Instagram eski beğenileri silme nasıl yapılır?

instagram-eski-begenileri-silme

Sosyal ağında gezerken gerekli gereksiz birçok paylaşımı beğendiğini mi fark ettin? Instagram eski beğenileri silmene imkan tanıyor. Böylelikle daha önceki gönderilerden beğenilerini kaldırabilirsin. Nasıl yapacağını adım adım anlattığımız öğreticiyi keşfetmek için hemen oku!

Instagram eski beğenileri silme

Popüler sosyal ağda, fotoğraflar, videolar, hikayeler derken birçok gönderiyi beğeniyor olabilirsin. Kimi zaman bazı gönderilerden beğenini kaldırmak isteyebilirsin. Yakın bir zamanda beğendiysen bu gönderiden beğenini kaldırmak kolay.

Tek yapman gereken beğendiğin gönderinin altında yer alan kalp simgesine dokunmak. Kırmızı renkli kalp simgesi tekrar beyaz yani boş hale gelecek. Ancak bunu yapmak son zamanlarda beğendiğin gönderiler için kolay olsa da eski gönderiler için durum biraz daha zahmetli olabilir.

Instagram beğeni sayısını gizlemenin yanı sıra beğeni silme zahmetinden kurtaracak bir özelliğe de sahip. Uygulama beğenilerini kayıt altında tutar ve istediğin zaman silmene imkan tanır. Şimdi bunu nasıl yapacağına bakalım.

Instagram eski beğenileri silme resimli anlatım

Popüler uygulama, Etkileşimler başlığı altında hareketlerini yani beğenileri saklar. Dilediğin zaman incelemene imkan tanır. Bu özellikten yararlanarak eski beğenilerini silebilirsin. Bunun için aşağıdaki adımları izle:

1. Uygulamayı aç. Sağ alt köşedeki resmine dokunarak profil sayfana git.

instagram-eski-begenileri-silme

2. Sağ üst köşedeki üç çizgili menü simgesine dokun ve Hareketlerin seçeneğine gir.

instagram-eski-begenileri-silme

3. Açılan pencereden Etkileşimlere dokun.

instagram-eski-begenileri-silme

4. Beğenmelere gir.

instagram-eski-begenileri-silme

5. Varsayılan olarak “en yeniden en eskiye doğru” tüm beğenilerin listelenecek. Listelemeyi Sırala ve Filtrele seçeneğinden düzenleyebilirsin. Beğenilerini;

  • tek tek gönderilerine tıkladıktan sonra kalbe dokunup silebilirsin.

instagram-eski-begenileri-silme

  • parmağını gönderiye uzun süreli basılı tutarak veya Seç’e dokunarak çoklu seçim yaptıktan sonra aşağıdaki Unlike düğmesine basıp çıkan mesajı onaylayarak silebilirsin.

instagram-eski-begenileri-silme

6. Varsayılan sıralama seçeneğin değiştirmek için Sırala ve Filtrele seçeneğine dokun. Burada:

  • Sırala: “en yeniden en eskiye” veya “en eskiden en yeniye” göre,
  • Yazar: paylaşım yapan kişilere göre,
  • Başlangıç tarihi: hangi tarihten itibaren beğenilerin,
  • Bitiş tarihi (end date): en son hangi tarihe kadar olan beğenilerin,

instagram-eski-begenileri-silme

listeleneceğini seçebilirsin. Seçimini de Uygula düğmesine dokunarak onayla. Instagram beğenileri silmek işte bu kadar kolay.

🧑 Sosyal ağda farkını ortaya koymak için Instagram avatar nasıl yapılır ve kullanılır blog yazımızı hemen incele.

Oyun indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazlasını sunuyor. Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında arkadaşlarınla paylaş!

  1. Instagram

    Instagram

    Instagram, video ve fotoğraf paylaşmanın yanı sıra diğer insanları da takip edebileceğin bir sosyal ağ uygulaması. Arkadaşlarının gönderihikaye ve Reels paylaşımlarına bakabilir, beğenebilir ve yorum yapabilirsin. Filtre, özel efekt ve çerçeveler kullanabilir, direkt mesajlaşabilir, canlı yayınlar yapabilir ve yeni hesaplar keşfedebilirsin.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …