Instagram giriş hareketleri silme ve kontrolü nasıl yapılır?

instagram-giris-hareketleri-silme

Hesabına başkalarının girdiğini mi düşüyorsun ya da yaptığın girişleri kontrol etmek mi istiyorsun? Instagram giriş hareketleri silme ve kontrol etme özelliğine sahip. Bu sayede uygulamayı daha güvenli bir şekilde kullanabilirsin. Nasıl mı, öğrenmek için hemen okumaya başla!

Instagram hesabını kötü amaçlı kişilerden korumak adına güvenlik önemlerini artıyor ve giriş bilgilerini kaydediyor. Bu bilgileri senin de görmene imkan tanıyor.

Bu güvenlik özelliğinin nasıl çalıştığına ve kullanacağına daha yakından bakalım. Öncelikle ne olduğuna dair kısa bir bilgi verelim.

💂‍♂️ Daha güvenli bir kullanım için Instagram güvenlik kontrolü yazımızı şimdi incele.

Instagram giriş hareketleri nedir?

Instagram giriş hareketleri, bir hesaba ait giriş bilgilerinin kayıt altına alınması. Bir liste düzenlenir ve bu listede Instagram’a giriş yaparken kullandığın cihazın markası ve modeliyle birlikte konum bilgisi de yer alır. Hesabına girişte kullandığın cihaz Şu an aktif olarak gösterilir.

Instagram giriş hareketlerine nasıl bakılır?

Uygulamaya olan girişlerini kontrol etmek istersen kolay bir şekilde yapabilirsin. Bunun için aşağıdaki adımları izle.

  • Uygulamayı aç. Sağ alt köşedeki resmine tıklayarak Profil sayfana gir.

instagram-giris-hareketleri-silme

  • Sağ üst köşedeki üç çizgili menü simgesine dokun ve Ayarlara git.

instagram-giris-hareketleri-silme

  • Güvenlik seçeneğine dokun.

instagram-giris-hareketleri-silme

  • Giriş Hareketleri seçeneğine bas.

instagram-giris-hareketleri-silme

  • Açılan sayfada Giriş Yaptığın Yerler listelenecek.

instagram-giris-hareketleri-silme

  • Tarih, cihaz ve konum bilgileri verilecek. Yandaki üç noktaya basarsan harita üzerinde de bu bilgileri görebilirsin.

instagram-giris-hareketleri-silme

 

Instagram giriş hareketleri nasıl silinir?

Uygulamaya yaptığın girişleri silmek daha da kolay. Yukarıda değindiğimiz 5 adımı da yaptıktan sonra kayıtları silmek için şu şekilde devam et:

  • Listede gösterilen kayıtlardan silmek istediğinin yanında bulunan üç noktaya dokun.

instagram-giris-hareketleri-silme

  • Çıkış Yap düğmesine dokunup Tamam dedikten sonra bu kaydı silebilirsin. Ancak bu cihazdan bir daha giriş yapmak istersen Instagram şifreni girmen gerekir.

instagram-giris-hareketleri-silme

Instagram giriş hareketlerinde sana ait olmayan bir cihaz veya konum bilgisi varsa hemen Çıkış Yap düğmesine dokunarak bu cihazdaki oturumu sonlandır. Şifren kötü amaçlı kişilerin eline ulaşmış olabileceğinden yeni bir şifre oluşturman yararına olur.

🛋️ Uygulamanın çok keyifli özelliklerinden birini daha keşfetmek istersen Instagram canlı yayın nasıl yapılır yazımızı şimdi incele

En iyi APK sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, oyun, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. Instagram

    Instagram

    Instagram, video ve fotoğraf paylaşmanın yanı sıra diğer insanları da takip edebileceğin bir sosyal ağ uygulaması. Arkadaşlarının gönderihikaye ve Reels paylaşımlarına bakabilir, beğenebilir ve yorum yapabilirsin. Filtre, özel efekt ve çerçeveler kullanabilir, direkt mesajlar ile sohbet edebilir, canlı yayınlar yapabilir ve yeni hesaplar keşfedebilirsin.

Telegram gizli kanaldan video indirme nasıl yapılır?
Telegram gizli kanaldan video indirme nasıl yapılır?

Severek izlediğin bir videoyu diğer arkadaşlarının da görmesini istiyor ancak indiremiyor musun? Telegram gizli kanaldan video indirme aslında mümkün. Atacağın birkaç adım sayesinde bunu kolayca başarabilirsin. Nasıl yapacağını ve gerekenleri öğrenmek için okumaya devam et! T…

Telegram çalışmıyor mu? İşte düzeltmenin yolu
Telegram çalışmıyor mu? İşte düzeltmenin yolu

Severek kullandığın mesajlaşma uygulaması artık çalışmıyor mu? Hemen paniğe kapılmana gerek yok. Telegram çalışmıyor ise düzeltmek için deneyebileceğin yollar var. Bu rehberde bahsedilen adımları uygulayarak tekrar mesajlaşmaya başlayabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Instagram Destek ile nasıl iletişim kurulur?
Instagram Destek ile nasıl iletişim kurulur?

Uygulamayı kullanırken herhangi bir sorunla mı karşılaştın? Yardıma mı ihtiyacın var. Instagram Destek ile iletişime geçip sorunun çözülmesini talep edebilirsin. Her türlü yardım, şikayet ve bildirim için nasıl iletişime geçeceğine dair adımları öğrenmek için okumaya devam et…

Adım Adım Instagram dili nasıl değiştirilir?
Adım Adım Instagram dili nasıl değiştirilir?

Birden fazla dil biliyorsan uygulamalarını farklı dillerde de kolayca kullanabilirsin. Özellikle Instagram dili nasıl değiştirilir merak ediyorsan detaylarıyla bu rehberimizde bulabilirsin. Popüler uygulama bu konuda da birçok seçenek sunuyor. Ayrıntılar için okumaya devam et…

Instagram’da seni takip etmeyenleri görme nasıl yapılır?
Instagram’da seni takip etmeyenleri görme nasıl yapılır?

Sosyal ağını giderek büyütüyor ama bazı kişilerin seni takip edip etmediğini merak mı ediyorsun? Üçüncü taraf uygulama olmadan Instagram’da seni takip etmeyenleri görme imkanın var. Geri takip yapmayanları kolayca bulabileceğin bu pratik yöntemi öğrenmek için okumaya devam et…