Android’de Telegram’dan video nasıl indirilir?

telegramdan-video-nasıl-indirilir

Yüksek kaliteli videolar dahil olmak üzere büyük boyutlu dosyaları paylaşmak için birçok kişi Telegram’ı kullanıyor. Telegram’dan video nasıl indirilir bilmiyorsan bu rehberdeki basit adımları uygulayarak sen de kolayca yapabilirsin. Detayları keşfetmek için okumaya devam et!

Telegram’dan video indirme

Popüler mesajlaşma uygulaması Telegram, sunduğu bir dizi özellik ile rakiplerinin önüne geçiyor. Bunlardan biri de 2 GB’a kadar olan büyük boyutlu dosyaların paylaşılmasına imkan tanıması. Bulut desteği sayesinde büyük boyutlu videolarını doğrudan Telegram üzerinden paylaşabilirsin.

Günümüzün telefonları 4K kalitesinden video çekebiliyor. Ancak 4K ile çekilen videoların boyutları da büyük oluyor. Bu tür videoları paylaşmak için dosya paylaşımı yapabilen uygulamalarına ihtiyaç duyabilirsin.

Telegram, 2GB kadar olan videolarda kalite kaybı olmadan paylaşmaya imkan tanıyor. Paylaşılan bu büyüklükteki videoları kendi cihazına kolayca indirebilir ve dilediğin an galerinden açıp izleyebilirsin.

🐉 2 GB’tan daha büyük dosya paylaşmak istiyorsan Telegram Premium nedir yazımıza göz atabilirsin.

Telegram’dan nasıl video indirilir?

Kanallarda, gruplarda veya bireysel sohbetlerinde paylaşılan videoları nasıl indireceğine kısaca değinelim. Telegram’dan video indirmek için şu adımları izle:

1. Uygulamayı aç ve video indirmek istediğin sohbetine gir.

2. Sohbetinde indirmek istediğin videoyu bul ve videonun üstündeki 3 noktaya dokun.

telegramdan-video-nasıl-indirilir

3. Açılan menü de iki seçeneğin var:

  • Galeriye Kaydet düğmesine dokuman durumunda video indirilir ve galerine kaydedilir. Galerine girerek videoyu bulup izleyebilirsin.
  • İndirilenlere Kaydet düğmesine dokunman durumunda video, İndirilenler klasörüne kaydedilir. Daha sonra izlemek istediğinde videoyu bu klasörde bulabilirsin.

telegramdan-video-nasıl-indirilir

🗑️ Rehberine bahar temizliği yapmak istiyorsan Telegram’da kişiler nasıl silinir yazımızı şimdi oku.

Güvenilir APK sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, oyun, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. Telegram

    Telegram

    Telegram kullanımı kolay, gizliliğini ve kullanıcı verilerini koruyan bir anlık mesajlaşma uygulaması. Sesli ve görüntülü arama yapabilir, kanal kurabilir, 200.000 kişilik gruplar oluşturabilir, 2 GB’a kadar dosya paylaşabilir, çoklu fotoğraf gönderebilir ve canlı yayın yapabilirsin.

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları

Kendi müziklerini mi yapmak istiyorsun? O zaman kendi müzik ve altyapılarını hazırlayabileceğin en iyi beat yapma uygulamaları listemize göz at. Android cihazını bir enstrümana ve kayıt stüdyosuna dönüştürebileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!…