Android’de Instagram hikayelerine nasıl hızlı tepki verilir?

Bir hikayeyi beğendin mi? Bir hikayeye farklı şekillerde tepki vermek mümkün. Instagram hikayelerine hızlı tepkiler için seçenekler sunuyor. Bu seçeneklerin neler olduğunu ve bunları nasıl kullanacağın anlatan pratik bir rehber hazırladık. Detayları keşfetmek için hemen oku!

 

Instagram hikayelerine hızlı tepki verme

Sosyal ağda birçok hikaye paylaşılıyor ve kimileri gerçekten çok ilgi çekici. Bu tür dikkatini çeken paylaşımlara beğenini göstermek, hızlıca tepki vermek isteyebilirsin. Popüler mesajlaşma uygulamalarından alışık olduğunu hızlı tepkiler Instagram’da da bulunuyor.

Bir hikayeye tepki vermek istediğinde 😂 😯 😍 😢 👏 🔥 emojilerini kullanabilirsin. Bu emojiler, oldukça eğlenceli animasyonlara sahip. Beğendiğin bir hikayeye böyle bir tepki verdiğinde DM aracılığıyla bu kişiye iletilir. Alan kişi mesajlarından vermiş olduğun tepkiyi görebilir.

Hikayeye tepki vermek için:

  • Hikayeyi görüntülerken aşağıda Mesaj Gönder kısmına dokun.
  • 6 farklı emojiden birini seç.

instagram-hikaye-tepki-beğeni

Seçimin karşı tarafa anında iletilecek. Bu sayede uzun uzun mesaj atıp duygularını ifade etmek yerine bu emojiler ile eğlenceli bir şekilde tepki verebilirsin.

Özellikle takipçisi çok olan kullanıcılar için sürekli DM’ye tepki mesajı gelmesi biraz rahatsız edici olabilir hatta hikayelerdeki mesaj özelliğini kapatmaya neden olabilir.

 

Instagram hikayelerini beğenme

Hikayeye hızlı tepki verdiğinde DM aracılığıyla sohbet başlatma durumu söz konusu olmakta. Kimi hallerde sohbet başlatmak istemeyebilirsin. Ancak hikayeyi beğendiğini göstermek istiyorsan sohbet başlatmadan da bunu yapabilirsin.

Instagram hikayeyi beğendiğini göstermeni sağlayan bir butona sahip. Tıpkı gönderilerde olduğu gibi bir kalp simgesi yer alıyor. Bir hikayeyi beğendiğinde bu kalp simgesine dokunman yeterli.

instagram-hikaye-tepki-beğeni

Karşı tarafa herhangi bir bildirim veya mesaj gitmeyecek. DM üzerinden sohbet başlatman gerekmeyecek.

Hikayelerini kimlerin beğendiğini görmek istediğinde ise hikayeni yukarı kaydırman yeterli. Hikayeni beğenen hesapların altında kalp simgesini görebilirsin. Instagram eski beğenileri silme imkanı da tanır.

instagram-hikaye-tepki-beğeni

Bu şekilde hikayenin beğenilmesi özellikle takipçisi çok olan kullanıcılar için daha avantajlı. Çünkü DM’den gelen tepki mesajları gibi sürekli bildirim veya mesaj alma sorununu ortadan kalkmış oluyor.

✉️ Tanımadığın kişilerden çok sayıda mesaj alıyorsan Instagram mesaj isteklerini kapatma ile ilgili blog yazımızı şimdi incele.

Android rehberler paylaşan AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazlasını sunuyor. Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında arkadaşlarınla paylaş!

  1. Instagram

    Instagram

    Instagram, video ve fotoğraf paylaşmanın yanı sıra diğer insanları da takip edebileceğin bir sosyal ağ uygulaması. Arkadaşlarının gönderihikaye ve Reels paylaşımlarına bakabilir, beğenebilir ve yorum yapabilirsin. Filtre, özel efekt ve çerçeveler kullanabilir, direkt mesajlaşabilir, canlı yayınlar yapabilir ve yeni hesaplar keşfedebilirsin.

Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?
Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?

Telefon numaranı kullanmadan mesajlaşmak, arkadaşlarınla veya yeni tanıştığın insanlarla sohbet etmek ister misin? Kişisel telefon numarası olmadan Telegram kullanmanın yeni ve resmi bir yolu duyuruldu. Nasıl yapacağını ve haberin detaylarını keşfetmek için okumaya devam et! …

Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?
Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?

Artık videoların daha fazla ilgi uyandırıyor ama Instagram’da uzun video paylaşma imkanın var mı merak ediyorsan işte tam senlik bir rehber. Videolar için bir süre kısıtlaması söz konusu mu, daha uzun video paylaşmak için neler deneyebilirsin keşfetmek için okumaya devam et! …

TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?
TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?

Videolarının daha anlaşılır olması için alt yazı eklemek isteyebilirsin. Herhangi bir ek uygulamaya gerek kalmadan TikTok alt yazı ekleme otomatik yapılabiliyor. Hem içerik üreticiler hem de kullanıcılar açısından bu özellik nasıl kullanılır öğrenmek için okumaya devam et! Vi…

Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları

Kısa videoların popülerliği her geçen gün artıyor. Android’de videolarını düzenleyip paylaşım yapabileceğin en iyi kısa video uygulamalarını listeledik. Bu mobil platformlar ile sayısız insana ulaşabilir ve eğlenceli içeriklere göz atabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…