WhatsApp’ta boş mesaj nasıl atılır?

whatsapp-ta-boş-mesaj-nasıl-atılır

Kimi zaman emoji kullanmak veya yazı yazmak yerine bomboş bir mesaj göndermek istediğin oluyor mu? WhatsApp boş mesaj atma, küçük bir hile ile mümkün. Tabii ki bu konuda destek alabileceğin Android uygulamalar var. Nasıl yapacağını ve detayları keşfetmek için okumaya devam et!

WhatsApp boş mesaj atma

Popüler mesajlaşma uygulaması, emojiler, GIF’ler, çıkartmalar ve avatarlar ile sohbetleri daha renkli hale getiriyor. Ancak şaka yapmak, merak uyandırmak veya sohbet başlatmak için boş mesaj atmak isteyebilirsin.

Uygulama varsayılan olarak boş mesaj atmana izin vermez. Klavyenin boşluk tuşunu kullansan bile uygulamama boşluğu algılayacağından yeşil gönder tuşu pasif olur. Bu şekilde uygulama boş mesaj atılmasının önüne geçer.

Elbette boş mesaj göndermek imkansız değil. Bunun için küçük bir hileden yararlanabilirsin. Hiç hileyle falan uğraşmayayım dersen bu iş için tasarlanmış Android uygulamalar var.

WhatsApp boş mesaj nasıl atılır?

Burada kullanabileceğin iyi yol söz konusu. Bunlardan istediğini kullanabilirsin. Şimdi nasıl yapacağını adım adım açıklayalım.

1. Yol: karakter kullanmak

WhatsApp bazı karakterleri desteklemez. Bu karakterleri mesaj olarak göndermek boş mesaj göndermeni sağlar. Bunun için şu adımları yap:

  • WhatsApp’ı aç. Boş mesaj atmak istediğin sohbetine gir.
  • İşte küçük bir hile yapmanı sağlayacak  okla gösterilen bu karakteri kopyala  ⇨ ຸ
  • Mesaj yazdığın alana sadece noktayı  ( ) yapıştır. Ok () karaktere dahil olmadığından silmeyi unutma.

whatsapp-ta-boş-mesaj-nasıl-atılır

  • Mesajı gönder. Karşı taraf boş bir mesaj alacak.

whatsapp-ta-boş-mesaj-nasıl-atılır

Bu yöntem gelecekte çalışmayabilir çünkü WhatsApp’ın karakter desteği giderek genişlemekte. Böyle bir durumda desteklenmeyen bir karakter bulman boş mesaj atmanı sağlayabilir.

2. Yol: uygulama kullanmak

Bu yöntemde üçüncü taraf bir uygulama olan kullanabilirsin. Şimdi nasıl yapacağına bakalım.

  • Empty – No Word for WA’yı AndroidListe’den indirip kur.
  • Uygulamayı aç.
  • Send (Gönder) düğmesine dokun.
  • Önce WhatsApp’ı ardından göndermek istediğin kişiyi seç.
  • Karşı tarafa boş bir mesaj gönderilecek, hepsi bu kadar.

Boş mesaj değil de daha havalı bir şey göndermek istersen WhatsApp avatar nasıl oluşturulur yazımızı şimdi incele.

Güvenilir APK sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, oyun, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. Empty - No Word For WA

    Empty – No Word For WA

    Empty – No Word for WA, WhatsApp’ta boş mesaj atmanı sağlayan üçüncü taraf bir uygulama. Kullanıcı dostu bir arayüze sahip uygulamayı kullanmak da çok kolay. Boş karakter gönderen uygulama kopyala-yapıştır derdinden kurtarıyor ve zaman kazandırıyor.

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları

Kendi müziklerini mi yapmak istiyorsun? O zaman kendi müzik ve altyapılarını hazırlayabileceğin en iyi beat yapma uygulamaları listemize göz at. Android cihazını bir enstrümana ve kayıt stüdyosuna dönüştürebileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!…