Android’de WhatsApp Destek ile nasıl iletişime geçilir?

whatsapp-destek

Sohbet esnasında herhangi bir sorunla mı karşılaştın? Ne yaptıysan bir türlü sorunun çözülmedi mi? Böyle bir durumda WhatsApp Destek ile iletişime geçmen ve sorunu bildirmen yararına olabilir. Ancak destek merkezi ile nasıl iletişime geçeceksin? Öğrenmek için okumaya devam et!

WhatsApp müşteri destek hattı

Uygulamayı kullanırken herhangi bir sorunla karşılaştığında çözüm yolu bulmak için WhatsApp Yardım Merkezi’ne bakabilirsin. Maalesef WhatsApp telefonla doğrudan iletişim kurabileceğin bir müşteri destek hattına sahip değil.

Bir sorunla karşılaştığında Yardım Merkezi’nde yer alan makalelere ve Sık Sorulan Sorulara göz atabilirsin. Yine de WhatsApp Messenger Destek’e ulaşmak istersen deneyebileceğin yollar var.

WhatsApp Destek iletişim yolları

Uygulama herhangi bir destek numarası sunmasa da 3 farklı kanaldan iletişime geçmene imkan tanıyor. Bu kanalları nasıl kullanacağına kısa kısa değinelim.

1. WhatsApp uygulamasını kullanmak:

Destek birimine ulaşmanın en kolay yolu aslında WhatsApp’ın kendini kullanmak. Uygulama Bize Ulaşın bölümüne sahip. Buraya erişmek için şu adımları izle:

  • Uygulamayı aç. Sağ üst köşedeki üç noktaya dokun ve Ayarlara gir.

whatsapp-destek

  • Açılan sayfanın sonunda yer alan Yardım’a dokun.

whatsapp-destek-iletişim

  • Bize Ulaşın seçeneğine gir.

whatsapp-destek-iletişim

  • Size nasıl yardımcı olabiliriz?” Kısmına sorununu detaylıca yaz ve İleri düğmesine dokun.

whatsapp-destek-iletişim

  • Yardım’da sorununla ilgili ipuçları içeren bir konu/soru varsa gösterilir. Bunları okuyabilirsin. Çözümünü bulamazsan Sorumu WhatsApp Destek’e Gönder düğmesine bas. Bir sohbet ekranı açılacak ve gerekli çözümler senle paylaşılacak.

whatsapp-destek-iletişim

  • Sohbet yerine e-posta göndermek istersen sorunu yazdığın yerdeki üç noktaya dokun. E-posta ile Gönder seçeneğine bas. Yardım önerilerini es geçmek için Sorunumu WhatsApp Destek’e Gönder düğmesine tıkla.

whatsapp-destek

  • E-posta uygulamanı seç ve android@support.whatsapp.com adresine e-posta gönder. Adres de dahil olmak üzere sorununla ilgili bilgiler e-postana otomatik olarak eklenecek.

whatsapp-destek

2. Web tarayıcısından WhatsApp’a ulaşmak:

Chrome gibi kullandığın herhangi bir tarayıcıdan www.whatsapp.com/contact iletişim sayfasına git. Sana en uygun olan Bizimle İletişime Geçin bağlantısına tıkla. Ya doldurman gereken bir form ya da e-posta göndermen gereken bir adres gösterilir.

whatsapp-destek

3. WhatsApp’a yazmak:

Son yol olarak WhatsApp’ın resmi yazışma adresini kullanabilirsin. Kimi resmi işlemlerde klasik posta ile iletişime geçmen gerekebilir. Bu durumda sorununu bildiren bir mektup yazdıktan sonra mektubunu posta yoluyla şu adrese gönderebilirsin:

WhatsApp LLC

1601 Willow Road
Menlo Park, California 94025
Amerika Birleşik Devletleri

🎃 Uygulamayla ilgili yeni bir hile keşfetmek için WhatsApp’ta boş mesaj nasıl atılır yazımızı şimdi oku.

Uygulama indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, oyun, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger ile hiçbir ekstra ücret ödemeden özgürce mesajlaşabilir, sesli ve görüntülü arama yapabilirsin. Arkadaşlarınla grup veya topluluk kurabilir; durum, sesli mesaj, video, resim, belge ve konum paylaşabilirsin. Sohbetlerinde yüzlerce ifade, çıkartma ve GIF de kullanabilirsin.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…