Android’de Verimliliğini Artıracak En İyi Ofis Uygulamaları

en-iyi-ofis-uygulamaları

Ofis belgelerine her an ulaşmak, okumak hatta onları düzenlemek mi istiyorsun? Mobil cihazlarınla bunu kolaylıkla yapabilirsin. En iyi ofis uygulamaları ile verimliliğini artırabilir, dokümanlarını her yere taşıyabilirsin. En iyi Android uygulamaları keşfetmek için hemen oku!

Verimlilik İçin En İyi Ofis Uygulamaları

Dijitalleşen dünyada artık her şey bilgisayarlarda ve bulut sunucularda. İşten sonra çalışmak istediğinde klasörleri evine götürmek yerine dokümanlarına tablet veya cep telefonundan erişebilirsin. Hareket halindeyken belgelerini inceleyebilir ve düzenleyebilirsin.

Ofis programları da çağa ayak uydurarak mobilleşti. Mobil cihazlarda kullanılabilen birçok ofis programı bulunuyor. Android cihazlarında kullanabileceğin en iyi mobil ofis uygulamalarını bugün AndroidListe’de paylaşıyoruz.

En İyi Ofis Uygulamaları Listesi

Her ne kadar bir bilgisayarın sunduğu konforu sunmasa da acil durumlar için ofis uygulamaları can kurtarıcı olabilir. Amaç ofis belgelerini görüntülemekse çok daha başarılı sonuçlar veriyor. Listemize kısaca bakalım.

Bilgisayardan aşina olduğun Microsoft Office ile başlıyoruz. Google Drive ile birçok servise ulaşabilirsin. WPS, hızlı bir ofis uygulaması. Tüm Belge Okuyucu adının hakkını veren bir uygulama. OfficeSuite tercih edebileceğin bir diğer uygulama.

En iyi ofis uygulamaları listemizle ilgili detaylara aşağıdan ulaşabilirsin. En iyi kitap okuma uygulamaları listemizi incele, boş zamanlarını değerlendir.

APK indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazlasını sunuyor. Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında arkadaşlarınla paylaşmayı unutma!

  1. Microsoft Office: Word, Excel, PowerPoint...

    Microsoft Office: Word, Excel, PowerPoint…

    Microsoft Office ile bildiğin Word, Excel ve PowerPoint uygulamaları bir arada. Artık hareket halindeyken ihtiyaç duyabileceğin ofis uygulamalarını telefonundan veya tabletinden kullanabilirsin. Yazı yazabilir, tablo ve sunumlar hazırlayabilir, bulut desteğinden yararlanabilirsin.

  2. Google Drive

    Google Drive

    Bir bulut hizmeti olan Google Drive, dosyalarını tek bir yerde depolayabilmenin yanı sıra Google’ın metin ve tablo düzenleme araçları olan Google Dokümanlar, Tablolar gibi servislere erişmeni de sağlıyor. Dosyalarını düzenleyebilir, paylaşabilir ve İnternet olan her yerden erişebilirsin.

  3. WPS Office + PDF

    WPS Office + PDF

    WPS Office, ofis dokümanlarını görüntülemenin yanı sıra mobil cihazlarında PDF okuyucu da olarak kullanabileceğin bir uygulama. Özellik doc, docx, txt, xls, xlsx, ppt uzantılı dosyaları destekler ve bunları bulutta saklar. Hazır şablonları kullanabilir, sunumlar hazırlayabilir ve e-tablolar oluşturabilirsin.

  4. Tüm Belge Okuyucu: Dosyalar Okuyucu

    Tüm Belge Okuyucu: Dosyalar Okuyucu

    Tüm Belge Okuyucu, PDF dahil olmak üzere DOCX, PPT, XLS, TXT gibi günümüzün popüler dosya biçimlerini destekler ve bunları görüntülemeni sağlar. Uygulamayı çevrim dışı da kullanabilirsin. Hareket halindeyken dokümanlarına hızlıca göz atabilirsin.

  5. OfficeSuite : Free Office + PDF Editor

    OfficeSuite : Free Office + PDF Editor

    OfficeSuite ile Android’inde Word, Excel veya PowerPoint dosyaları oluşturup düzenleyebilirsin. Dokümanlarını PDF’ye çevirebilir, dijital imza atabilir ve çeşitli düzenlemeleri yapabilirsin. Diğer ofis yazılımları ile de uyumlu çalışır ve kolaylıkla birçok formatı açabilir.

Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?
Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?

Daha önce paylaşmış olduğun hikayelere yeniden bakmak mı istiyorsun? Paylaşmış olduğun Instagram eski hikayelere bakma şansın var ancak başkasının eski hikayelerini görmek pek de kolay değil. Bu rehberimizde geçmiş hikayelere nasıl bakacağını keşfetmek için okumaya devam et! …

Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?
Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?

Başka platformlarda paylaşmak ya da Android cihazına kaydetmek için filigran olmadan TikTok’tan video mu indirmek istiyorsun? Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir merak edenler için farklı yöntemlerin yer aldığı bir rehber hazırladık. Detaylar için okumaya devam et! F…