Instagram Gönderilerini Kaydedenleri Görme Nasıl Yapılır?

instagram-gönderilerini-kaydedenleri-görme

Düzenli olarak fotoğraf paylaşıyor, Instagram’da gönderimi kim kaydetti diye merak mı ediyorsun? Instagram gönderilerini kaydedenleri görme fırsatı sunuyor mu tüm ayrıntılarıyla AndroidListe’de. Merakını gidermek için neler yapabileceğine dair açıklamaları hemen okumaya başla!

Instagram Gönderilerini Kaydedenleri Görme

Instagram’da sayısız fotoğraf ve video paylaşılıyor. Beğendiğin gönderileri istersen kaydedebilir ve bu gönderilere daha sonra bakmak üzere kendine bir koleksiyon oluşturabilirsin. Üstelik kaydettiğin bu gönderiler için gönderi sahibine de bildirim gitmez.

Aynı şekilde senin paylaştığın fotoğraf ve videoları başkaları da kaydedebilir. Kimin gönderini kaydettiğine dair sana herhangi bir bildirim gelmez.

Instagram gönderilerini kaydedenleri görmeni sağlayacak herhangi bir seçenek veya özellik sunmaz. Kullanıcı gizliliği nedeniyle bu tür bilgileri paylaşmaz. Şimdilik bu bilgiyi gösterebilen üçüncü taraf uygulamalar henüz geliştirilmemiştir.

Instagram gönderilerini kaydedenleri görmek şimdilik mümkün değil. Ancak Instagram gönderi kaydetme istatistiklerini paylaşır. Yani gönderini kaç kişi kaydetmiş sadece sayısını öğrenebilirsin. Bu istatiksel bilgiye erişebilmek için de hesabının bir işletme veya içerik üretici olması gerekir. Kişisel hesaplarla bu bilgiler de paylaşılmaz.

Gönderini kimin kaydettiğini doğrudan göremesen de istatistikleri görmek istersen hesap türünü bir işletme veya içerik üreticisi hesabı olarak değiştirebilirsin. Bunun için Instagram’dan Ayarlar > Hesap > Profesyonel Hesaba Geçiş Yap yolunu izle. İşletme veya İçerik Üreticisi olarak hesabını değiştir.

instagram-gönderilerini-kaydedenleri-görme

Artık kaydetmeler dahil olmak üzere gönderilerinle ilgili istatistiklere ulaşabilirsin. Bunun için gönderilerinin altındaki İstatistikleri Gör seçeneği kullanabilir ve kaydetme sayısını görebilirsin.

instagram-gönderilerini-kaydedenleri-görme

Profil sayfandaki menü seçeneklerinden de İstatistiklere ulaşabilirsin. Paylaştığın İçerikler bölümünden tüm gönderilerine ulaşabilirsin.

instagram-gönderilerini-kaydedenleri-görme

Yine de merakını yenemediysen deneyebileceğin bir yol daha var: takipçilerine sormak. Kimin kaydettiğini merak ettiğin gönderini hikayende paylaş ve takipçilerine bunu sor. İlgili takipçilerin sana cevap verecektir.

Instagram gönderilerini kaydedenleri görme ile ilgili herhangi bir güncelleme olursa AndroidListe‘den takip edebilirsin. Instagram mesaj isteklerini kapatma nasıl yapılır öğrenmek için şimdi blog yazımızı oku.

APK indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazlasını sunuyor. Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında arkadaşlarınla paylaş!

  1. Instagram

    Instagram

    Instagram, diğer insanları takip edebileceğin gibi fotoğraf, video ve hikaye paylaşabileceğin bir sosyal ağ. Arkadaşlarının gönderi, hikayeReels ve video paylaşımlarına bakabilir, beğenebilir ve yorum yapabilirsin. Filtre, özel efekt ve çerçeveler kullanabilir, direkt mesajlaşabilir, canlı yayınlar yapabilir ve yeni hesaplar keşfedebilirsin.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…