Telegram mavi tik alma: hesap nasıl doğrulanır

telegram-mavi-tik-alma

Kurduğun kanal veya grubun resmi ve paylaşılan bilgilerin güvenilir olduğunu anlatmanın en kolay doğrulanmış bir hesaba sahip olmak. Telegram mavi tik alma akla gelen ilk çözüm. Kimler doğrulanmış hesap sahibi olabilir, bir hesap nasıl doğrulanır keşfetmek için okumaya başla!

Telegram mavi tik

Anlık mesajlaşma uygulamaları arasında Telegram hatırı sayılır bir kitleye sahip. Özellikle kanal ve gruplar uygulamayı ön plana çıkarıyor. Ancak kurulan bu kanallar veya gruplar gerçek olmayabilir. Ünlü bir web sitesi adına kurulmuş kanalın gerçekten o siteye ait olup olmadığını anlamanın yolu, mavi tike bakmak.

Senin de popüler bir siten, işletmen veya bilgi paylaştığın bir platformun varsa takipçilerine gerçekten sen olduğunu anlatmak istiyorsan mavi tik alman yani hesabını doğrulaman yararına olur.

Telegram mavi tik nasıl alınır?

Telegram, belirli şartlar altında hesapları doğrular. Kişisel hesapları şimdilik doğrulamıyor. Instagram’da olduğu gibi kendi kişisel hesabına mavi tik alamazsın. Kişisel hesabında mavi tik bulunmaz.

Telegram Premium ile kişisel hesapların doğrulunu vurgulayan farklı rozetlere sahip. Bu, mavi tik gibi olmasa da kullanıcının bir Telegram Premium üyesi olduğunu gösteriyor ve güvenilirlik izlenimi oluşturuyor.

Kişisel hesaplarına olmasa da kanal ve gruplarını doğrulayabilirsin. Bu sayede takipçilerin paylaşılan bilgilerin güvenilir bir kaynaktan geldiğine emin olabilir. Burada Telegram, diğer sosyal medya platformlarından en az 2 tanesinde doğrulanmış bir hesaba sahip olmanı şart koşar. Bu platformlar:

  • TikTok
  • Instagram
  • YouTube
  • Twitter
  • VK
  • Snapchat

Yukarıdaki platformlardan doğrulanmış hesabın varsa Telegram’da mavi tik alman mümkün. Bunun için bu platformlardaki profiline Telegram kanalına ait bir bağlantı ekle. Örneğin t.me/androidliste.

Daha sonra kanalında veya grubunda @VerifyBot ile iletişime geç. Hesabını doğrulamak için gerekli adımları sana bildirecek. İnceleme sonrası uygun görülmesi durumunda kanalın veya grubun doğrulanmış olacak.

Bu süreçte Telegram Premium üyeliği sana avantajlar sağlayabilir. Bu konuda Telegram’dan bilgi alabilirsin.

🛰️ Uygulamanın avantajlarından birini daha keşfetmek için Telegram’dan nasıl video indirilir yazımızı şimdi incele.

Güvenilir APK sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, oyun, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. Telegram

    Telegram

    Telegram kullanımı kolay, gizliliğini ve kullanıcı verilerini koruyan bir anlık mesajlaşma uygulaması. Sesli ve görüntülü arama yapabilir, kanal kurabilir, 200.000 kişilik gruplar oluşturabilir, 2 GB’a kadar dosya paylaşabilir, çoklu fotoğraf gönderebilir ve canlı yayın yapabilirsin.

Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?
Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?

Telefon numaranı kullanmadan mesajlaşmak, arkadaşlarınla veya yeni tanıştığın insanlarla sohbet etmek ister misin? Kişisel telefon numarası olmadan Telegram kullanmanın yeni ve resmi bir yolu duyuruldu. Nasıl yapacağını ve haberin detaylarını keşfetmek için okumaya devam et! …

Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?
Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?

Artık videoların daha fazla ilgi uyandırıyor ama Instagram’da uzun video paylaşma imkanın var mı merak ediyorsan işte tam senlik bir rehber. Videolar için bir süre kısıtlaması söz konusu mu, daha uzun video paylaşmak için neler deneyebilirsin keşfetmek için okumaya devam et! …

TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?
TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?

Videolarının daha anlaşılır olması için alt yazı eklemek isteyebilirsin. Herhangi bir ek uygulamaya gerek kalmadan TikTok alt yazı ekleme otomatik yapılabiliyor. Hem içerik üreticiler hem de kullanıcılar açısından bu özellik nasıl kullanılır öğrenmek için okumaya devam et! Vi…

Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları

Kısa videoların popülerliği her geçen gün artıyor. Android’de videolarını düzenleyip paylaşım yapabileceğin en iyi kısa video uygulamalarını listeledik. Bu mobil platformlar ile sayısız insana ulaşabilir ve eğlenceli içeriklere göz atabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…