doğrulama kodları artık sadece SMS ile gönderilmeyecek. E-posta adresini hesabına eklemiş olman durumunda doğrulama kodlarını e-postayla da alabileceksin.

Telefon numaranla veya SMS almakla ilgili herhangi bir sorun yaşadığında e-posta adresin can kurtarıcı olabilir. İki adımlı doğrulamayı etkinleştirirken e-posta adresin istenir. Bu şekilde e-postayla hem anahtarı sıfırlayabilir hem de doğrulama kodunu alabilirsin.

WhatsApp’a e-posta adresini eklemek için şu adımları izle:

  • Uygulamayı aç. Sağ üst köşedeki üç noktalı menü düğmesine dokun ve Ayarlara gir.

whatsapp-doğrulama-kodu-e-posta

  • Hesap bölümüne tıkla.

whatsapp-doğrulama-kodu-e-posta

  • E-posta adresi seçeneğine dokun.

whatsapp-doğrulama-kodu-e-posta

  • E-posta adresini yaz ve İleri düğmesine bas.

whatsapp-doğrulama-kodu-e-posta

  • Doğrulama için e-posta adresine gönderilen kodu 6 haneli kodu gir ve Doğrula düğmesine bas.

whatsapp-doğrulama-kodu-e-posta

Artık e-posta adresin hesabına eklenmiş olacak. E-posta adresini sen dışında kimse göremez.

WhatsApp doğrulama kodu alma e-postayla nasıl yapılır?

Telefonunu değiştirdin veya uygulamayı yeniden kurmak zorunda kaldığını düşün. Telefon numaranla tekrar kaydolurken yaptığın işlemlerden farkı yok.

  • WhatsApp’ı aç ve Hizmet Koşullarını kabul et.
  • Numaranı gir, doğrulama için kodu E-posta ile Gönder seçeneğine dokun veya kod otomatik olarak e-postana gönderilecek.
  • E-posta adresine gelen doğrulama kodunu WhatsApp ekranına yazarak işlemi tamamla.

Yukarıdaki işlemi yapabilmek için iki adımlı doğrulamayı etkin hale getirmiş olman gerekebilir. Bu özellik geliştirme aşamasında olduğundan herkes tarafından erişilemeyebilir, bazı özellikleri veya menü seçenekleri ileride değişebilir.

👁️‍ Daha fazla gizlilik için WhatsApp anonim mesaj gönderme nasıl yapılır yazımızı şimdi incele.

AndroidListe‘den APK indir, uygulama, oyun, tema ve haber gibi sayısız içerik keşfet. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger ile hiçbir ekstra ücret ödemeden özgürce mesajlaşabilir, sesli ve görüntülü arama yapabilirsin. Kanal açabilir, arkadaşlarınla grup veya topluluk kurabilirsin. Durum, sesli/görüntülü mesaj, video, resim, belge ve konum paylaşabilirsin. Sohbetlerinde yüzlerce ifade, çıkartma ve GIF de kullanabilirsin.

Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?
Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?

Daha önce paylaşmış olduğun hikayelere yeniden bakmak mı istiyorsun? Paylaşmış olduğun Instagram eski hikayelere bakma şansın var ancak başkasının eski hikayelerini görmek pek de kolay değil. Bu rehberimizde geçmiş hikayelere nasıl bakacağını keşfetmek için okumaya devam et! …

Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?
Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?

Başka platformlarda paylaşmak ya da Android cihazına kaydetmek için filigran olmadan TikTok’tan video mu indirmek istiyorsun? Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir merak edenler için farklı yöntemlerin yer aldığı bir rehber hazırladık. Detaylar için okumaya devam et! F…