Telegram’da kanal bulma nasıl yapılır?

telegram-da-kanal-bulma

İlgi duyduğun konular veya hobilerin ile ilgili daha çok kaynağa ulaşmak ister misin? Bunun için bir mesajlaşma uygulamasından çok daha fazlasını sunan Telegram’da, kanal bulmayı deneyebilirsin. Nasıl yapacağını bilmiyorsan tüm detaylar burada. Keşfetmek için okumaya devam et!

Telegram kanal nedir?

Popüler mesajatar, insanların iletişimini kolaylaştırmak, içeriklerini ve mesajlarını paylaşmaları adına birçok seçenek sunuyor. Gruplar ve kanallar bunun önemli bir parçasını oluşturuyor.

Telegram kanal, mesajlarını daha geniş bir kitleyle paylaşmanı sağlayan bir araç. Bir konu hakkındaki bilgi ve tecrübeni sayısız insanla paylaşabilir veya diğer kanalların içeriklerine göz atabilirsin.

Gruplarda 200.000 kişi gibi bir sınırlama söz konusu iken kanallarda böyle bir sınır yok. Kanal yöneticisi mesaj ve içerik paylaşır, üyeler sadece takip eder. Kanala üye olmak için özel bir davet alman şart değil. Birçok yayıncının, kurum ve kuruluşun geniş kitlelere ulaşmasını sağlar.

📺 Sen de kendi kanalını açabilirsin. Bunun için Telegram kanal açma ve grup oluşturma ile ilgili yazımızı okuyabilirsin.

Telegram kanal bulma

Platformda, birçok farklı konu ve kategoride sayısız kanal mevcut. Bu kanallara katılmak için isimlerini bilmen yeterli olur. Kanal yöneticileri, kanallarını birçok mecrada paylaşılır veya katılman için davet gönderebilir.

İlgi duyduğun alanlarla ilgili birçok kanal bulabilirsin. Yeni kanalları keşfetmen için kurulmuş birçok web sitesi var. Bunlara telegramchannels.me veya telegram-group.com örnek verilebilir.

Telegram kanalları nasıl bulunur?

Kanalları bulmak için sadece online kaynaklara bakmak zorunda değilsin. Uygulamanın kendisinden de kanal araması yapabilirsin. Bu işlem aslından sandığından da kolay. Bunun için aşağıdaki adımları atman yeterli:

1. Uygulamayı aç. Ana ekranın üst kısmında yer alan büyüteç simgesine dokun.

telegram-da-kanal-bulma

2. Açılan arama çubuğuna ilgi duyduğun bir konuyu veya bir websitesi adı yaz. Örneğin AndroidListe.

telegram-da-kanal-bulma

3. Aramanla ilgili hem genel hem de sohbetlerinle ilgili sonuçlar listelenecek. Listede aradığın kanal varsa üstüne tıkla.

telegram-da-kanal-bulma

4. Kanal sayfası açılacak. Alt kısımda yer alan Katıl düğmesine dokun.

telegram-da-kanal-bulma

📜 Telegram kanal bulma bu kadar kolay. Telegram son görülme ve çevrimiçi durum kapatma ile ilgili yazımızı şimdi oku, uygulamayla ilgili yeni bilgiler edin.

APK sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, oyun, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. Telegram

    Telegram

    Telegram kullanımı kolay, gizliliğini ve kullanıcı verilerini koruyan bir mesajlaşma uygulaması. Sesli ve görüntülü arama yapabilir, kanal kurabilir, 200.000 kişilik gruplar oluşturabilir, 2 GB’a kadar dosya paylaşabilir, çoklu fotoğraf gönderebilir ve canlı yayın yapabilirsin.

Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?
Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?

Telefon numaranı kullanmadan mesajlaşmak, arkadaşlarınla veya yeni tanıştığın insanlarla sohbet etmek ister misin? Kişisel telefon numarası olmadan Telegram kullanmanın yeni ve resmi bir yolu duyuruldu. Nasıl yapacağını ve haberin detaylarını keşfetmek için okumaya devam et! …

Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?
Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?

Artık videoların daha fazla ilgi uyandırıyor ama Instagram’da uzun video paylaşma imkanın var mı merak ediyorsan işte tam senlik bir rehber. Videolar için bir süre kısıtlaması söz konusu mu, daha uzun video paylaşmak için neler deneyebilirsin keşfetmek için okumaya devam et! …

TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?
TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?

Videolarının daha anlaşılır olması için alt yazı eklemek isteyebilirsin. Herhangi bir ek uygulamaya gerek kalmadan TikTok alt yazı ekleme otomatik yapılabiliyor. Hem içerik üreticiler hem de kullanıcılar açısından bu özellik nasıl kullanılır öğrenmek için okumaya devam et! Vi…

Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları

Kısa videoların popülerliği her geçen gün artıyor. Android’de videolarını düzenleyip paylaşım yapabileceğin en iyi kısa video uygulamalarını listeledik. Bu mobil platformlar ile sayısız insana ulaşabilir ve eğlenceli içeriklere göz atabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…