Hesap olmadan Instagram gönderi görme meşru şekilde nasıl yapılır?

instagram-hesabı-olmadan-profil-görmenderi-görme

Kimliğini belli etmeden, yasal çerçeveler içinde bir kişinin gönderilerine Instagram hesabı olmadan bakmak mümkün mü? Elbette mümkün. Instagram hesabı olmadan hikaye veya profil görme adına meşru yoldan neler yapabileceğini keşfetmek için bu faydalı rehberi okumaya devam et!

Instagram hesabı olmadan profil görme

Sosyal ağ denildiğinde ilk akla gelen Instagram’ın 1,5 milyar yakın kullanıcısı var. Neredeyse hesabı, profili olmayan insan yok gibi. Bu hesapların birçoğu herkese açık, gizli olmayan, hesaplar.

Normalde bu profillere ve gönderilere bakmak için senin de bir Instagram hesabının olması gerekiyor. Uygulamanın resmi web sitesine girdiğinde hemen yeni bir hesap açıp devam etmeni isteyecek. Ancak gizli olmayan herkese açık profilleri görmek için hesap açmana gerek yok.

Tek ihtiyacın olan görmek istediğin profilin kullanıcı adını bilmek. Kullanıcı adları profil sayfasının üst kısmında yazar ve @kullaniciadi şeklindedir.

Anonim kalarak hem de kurallara aykırı bir şey yapmadan birinin profilini görmek için web veya mobil tarayıcına www.instagram.com/kullaniciadi yaz. Kullanıcı adı kısmına merak ettiğin hesabın kullanıcı adını yaz.

Örneğin Cristiano Ronaldo’nun kullanıcı adı, @cristiano. Web tarayıcına www.instagram.com/cristiano yazarak profil sayfasına girebilir ve hesap açmadan gönderilerini görebilirsin. Ancak bu durumda Instagram hikayeleri göstermeyebilir. Ayrıca takip etmek, yorum yazmak gibi birçok eylemi de gerçekleştiremezsin.

Instagram hesabı olmadan hikaye görme

Popüler sosyal ağın resmi web sitesi üzerinden hesap olmadan hikayeleri görmen zor. Bu durumda üçüncü taraf web sitelerine ihtiyacın olacak. Bu siteler, merak ettiğin hesabın hikayelerini göstermekle kalmaz hikaye ve Reels videolarını indirmene imkan tanır. Sadece herkese açık hesapları görebileceğinden herhangi bir kanun ihlali de söz konusu olmaz. Ayrıca bu sitelere senin herhangi bir hesap bilgini de istemez.

Instagram hesabı olmadan hikayelere bakabileceğin web sitelerinden bazıları şunlardır:

  • imgsed.com
  • storiesdown.com
  • dumpoir.com (Dumpor)
  • anonigviewer.com

Bu siteleri kullanmak için merak ettiğin hesabın yine kullanıcı adını bilmen yeterli. Arama çubuğuna kullanıcı adını veya profil sahibinin ismini yazıp arama yapabilirsin. En alakalı sonuçlar listelenir. Görmek istediğin profile tıklaman yeterli. Bazen arama sonucu başarılı olamayabilir veya her gönderiye veya hikayeye bakamayabilirsin.

🖻 Instagram hareketli (dinamik) profil resmi nasıl etkinleştirilir yazımızı şimdi incele.

Tutorial sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, oyun, APK, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. Instagram

    Instagram

    Instagram, video ve fotoğraf paylaşmanın yanı sıra diğer insanları da takip edebileceğin bir sosyal ağ uygulaması. Arkadaşlarının gönderihikaye ve Reels paylaşımlarına bakabilir, beğenebilir ve yorum yapabilirsin. Filtre, çerçeve ve özel efektler kullanabilir, direkt mesajlar ile sohbet edebilir, canlı yayınlar yapabilir ve yeni hesaplar keşfedebilirsin.

Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?
Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?

Telefon numaranı kullanmadan mesajlaşmak, arkadaşlarınla veya yeni tanıştığın insanlarla sohbet etmek ister misin? Kişisel telefon numarası olmadan Telegram kullanmanın yeni ve resmi bir yolu duyuruldu. Nasıl yapacağını ve haberin detaylarını keşfetmek için okumaya devam et! …

Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?
Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?

Artık videoların daha fazla ilgi uyandırıyor ama Instagram’da uzun video paylaşma imkanın var mı merak ediyorsan işte tam senlik bir rehber. Videolar için bir süre kısıtlaması söz konusu mu, daha uzun video paylaşmak için neler deneyebilirsin keşfetmek için okumaya devam et! …

TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?
TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?

Videolarının daha anlaşılır olması için alt yazı eklemek isteyebilirsin. Herhangi bir ek uygulamaya gerek kalmadan TikTok alt yazı ekleme otomatik yapılabiliyor. Hem içerik üreticiler hem de kullanıcılar açısından bu özellik nasıl kullanılır öğrenmek için okumaya devam et! Vi…

Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları

Kısa videoların popülerliği her geçen gün artıyor. Android’de videolarını düzenleyip paylaşım yapabileceğin en iyi kısa video uygulamalarını listeledik. Bu mobil platformlar ile sayısız insana ulaşabilir ve eğlenceli içeriklere göz atabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…