Android için indirmen gereken en iyi çeviri uygulamaları

en-iyi-çeviri-uygulamaları

Sıkça yurt dışı seyahati yapıyor, yabancılarla sohbet ediyor veya dil öğreniyorsan çeviriye ihtiyacın olabilir. Android’de kullanabileceğin en iyi çeviri uygulamaları için harika bir liste hazırladık. Yabancı dili sorun olmaktan çıkaracak uygulamaları keşfetmek için hemen oku!

En iyi çeviri uygulamaları

Modern teknoloji sayesinde yabancı dili sorun olmaktan çıkacak gibi görünüyor. Yapay zekanın ilerlemesi ve makine öğrenmesi üzerine yapılan çalışmalar sonucunda diller arasında çeviri yapmak artık daha kolay.

Başta sadece girilen metinleri çevirebilen uygulamalar artık görsellerdeki metinleri dahi çevirebiliyor. Android kamera çeviri uygulamaları, uyarı levhalarından kitaplara kadar her şeyi anlık olarak çevirebilecek düzeyde. Sesli çeviri yapmak dahi artık mümkün.

En iyi çeviri uygulamaları listesi

Diller arasında otomatik çeviri yapabilen en iyi çeviri uygulamalarından bir liste hazırladık. Bu uygulamalar, %100 doğru çeviri yapıyor diyemesek de konuyu anlama yardımcı olacak hatta iletişim kurmanı sağlayacak. Kısaca uygulamaları tanıyalım.

  • Google Çeviri, çevrim içi veya dışı çeviriler için ideal.
  • Microsoft Çevirmen, çok yönlü bir çevirici.
  • Çoklu Dil Çevirmeni, ses ve metin çevirisinde oldukça iddialı.
  • Yandex Çeviri ile Rusça başta olmak üzere onlarca dili anlık çevirebilirsin.
  • SayHi Çeviri ile daha kolay sohbet edeceksin.

📽️ Yabancı dilini geliştirmek istiyorsan en iyi ücretsiz film uygulamaları yazımızı şimdi incele.

Android uygulama sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazlasını sunuyor. Uygulamalarla ilgili detayları aşağıda bulabilirsin. Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında arkadaşlarınla paylaş!

  1. Google Çeviri

    Google Çeviri

    Google Çeviri ile yabancı dil çevirmek çok kolay. 103 dili çevrim içi, 59 dili çevrim dışı olarak çevirebilirsin. Metin, ses, diyalog, fotoğraf ve el yazısı, çevirme özelliğiyle tam bir dil çeviri canavarı. Deyimler sözlüğü de bulunan uygulama Latince olmayan harfleri de tanıyor.

  2. Microsoft Translator

    Microsoft Translator

    Microsoft Çevirmen, 70’ten fazla dilde çeviri yapabiliyor. Metin, ses, karşılıklı konuşma, resim, ekran görüntüsü çevirisini saniyeler içinde gerçekleştiriyor. Ses tanıma, çevrim dışı çalışabilme, okunuşu söyleme, deyimler sözlüğü, favori çeviri gibi bir dizi ek özellik sunuyor.

  3. Çevirmek Herşey Dil - ses Metin Çevirmen

    Çevirmek Herşey Dil – ses Metin Çevirmen

    Çoklu Dil Çevirmeni, sana özel mobil mütercim tercümanın olacak. 100’den fazla dilde çeviri yapabiliyor. Ses tanıma özelliği sayesinde konuşmaları anında metne dönüştürüp çevirebilir ve söylemek istediklerini çevirerek seslendirebilir. Resim, fotoğraf ve metin çevirisi için ideal.

  4. Yandex.Çeviri

    Yandex.Çeviri

    Yandex Çeviri; Rusça, İngilizce, Türkçe’nin dışında 80’den fazla dilde çevrim içi olarak çeviri yapabiliyor. Görsel çeviri ise şimdilik sınırlı dilde. Yerleşik sözlük ile geliyor. Ses tanıma, diyalog çevirme, web sitesi çevirisi, ifade listesi, çeviriyi kaydetme başlıca özellikleri arasında sayılabilir.

  5. SayHi Çeviri

    SayHi Çeviri

    SayHi, yabancı dilde iletişimi kolaylaştırmak için geliştirilmiş bir çeviri uygulaması. Konuşulan dili anında algılar ve çevirir. Söylemek istediklerini yazdığında çevirisini anında alabilir ve seslendirmesi isteyebilirsin. Sosyal ağlarda ve mesajatarlarda yabancı dilde sohbet etmeni sağlar.

Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?
Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?

Daha önce paylaşmış olduğun hikayelere yeniden bakmak mı istiyorsun? Paylaşmış olduğun Instagram eski hikayelere bakma şansın var ancak başkasının eski hikayelerini görmek pek de kolay değil. Bu rehberimizde geçmiş hikayelere nasıl bakacağını keşfetmek için okumaya devam et! …

Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?
Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?

Başka platformlarda paylaşmak ya da Android cihazına kaydetmek için filigran olmadan TikTok’tan video mu indirmek istiyorsun? Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir merak edenler için farklı yöntemlerin yer aldığı bir rehber hazırladık. Detaylar için okumaya devam et! F…