Eski fotoğrafları düzeltme imkanı veren en iyi 5 Android uygulama

eski-fotoğrafları-düzeltme

Elinde yıpranmış eski fotoğraflar mı var? Android sayesinde bu fotoğraflarını bir profesyonel gibi kendin onarabilirsin. Eski fotoğrafları düzeltme uygulaması arama derdinden kurtaracak harika bir liste hazırladık. En iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et.

Eski fotoğrafları düzeltme uygulamaları

Günümüzün mobil ve yapay zeka teknolojileri sayesinde yıpranmış, eskimiş, solmuş resimleri eski haline getirmek mümkün. Siyah beyaz fotoğrafları renklendirmek ve eksik parçaları tamamlamak mümkün.

Eski fotoğraflarını onarmak için bir profesyonel olmana da gerek yok. Birkaç basit tıklama ile anında yapabilir hatta çıkan sonucu beğenmezsen tekrar yapabilirsin. Tüm bunlar için eski fotoğrafları düzeltme uygulaması kullanman yeterli.

En iyi 5 eski fotoğrafları düzeltme uygulaması

Eski fotoğrafları düzeltme imkanı tanıyan en iyi 5 Android uygulamayı sıraladık. Bu uygulamaları AndroidListe’den kolaylıkla indirebilirsin. Eski fotoğrafları düzeltme uygulaması listemizde neler var kısaca tanıyalım ve ardından detayları paylaşalım.

  • Colorize Photomyne’den siyah beyaz fotoğraflarına hayat verecek.
  • Foto geri yükleme – FixMyPics, yıpranmış fotoğraflarını yapay zeka ile onarır.
  • Evoke – AI Photo Enhancer ile daha kaliteli görünen fotoğraflar elde edebilirsin.
  • Face Restore – renklendirmek! ile eski fotoğraflarında dahi güzel görün.

🧑‍💼 Üretkenliğini artıracak en iyi chatbot uygulamaları listemizi de inceleyebilirsin.

APK sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, oyun, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. Colorize Photomyne'den

    Colorize Photomyne’den

    Colorize Photomyne’den, siyah beyaz fotoğraflarını renklendirebileceğin kullanımı kolay bir uygulama. Yapay zeka desteğiyle çalışan uygulama, öncelikle fotoğrafı tarar ve mümkün olabilecek en iyi renklendirmeyi yapar. Öncesi ve sonrası iki fotoğrafı karşılaştırmanı ve nihai sonucu kaydedip paylaşmanı sağlar.

  2. FixMyPics - Restore Old Photos

    FixMyPics – Restore Old Photos

    FixMyPics, eskimiş resimlerini başarılı bir şekilde onarabileceğin komple bir fotoğraf düzenleme uygulaması. Hasarlı fotoğrafları onarır, çizikleri düzeltir, renk sararmalarını ve solmalarını giderir, siyah beyaz fotoğrafları renklendirir, bulanık kısımları netleştirir ve kalite iyileştirmesi yapar.

  3. Evoke - AI Photo Enhancer

    Evoke – AI Photo Enhancer

    Yapay zeka destekli Evoke, bir fotoğraf iyileştirme uygulaması. Solmuş, sararmış, kırışmış, çizilmiş resimleri yapay zeka ile hızlı bir şekilde düzeltir. Fotoğraflardaki netlik sorununu ortadan kaldırır. Daha başarılı portreler için ciltte ve kıyafetlerde düzeltmeler yapar hatta birçok ögeyi değiştirmene imkan tanır.

  4. Photo Enhancer & Blurry Fixer

    Photo Enhancer & Blurry Fixer

    Photo Enhancer ile en değerli anılarını uzun yıllar saklayabilirsin. Zamanla solmuş, eskimiş fotoğraflarını orijinal hallerine getirebilir, netleştirebilir ve renk kusurlarını giderebilirsin. Siyah beyaz fotoğrafları renklendirmenin dışında yüksek çözünürlüklü hale getirerek iyileştirmeler yapabilirsin.

  5. Face Restore Color Old Photos!

    Face Restore Color Old Photos!

    Face Restore, yapay zeka destekli kullanımı kolan bir fotoğraf onarma uygulaması. Resimdeki yırtıkları, çizikleri ve eksik parçaları otomatik olarak algılar ve düzeltir. Siyah beyaz fotoğrafları renklendirerek daha canlı hale getirir. Bulanıklık giderme, otomatik beyaz ayarı, yüz güzelleştirme gibi birçok seçenek sunar.

Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?
Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?

Artık videoların daha fazla ilgi uyandırıyor ama Instagram’da uzun video paylaşma imkanın var mı merak ediyorsan işte tam senlik bir rehber. Videolar için bir süre kısıtlaması söz konusu mu, daha uzun video paylaşmak için neler deneyebilirsin keşfetmek için okumaya devam et! …

TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?
TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?

Videolarının daha anlaşılır olması için alt yazı eklemek isteyebilirsin. Herhangi bir ek uygulamaya gerek kalmadan TikTok alt yazı ekleme otomatik yapılabiliyor. Hem içerik üreticiler hem de kullanıcılar açısından bu özellik nasıl kullanılır öğrenmek için okumaya devam et! Vi…

Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları

Kısa videoların popülerliği her geçen gün artıyor. Android’de videolarını düzenleyip paylaşım yapabileceğin en iyi kısa video uygulamalarını listeledik. Bu mobil platformlar ile sayısız insana ulaşabilir ve eğlenceli içeriklere göz atabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…